זה כבר מוגזם.

greeneye

New member
זה כבר מוגזם.

הם לא מבינים מה הם עושים לעצמם? אחרי שנגמרה ארץ נהדרת, היה "איך עושים ארץ נהדרת". אחלה, זה רעיון אדיר לדעתי. יום למחרת היו קטעים נבחרים של ארץ נהדרת. מתחיל כבר להיות מוגזם. והיום יש שוב, את הקטעים הנבחרים. שידור חוזר. שזה כבר מוגזם. ובקרוב יתחילו שידורים חוזרים של ארץ נהדרת. זה....זה מהר מידי. זה מוגזם. הם סתם ימאיסו את עצמם על אנשים.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

מנסים לסחוט עוד קצת מזומנים מהרייטינג...
קצת פתטי, והורס, פשוט הורס.

מלאכית16

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif|המן|

ובכל זאת, אני נהנית.. הרבה קטעים לא ראיתי (מכיוון שהיה לנו מנהג, שאני מהר מאוד ביטלתי
, של יציאות ביום שישי בערב..) ולכן אני נהנית מכל השידורים החוזרים.. ובכלל, אני בטוחה שאני לא היחידה, שלא ראתה ארץ נהדרת, או שנהנית לראות שידורים חוזרים של התוכנית.. דברים שאני אוהבת אני יכולה לראות כל כך הרבה פעמים ברצף שזה לא ייאמן

בתור מישהו שראה רק את ה3-4 פרקים

האחרונים אני מאוד אשמח לראות את הראשונים... וגם אלו שראיתי 1000 פעמים עדיין מצחיקים, בעיקר חלי

alinali

New member
אני מסכימה איתכם..

זה באמת כבר סתם, כי אין להם מה לשדר ורוצים להישאר בכותרות.. מילא שידורים חוזרים, אבל למה לשים כל שבוע לקטים?!

love amor

New member
מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אתמול ראיתי את זה וכבר בקושי צחקתי ממשהו
(טוב כי ראיתי כל תוכנית בערך 4 פעמים חח
) אבל זה סתם נמאס על אנשים..

לוּבּה

New member
מסכימה בערך...

מצד אחד הם צריכים להפסיק את זה כי אנשים צריכים קצת להתגעגע, מצד שני, שזה יימאס על אנשים.. אולי ככה זה יהיה פחות ממוסחר

bad boys2

New member
זה באמת מתחיל להמאס

אבל יש רק עוד לקט אחד ואז אין לי מושג מה יקרה... אני מקווה שתהיה הפסקה קצרה עד השידורים החוזרים (קצרה, ארוכה לא משנה) ונצל"ש קטן http://news.walla.co.il/?w=//518148

מלאכית16

New member
איזה גיבוב של שטויות...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אלוהים ישמור... מה זה השטויות האלו
אני כל כך לא מסכימה עם אף מילה שנכתבה שם. עאלק "כוכב משנה לפרידמן אלי ומריאנו וכל השאר בארץ נהדרת".... ועוד אומרים שהוא הכי יבש שם...ואחריו עלמה זק.. איזה שטוייייייייות. ממש כתבה שעצבנה אותי.

ככככככככככככככככןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תגידו אם הוא יחזור בחצי שנה הקרובה יש סיכוי לאיחוד רב''י עוד שנה שנתיים לדעתכם

S H I L G I

New member
דווקא די אהבתי את הרעיון

שנתנו לי זכרונות.זה אולי היה רעיון רע אבל אני אישית נהניתי ממנו, בעיקר בגלל שהייתי צריכה פיצוי אחרי שלא יכולתי לראות את איך עושים ארץ נהדרת

לא היו צריכים לשים מיד ../images/Emo16.gif

לקטים, ועוד באמצע הפריים טיים, במשבצת שהייתה בדרך כלל שיא הרייטינג השבועי. אם היו משדרים את זה ב-10, 11 בלילה, זה היה בסדר.. אבל זה באמת מוגזם. נקווה שלא יחרשו על אותם פרקים יותר מדיי.
ניר

double O S

New member
מסכים ולא מסכים../images/Emo96.gif

כי היו קטעים שלא ראיתי באנ"ה וזה נחמד לראות קטעים שלא ראיתי (למרות שעוד לא שידרו אחד מהם0_ס)

אני מסכימה...הםב אמת נורא הגזימו...

שח''ים זה טוב ויפה אבל ספיישלים +ש''ח +שח של הספישייל זו כבר הגזמה...

מלאכית16

New member
זה לא היה ש"ח של הספיישל...../images/Emo110.gif

זה היה עוד ספיישל. לפי מה שהבנתי ישנם שלושה ספיישלים,ורק אחר כך יתחילו השידורים החוזרים של הפרקים.

PopPy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איתך בכל מילה. קשת נורא אוהבים לעשות את זה בזמן האחרון - ברגע שיש תוכנית פופולרית סוחטים לה את המיץ עד שהיא נמאסת.. מה לא בסדר איתם שם? הם לא מבינים שהם ממאיסים את התוכניות המנצחות שלהם? הם עושים את אותו הדבר עכשיו גם עם כוכב נולד (שיש ביום שישי וביום שבת).. לא חבל?

למעלה