זה כבר מוגזם.

Black Sirius1

New member
סליחה רק בגלל שאני שומר מצוות

אסור לי לראות כוכב נולד/ארץ-נהדרת??? לדעתי צריכים להשים במוצא"ש כדי שגם הדתיים יוכלו לראות! לרוב הכמעט מוחלט פה לא אכפת-אבל יש הרבה דתיים שהתלוננו על זה שכוכב נולד בשישי בערב-וקשת אמרו להם שילכו לעזאזל!

PopPy

New member
אני לא מסכימה עם הגישה שלך.

אולי כדאי לאסור בכלל על שידור תוכניות בשישי-שבת (או לעשות רשימה של תוכניות שאנשים דתיים צופים בהן ולהעביר אותן ליום אחר) וזהו..? נו באמת.. ומילא אם כוכב נולד היה רק במוצ"ש, העניין הוא שיש גם בשישי וגם בשבת וזו הפואנטה כאן. שיעבירו רק למוצ"ש, אבל שלא ימלאו את שני הימים שלהם באותה תוכנית - פעם אחת מלאה ופעם אחת בש.ח (שהם מכנים 'תקציר') בלב הפרייםטיים.

LoLo16

New member
לא מסכימה איתך, אתי... ../images/Emo3.gif

אני חושבת שהש.חים והספיישלים הם מצויינים לאנשים שלא צופים בתוכנית ביום שישי. אני לא מסכימה עם זה שהש.ח הוא בפריים טיים, לא של אנ"ה ולא של לנל"ש, אבל צריך להתחשב בציבור שלם שרוצה לראות ולא יכול. תארי לעצמך שאת היית שומרת שבת ומעריצה של אנ"ה, לא היית רוצה שידורים חוזרים? צריך להתחשב.

PopPy

New member
נו, זו הנקודה שלי.

שידור חוזר זה אחלה כשהוא לא משודר בלב הפריים יום אחרי השידור המקורי. תארי לעצמך שבארה"ב ברשת נחשבת יום אחרי שידור של פרק חדש של חברים ישודר למחרת באותה שעה, ביום טלוויזיוני ובלב הפרייםטיים בדיוק אותו הפרק..

LoLo16

New member
אני חושבת שהכי טוב היה אם

היו משדרים את השידורים החוזרים של אנ"ה ביום שלישי בסביבות 12. כמו עשו עם רב"י. אני באמת חושבת שאנ"ה תימאס מאוד מהר אם ימשיכו לשדר אותה בשבת. אולי אני אשלח מכתב לקשת בקשר לזה, אני לא מבינה איך הם לא רואים את זה. רק ערוץ 2 מאפשר לעצמו לעשות מה שבא לו, הבעיה היא שהוא יודע טוב מאוד שהוא ברירת המחדל של הצופים, ואנחנו לא טיפשים, כבר קלטנו אותם ממזמן וזה רק עניין של זמן עד שיתחילו לחפש אלטרנטיבה אחרת. אם אין להם מה לשדר- בעיה שלהם! למה שזה יבוא על חשבון הצופים. זלזול.

Black Sirius1

New member
אני לא יודע אם ראית את הכתבה

שהייתה במעריב בערך לפני שבועיים 3... דתיים(שבראשם שי גבסו) פנו לקשת וביקשו להעביר את זה למוצא"ש-או כל יום אחר בשבוע מלבד שישי בערב! ואיך קשת ענו: "השיקולים שלכם הם לא השיקולים שלנו"(בעברית פשוטה:לא אכפת לנו) ובקשר לאזור תוכניות בסופשובע-זה היה ככה עד שנות ה70 נראה לי והייתה התנגדות רצינית וזה בוטל-ודתיים רואים את כל התוכניות כמעט ולכן זה יראה לא הגיוני: ארץ נהדרת רואים(לפחות מאוד רוצים) כוכב נולד רואים(כנ"ל) יצאת צדיק חלק רואים דודו טופז-רואים משחקי כדורגל/סל רואים וכו' וכו' וכו'... ומזה יוצא שהפיתרון היחידי הוא להעביר את זה רק למוצא"ש-רק מה לעשות שלקשת כנראה יש שיקולים ורעיונות הרבה יותר חכמים ולכן זה ביומיים וארץ נהדרת בשישי!-קשת השתגעו...

