זה כבר כמעט פנאטי....

זה כבר כמעט פנאטי....

[זאת יעל, חייכנית מקסימה/invisable בכינוי חדש
נכון שאתם זוכרים אותי ואוהבים אותי? נכון!
] לא הלכתי היום לשיעור כי היה לי יום הורים. אני מרגישה שאני מתחרפנת. אני כל כך רציתי להיות שם בבלט ולא יכולתי
ויש מצב שאני אצטרך לוותר ביום שני גם על השיעור, וזה מחרפן אותי. לא רוצה. זה לבחור בין משפחה לבלט. ללכת להדליק נרות עם סבא, או לרקוד? ולא בטוח שאפשר ביום אחר ללכת אליו. זה הורג אותי, אני צריכה את השיעור הזה כמו מים. או כמו שלריסה אומרת, פלייה זה כמו לשתות מים, אי אפשר לחיות בלי מים ואי אפשר לקפוץ בלי פלייה. אה, ובערב הורים קיבלתי- בלט קלאסי- 82
מחול מודרני- 85
כוריאוגרפיה- 90
תולדות המחול- 93
תולדות המוזיקה- 90
לי?

מרנינית

New member
אני מבינה אותך!,

תראי, אני זה לא דוגמא...אני בכל מצב הייתי הולכת לשיעור בלט, כי...זאת אני ואני לא מוכנה לוותר על זה בחיים!! זה מה שנותן לי כוח ושמחה
אבל שוב, זה תלוי מה יותר חשוב לך...
סתם שאלה...אממ מי זאת לריסה?

לריסה פדידה../images/Emo2.gif

מהר להכיר
הבלט זה הכל בשבילי, אבל זה סבא שלי... וזה די מסובך...

סתיף

New member
וואי לריסה..

היא מלמדת אותי במגמה אם אני לא מתבלבלת... ולדילמה שלך...אני הייתי בוחרת בסבא.. למרות כל האהבה לריקוד...משפחה עולה על הכל.. במיוחד כשאת אומרת שלא בטוח שתוכלי ללכת אליו בפעם אחרת.. -סתיו-

מרנינית

New member
אהה היא מלמדת אצלנו

בגימנסיה הריאלית בלט במסגרת מגמת ה"מחול" עלק חחח

yaeltal12

New member
את מקבלת ציונים?!

איזה כיף לך! רגע את במגמת מחול? אם כן באיזה תיכון? יאוו הלוואי עליי. ו-82 זה ציון מעולה! למה עשית חייכן עצוב???

yaeltal12

New member
אבל באיזה מסגרת את לומדת שנותנים

לך הערכה בציונים? זה מגמה?

amitush26

New member
../images/Emo187.gifLOL

סתם הצחיק אותי במושג "חייכן עצוב"
|לא קשורה|

../images/Emo12.gifזה שקורים מצבים

שלא הולכים לאיזה שיעור אחד או שניים,זה לא אומר שלא רקדנים טובים. או שחלילה כבר לא רוקדים. את רוקדת גם כאשר לא השתתפת באיזשהו שיעור. אז קרה ולא השתתפת. אך את כמובן עדיין נקראת רוקדת. גם בשבילי שיעורי הבלט הם דבר חשוב ביותר. ואם ויתרתי על שיעור מסויים בגלל למשל סיבת עבודה(כשגדולים גם עובדים) זה לא אומר שזה או עבודה או בלט. אלא שזה גם עבודה וגם בלט. ואת השיעורים אני לוקחת בזמנים הנוחים לי. אז קרה שלא הייתי בשיעור. אך זה לא אומר שאני לא רוקדת. אני רוקדת גם רוקדת.

yaeltal12

New member
חח אני יודעת שאני טיפה מנדנדת אבל

איזה מגמה זאת? כזה כמו תלמה ילין? ואם כן אז איזה מגמה? אני גם חושבת על מגמת מחול בעתיד ובינתיים אני אוספת רעיונות. סליחה על החטטנות...

חחח תשאלי בכיף../images/Emo9.gif

זה כמו תלמה ילין, רק במקום אחר
זה מגמת מחול, ואצלנו לומדים- 4 שעות קלאסי, 4 מודרני, 2 כור', 2 תולדות, 2 מוזיקה. עוד משהו?

yaeltal12

New member
חח כן../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

איך קוראים לתיכון הזה ואיפה הוא??? חחח כבר לא נעים לי
, תודה רבה!!!

למעלה