זה כבר כמעט פנאטי....

המון../images/Emo3.gif

שימוש במרחב, בחלל, בזמן, בקצב, ובעוד המוווון דברים. שיעור מדהים.

מרנינית

New member
חחחח

נראה לך שבגימנסיה הריאלית יהיה 4 שעות קלאסי וכוראוגרפיה?? חה!
אתני זה הרבה יותר חשוב מקלאסי, מה לא ידעת?
(בואו נבזבז על זה שעתיים מהמערכת הדלה של המחול)

סתיף

New member
../images/Emo8.gifחחחח

כמה שהיא צודקת... אתני זה יענו ריקודי בטן.. בגימנסיה חשבו שכדאי להכניס את זה לשעות לימודי המחול..

מרנינית

New member
וזאת הייתה טעות!!

סתיף,בלי להעליב אבל המגמה שאת נמצאת בה לא טובה... עדיף היה לך ללכת לרביבים
ואתני זה אכן ריקודי בטן...מלמדים אותם לעשות עם הבטן 8 כזה,אם את מבינה למה אני מתכוונת חחחח בקיצור-בזבוז! ואח"כ אנשים שואלים למה לא הלכתי למגמה הזאת
עדיף ביוטכנולוגיה אני אומרת לכם

סתיף

New member
../images/Emo13.gif

בקשר לאתני...למרות שזה נשמע מעפן זה התנסות מסויימת... את נחספת לסגנון שבחיייייים לא היית נחספת אליו... אהה ואני יודעת שהמגמה הזאת היא לא משהו...תאמיני לי אותי את לא מעליבה.. האמת שרביבים היה על הפרק אבל זה רחוק מידי... אז העדפתי את הגימנסיה..עזבי שגם זה סיפור מסובך לאלללללה..

מרנינית

New member
חבל ../images/Emo4.gif

למרות שגם רביבים לא כזה משהו...אבל עדיף על גימנסיה...
לא נורא, העיקר שאת חווה דברים חדשים שלא התנסית בהם ושכייף לך!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני מקווה שתתגברי על כך. לא נורא,אח"כ יבואו זמנים שתוכלי לקחת שיעורים באופן רצוף יותר.

../images/Emo26.gif

א'- כל.. תתחדשי על הכינוי
ב'- כל הכבוד על הציונים
ממש כל הכבוד
ובקשר למה שאמרת.. אני גם ממש לא רוצה לפספס תחוג
אבל במקרה של אירועים או כל דבר אחר- בעיקר אם זה קשור למשפחה- אז בארור שאני אלך לשם
המשפחה שלי מעל הכל!!! אבל אני מבינה אותך.. תאמיני לי שאם גם לי היה יוצא שהייתי מפספסת שיעור אחד.. הייתי מתחרפנת לעלה... אבל זה לא סוף העולם.. יהיו עוד שיעורים.. וסך הכל פעם/ פעמיים לא היית!! זהו..
אה.. ושוב.. כל הכבוד

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

מלכה
יואו! אבל איזו טלפתיה! בדיוק היום חשתבי עלייך!
הלכתי לשאול לאן נעלמת
טוב, העיקר שאת כאן
עמיתוש

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאה, ותגובה לדילמה-

אני הייתי כמוך עד לפני כמה זמן. פשוט לא יכלתי בלי זה עד שבכח היו שיעורים שהייתי חייבת להפסיד, והגעתי למסקנה שזה תמיד משתלם... בדרך כלל. אם את צריכה לבחור בין הדלקת נרות אצל סבא לבין שיעור, לכי להדלקת נרות, תאמיני לי
או יותר פשוט- תחשבי איך תרגישי ומה תפסידי בשני המקרים. ככה אני עושה. אם תלכי לסבא, מה הפסדת? תבואי לשיעור שאחרי, יספרו לך מה היה וזהו. יהיו עוד 1000 שיעורים כאלה. אם תלכי לשיעור, לא רק שלא באת להדלקת נרות והפסדת זמן איכות עם המשפחה, אלא שבטח סבא שלך יתבאס שהוא לא ראה אותך חוגגת איתו את החג וזה סתם יבאס את החבר'ה. לא רק זה, הם ידעו שהפסדת את החג איתם בשביל שיעור ריקוד. אם כמה שזה נראה לך נורמלי ולא מופרך, זה יהיה מבאס ועצוב
לדעתי- לכי למשפחה
עמיתוש

../images/Emo24.gif

יש המון הגיון בתגובה שלך, ודי ברור לי שאני לא אהייה מסוגלת להגיד להורים שלי ללכת בלעדי, אבל זה לא סתם להפסיד שיעור [טוב, לא 'סתם'
], זה להפסיד עוד שיעור לפני חנוכה... אבל את באמת צודקת במה שאמרת

יש בזה היגיון כלשהוא../images/Emo12.gifובכל זאת אני

הייתי בוחרת בשיעור.. אלא אם זה היה עם הסבא השני שלי ז"ל...הייתי עושה הכל כדי לראות אותו
גם מפסיקה לרקוד בכלל..ויותר מזה

בואי נגיד שהמצב שלנו די דומה...../images/Emo10.gif

סבא שלי חולה, ואני אעשה הכל כדי לשמח אותו. ואני יודעת שלהיות איתנו עושה לו טוב. אני לא מסוגלת להגיד לו לא.

למעלה