זה כאן! זה הגיע!!!

Jedi Force

New member
זה כאן! זה הגיע!!!

Lego StarWars II: The Original Trilogy - הדימו! ולא פחות מזה, אתר רשמי ועוד 32 יום עד למשחק המלא! תורידו עכשיו את הדימו! http://www.lucasarts.com/games/legostarwarsii/ נ.ב. זה אני או שתפוז שינו כאן קצת? בכל מקרה, פשוט תעתיקו את הכתובת ותבדקו! ותורידו כמובן!

מ א ג ר ט

New member
כן, עשו שינויים.

זה קרה בערך בחודשיים האחרונים: הרבה יותר פרסומות קופצות, שינו את תיבת המסרים, עד החיפוש המתקדם, את הוספת התגובות... ברוה הדברים אפשר לעבור לשיטה הישנה, למי שנוח לו יותר כמו שהיה "פעם", לפני כמה חודשים.

הורדתי אותו כבר לפני שלושה ימים

אין לי כח לחכות למשחק האמיתי.

Roonil Wazlib

New member
וואי!../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

קנינו את הקודם לבנדוד שלי וכבר מזמן שאלתי ממנו ועברתי עליו עוד פעם ועוד פעם עד שסיימתי כמה פעמים! ויזה יופי שיוצא עוד אחד!

Darth Tomer

New member
בדיוק אתמול סיימתי את הראשון

כולל השלב בונוס. איזה שלב יש בדמו?

Jedi Force

New member
שלב הבונוס...

זה ברור מאליו שזה ה-Chapter הראשון של הפרק הראשון. תבדקו באתר, יש 18 פרקים, 6 סדרות לכול סרט. אפרופו המשחק הראשון, סיימתי בו הכול! את כל השלבים והבונוס, וקניתי את כל מה שאפשר, חוץ מהלב הזה שעולה מיליון. אין ספק שאני הולך לשחק גם במשחק השני. בדימו שמחתי שחיזקו קצת את "האויבים שיורים" (במקרה שלנו, הסטורם-טרופר, במקרה של המשחק הראשון, ה-Droids) נגד הג'דיי. במשחק הראשון זה היה פשוט קל, בדימו זה קצת ישתנה... או שאולי בגלל שלשחק את בן קינובי זה קצת חלש כי הוא זקן?
דבר שני, הרכבים שהם הוסיפו, זה באמת רעיון טוב ואני באמת אהבת את זה, אבל המרחב הוא מאוד קטן. בקושי אפשר להנות מהרכבים האלו. אולי זה רק במוס אייסילי, שמלא בבניינים צפופים והרבה אנשים, אז אני מקווה שאולי לפחות שבסרט השני יהיה יותר מרחב. חוץ מזה, המשחק מעולה! כמו תמיד! זה בעיקרון דעתי על המשחק. תהנו!

מ א ג ר ט

New member
התקנתי....

ועכשיו הגיע תור השאלות. לא חשבתי שאני אתקע כל כך מהר. באמת שאני בדרך כלל לא כזו! הגעתי לחלק שרואים בתמונה, פוצצתי בדרך כל דבר אפשרי (כולל את עצמי) ואני באמת שלא יודעת מה לעשות.... אות דעתי על המשחק תקבלו אחרי שאני אצליח לסיים את השלב הקטן הזה... :) תודה לעונים!

מ א ג ר ט

New member
תודה

הצלחתי למצוא את התיבה, ובסופו של דבר, לסיים את השלב. דעתי על המשחק: אני מהאנשים שמפוצצים כל דבר, ולכן מאוד נהניתי מהמשחק- יש בו אופציות פיצוץ רבות. התוספת בתנועות של השחקנים (יחסית למשחק הקודם): אהבתי את האפשרות ללכת מכות בנוסף ליריות הרגילות, וכן את התנועות של ההרכבה... זה ממש חמוד. אהבתי גם את האפשרות ליצור לך שחקן משלך, זה יוצא ממש מצחיק. עדיין לא מיציתי את כל האפשרויות שהפרק הזה נותן לי (לא הבנתי איך מוכרים את הספידר, למשל) אבל אני חושבת שאני אקנה לעצמי את המשחק (אין לחץ... אני עוד צריכה לסיים סופית את הראשון).. ממילא אין לי כל כך הרבה זמן פנוי לשחק. יש מושג כמה הוא יעלה בארץ?

אין לי מושג כמה הוא יעלה

מן, הסתם, יקר. בקשר לספידר, צריכים להכניס אותו לאזור שיש בו שלט עם תמונה של איש וספידר, ולחכות שג'אווה יגיע. אפשר גם להכניס אותו לשטיפת מכוניות ליד, ואז הוא שווה יותר כסף.

4La57oR

New member
נראה אחלה לפי הדמו!

חוץ מכל מה שאמרו פה התרשמתי גם שסוף סוף האלו את רמת הקושי... אהבתי את הרכבים, זה כזה מגניב! אבל מה שבאסא שאני יצטרך לחקות יותר מכולכם לגרסאת קיוב :[

למעלה