זה כבר בטח נעשה בעבר...

sprites_touch

New member
זה כבר בטח נעשה בעבר...

אבל בכל זאת, מה השיר האהוב עליכם מהמחזמר? אולי אפשר לעשות מזה סקר (בטח גם זה כבר נעשה...) אני די מחבב את כל השירים (מה לעשות הם עשויים טוב) אבל rest in peace הכי מדבר אלי

talrv

New member
../images/Emo58.gif למעלה, עונה שישית 6X07

לא יודעת אם זה נעשה כבר.. אני אהבתי את כולם, ממש כולם.. אני מוצאת את עצמי מזמזמת כל אחד מהשירים הנהדרים האלה... Life´s a show, I´ll never tell & I´ve got a theory הם אלה שאני מקשיבה להם יותר מכולם.. אבל השיר של טארה נהדר, ושל ספייק פשוט מדהים......... זה מהשיר של ספייק (מהזיכרון, לא מדוייק במאה אחוז) "I know I should go, but I follow you like a man possesed, their´s a treator here beneath my chest and it hearts me more than you ever guessed if my heart could beat it would break my chest but I can see, you´re unimpressed, so leave me be and.. Let me rest in peace, let me get some sleep let me take my love and burry it in a hole six foot dip I can lay my body down but I can´t find my sweet release... why won´t you let me rest in peace X2 "

אוי יש הרבה (../images/Emo58.gif נראה לי)

אני כל הזמן שר לאח שלי את I´ll Never Tell , אני אוהב גם את Going Through The Motions ואת I´ve Got A Theory (במיוחד את הקטע על הבאניז!), גם את I´m Under Your Spell ואת Wish I Could Stay ואת Drawn To The Fire, Life´s A Show, וכמובן את Where Do we Go From Here.

פחות או יותר כולם ( ../images/Emo58.gif אפשרי)

כל פעם זה משתנה. אבל השיר שאני הכי מצטערת שהוא לא ארוך יותר זה השיר(ון) של הדוח חניה. אני שוקלת לנסות אותו פעם הבאה שמאימים לתת לי דוח. |yey| רק שאם כשרון השירה שלי, אני עלולה למצוא את עצמי בסוף בכלל בכלא...

talrv

New member
תיקון טעות...

שורה שלישית הולכת ככה : there´s a treator here beneath my brest ולא מה שרשמתי.. סורייייייי!!

Cyber Cat

New member
התשובה שלי (../images/Emo58.gif ל-6x07)

אני משום מה אוהבת את השירים הראשונים יותר מהאחרונים: Going through the motions, I´ve got a theory, I´m under your spell, I´ll never tell, וגם השיר של ג´יילס ושל טארה/ג´יילס. אבל אם עליי לבחור באחד בלבד, הייתי אומרת... השיר של זאנדר ואניה. רעיון מצויין לסקר, למרות שעדיף לחכות איתו עד שכולם יוכלו לענות (כלומר, עד שישודר בארץ או בסטאר (אם הם בכלל מתכוונים לשדר את העונה הזו...)). Cyber Cat

אודו

New member
אני אישית..

אהבתי במיוחד את השיר של גיילס ואחריו את השיר שלו וטרה. כולם מעולים. אהבתי מאוד גם את השיר של כולם על האש ואת השיר שבאפי רוקדת כמו חולת נפש. חלק מהשיר על האש הערך a torch had barnt, its scorchin me, buffy´s lughing i have no dought i hope she´ll frys i´m free of that bitch dies i better help her out... belive me i dont wanna go and it will grif me cuz i love you so but we both know,

bewiched

New member
im under your spell-לדעתי השיר הכי

רומנתי ן walk threu the fire זה גם שיר חזק

bewiched

New member
im under your spell-לדעתי השיר הכי

רומנתי ן walk threu the fire זה גם שיר חזק

שלי

הכי התחברתי לשיר של טארה וג´יילס. גם ל Under Your Spell של טארה לבד. אגב- הפסקול של הפרק יוצא ב 24.9 (יחד עם הפרק הראשון של באפי בעונה ה7), והוא יכלול עוד נעימות מפרקים כמו Hush. *מקווה שחידשתי משהו ולא כתבו את זה לפני כן, כי לא בדיוק קראתי את כל ההודעות, גם בטופיק הזה*.

Schnickelfritz

New member
(../images/Emo58.gifעונה 6) אני אהבתי

אם כולם, חוץ מאת השיר של ג´יילס, שהיה נחמד אבל לא משהו. גם לא כל כך אהבתי את השירים של השד... היו כמה שירים שהשאירו אותי פעורת פה (וגם את חברה שלי שדירדרתי אותה לספויילרים והכרחתי אותה לראות את הפרק), כגון: Going through the motions- בגלל שזה היה השיר הראשון וזה בא לי בהפתעה ו- Under your spell- מהסיבות הברורות (ומיכולת הריקוד המדהימה של טארה). חוץ מזה אהבתי את כל השירים ובמיוחד Walk through the fire וI´ll never tell- בעיקר בגלל אהבתי לאניה
. ואם כבר דיברתי על המחזמר- מישהו מוכן להסביר לי איך יודעים שלשד קוראים סוויט
כי לא ציינו את זה בשום מקום בפרק (או לפני כן)

שאלה לכולם בקשר למוזיקלי ../images/Emo58.gif 6

יש פה מישהי שראתה את הפרק ולא ידעה שהוא הולך להיות מוזיקלי? אם כן, וואווו, זו בטח ההפתעה של החיים. מענין כמה זמן לוקח להבין שכל הפרק הולך להיות עם שירים. אם יש מישהי כזו אני אשמח אם תוכלי לשתף בהרגשה של הצפיה הראשונה. (גרררררררר בפוזה של פסיכלוג) *ההודעה נכתבה בלשון נקבה מטעמי נוחות, אך מתיחסת לשני המינים.

Idomania

New member
אני ידעתי רק שראיתי את 6x06

ושם היה באמצע פרסומת שבפרק הבא יהיה המיוזקל

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif שש פרק 7

אני ידעתי שהולך להיות פרק מוזיקלי אבל לא ידעתי איזה פרק זה יהיה, אבל ישר ממהתחלה שראיתי את באפי שרה ידעתי שזה זה. הפרק גדול ענק ראיתי אותו עכשיו אהבתי את הנשיקה של באפי וספייק בסוף, אבל זה מוזר כי כל העונות היא נגעלה ממנו ופתאום היא מנשקת אותו. אהבתי גם איך שהוא הציל אותה לפני שהיא נשרפה למוות. כל השירים היו יפים חוץ מחלק מהשירים של השד המכוער הזה. ד"א מאיפה אתם יודעים את השמות של השירים???

buffstar

New member
../images/Emo58.gif עומה 6 פרק 7

אני ממש אהבתי את הפרק המדהים, אהבתי את כל השירים אבל כי פחות אהבתי השירים של השד... כתוב כמעט בכל אתר של באפי באינטרנט את השמות של השירים ואת המילים וגם אפשר להוריד אותם...

למעלה