זה כבר היום השני.........

aristo1973

New member
זה כבר היום השני.........

זה כבר היום השני שלי בלי שום עזרים חיצוניים ואני סוגר כבר שבוע תנו עידוד סיגריה זה מגעיל אותי (לפחות לעוד שבוע)

כל הכבוד

השבועות הראשונים הם מאד קשים אבל אתה עושה מעשה חשוב אשר מצדיק את הקושי שעובר עליך .הרבה בריאות דרור .

aristo1973

New member
תודה רבה

תגיד לי ,מה זה כל סיפורי ההשמנה פה ,לפני עשרה חודשים הפסקתי לעשן פעם ראשונה לא עליתי בגרם , חזרתי לעשן אחרי שלושה חודשיים חצי מהכמות ז"א עד 5 סיגריות ליום . אני עושה כושר לא מאסיבי מדי יש מה לדאוג ?

גלים1111

New member
נראה לי...

שבמקרה שלך אין מה לדאוג מהשמנה. אל תטריד עצמך בזוטות... ובכל מקרה, אם תשמין- סוף שבוע אחד עם העפיפון שלך ותוריד הכל
ושימשיך להיות לך בהצלחה!

aristo1973

New member
אחלה

מה אני אגיד לך , אולי את צודקת ,איך שלא יהיה שתיתי קפה עכשיו עם קרואסון שוקולד גלים ? למה גלים ?

גלים1111

New member
גלים...

"גלים" זה בגלל שאני חולה על הים, במיוחד כשהוא סוער, ולכן גם שיניתי את שם משפחתי לגל... תזכיר לי מה זה קרואסון שוקולד? מצלצל מוכר, אבל עברו שנים מאז טעמתי אחד. מה קורה איתכם פה, תגידו, כל פעם שאני נכנסת לפורום אני מזילה ריר...
רגע של התבכיינות: אוףףף, מה נשאר לי בחיים? אין סיגריות, אין שוקולדות... מזל שנשארו עוד כמה הנאות קטנות, שלא זה המקום לפרטן...

aristo1973

New member
בסדר גמור

אריסטו זה על שם הכלב שלי היה לי משבר בצהרים אבל עברתי אותו הקריז מתחיל בחיך \ תודה גלים

גלים1111

New member
אל תדאג, אני אשמור עליך

כן, ברור שהקריז מתחיל/נגמר בחיך. עכשיו אתה אולי מבין את בעיית ההשמנה שעלתה פה? מה יותר קרוב לסיגריה מלבלוס בלי הכרה? כבר אמרו על המעשנים שיש להם קיבעון אוראלי... כל הכבוד שהתגברת על המשבר בצהריים! מרגיש יותר טוב עכשיו?

aristo1973

New member
את משהו משהו

סיבוב חינם בעפיפון עליי מתי שאת רוצה \ אל תעזבי אותי ראית את התמונות כבר ? אריסטו

זולו60

New member
הידד הידד לך

חשבתי שכבר בשבת היה שבוע ראשון גמילתך וכעת אתה כותה ואני סוגר שבוע?? בלי עזרים יופי אבל תזכור אם תתקל בקושי או משבר כדאי שיהיו לך מספר מדבקות לשעת חרום - זו דעתי לפחות. בהצלחה!! בשבילי היום הוא היום התשיעי ללא סיגריות ומשום מה היום היה לי מאוד קשה כמעט כל היום ולא שרציתי לרוץ לקנות סיגריות או להוציא מאחד המחבואים שלי כשקשה לי אני פשוט מרגישה שחסר הסם בגוף הסם שנקרא ניקוטין. או לפחות הזיכרון שלו שנשאר במעשן גם לאחר שגופו התנקה מהניקוטין. נאי ממש מתפעלת מעצמי שהצלחתי להביא את הסיגריה למעמד של חברה שנואה - חברה לשעבר ולכן קיומה מבוטל לגבי.

aristo1973

New member
זה שבוע כל עוד זה לא שבועיים

זה היום ה 11 ליתר דיוק עכשיו כשאני חושב על זה איפה את זולו

למעלה