Human Nature

New member
הממ... |טל| †

שמעת על וידאו? המצאה נהדרת; אפשר לכוון אותה מבעוד מועד.

Black Sirius1

New member
שמע תאמין לי שמעתי-מכיוון שאני שומר

מצוות אז אני לא עושה את זה(ואני לא אתחיל לפרט למה...-זה ארוך מאוד...) אני לא אדיוט פשוט אסור גם לכוון מראש זה כאילו עשית את זה אז אבל לא משנה בקיצר: אם הייתי יכול תאמין לי שהייתי עושה את זה!

double O S

New member
תבקש מחבר לא שומר מצוות../images/Emo96.gif

(אם יש) להקליט לך, זה הדבר הכי הגיוני שאני יכול להעלות עכשיו...

PopPy

New member
למרות שאני לא בדיוק מאמינה גדולה,

עד כמה שאני יודעת הבעיה היא בעצם העובדה שזה משודר ביום שישי (ואז מישהו עובד בשישי כדי שזה יהיה משודר) ועל זה האיסור. לא?

Black Sirius1

New member
אני באמת יכול לעשות ככה...

אבל למה לעשות את החיים קשים????? פשוט שישדרו במוצא"ש וגמרנו!!!! והרעיון שאסור לפתוח טלוויזיה בשבת....

בלי להתעסק יותר מדיי במסורת ../images/Emo16.gif

ובעניינים טכניים של טלוויזיה, כמה דברים:
אם אני זוכר נכון, כעיקרון "אסור" לבקש ממישהו לחלל שבת.
כידוע התוכנית מצולמת ביום חמישי, לא בשבת.
השידור מ"קשת" מתבצע על ידי רובוט. אני מנחש שיש שם מישהו שמשגיח על זה, אבל עדיין... זה נחשב? או שגם רובוטים מחללים שבת?
ניר

Woogyman

New member
אפשר להעביר למוצ"ש, אבל ../images/Emo110.gif

יום שישי בערב, אם יש בו רב"י או אם יש בו אנ"ה, הוא יום מאוד מתאים לזה כשיושבים כל המשפחה אחרי הארוחת ערב. הרוב שצופה (בימי חול) הוא חילוני ואי אפשר להתעלם ממנו רק כי יש שומרי מסורת שלא רואים טלוויזיה בשבת (עקרון הכרעת הרוב, למי שעשה כמוני מבחן באזרחות אתמול
). אני לא אומר שצריך להתעלם מהמיעוט הדתי, והעובדה שקשת שמה שידורים חוזרים ופיצלה תוכניות רק מראה שהיא לא מתעלמת (לגמרי), אבל מצד שני - הרוב קובע, ואין מה לעשות - הרוב חילוני. אני אישית מאוד מתנגד לשידור של כוכב נולד או ארץ נהדרת ביום שלישי, לדוגמא. זה פשוט תקוע.

Woogyman

New member
בקשר לכוכב נולד, אתי - ../images/Emo110.gif

רק בתקופה הזאת (של האודישנים) זאת אותה תוכנית בשישי ושבת. כשתתחיל התחרות, יהיו שתי תוכניות שונות בשישי ושבת, וזה מאוד נחמד לדעתי. ביום שישי יתחרו שלושה אנשים שאחד מהם יפסל ע"י צוות השופטים וביום שבת יהיה "דו קרב" בין השניים שנשארו על הקולות של הבית. בנוסף, בשבת ישולבו הרבה קטעים של ריאליטי אמיתי - מאחורי הקלעים, התגובות של המפסיד ביום הקודם וכו'. זה מאוד נחמד לדעתי, הרבה יותר שווה מהמראה של שעשועון טלוויזיה פשוט שהיה לכוכב נולד בעונה הקודמת (בניגוד לאמריקן איידול, לדוגמא).

למעלה