זה כאן! השיר כאן!

Broken record

New member
לא, גם אצלי..

אני לא שומעת שירים אחרים בכלל! טוב, אני אחזור לשירים הרגילים שלי היום
ועוד יש לי מבחן עכשיו .... במקום נוסחאות אני אחשוב על השיר כל הזמן

dotty

New member
גם אצלי ../images/Emo6.gif

אני מנסה לזכור את המילים בע"פ
ולהבין את המשמעות של הקליפ
(וכבר לאט לאט אני מתחילה להבין)

Lost Lullaby

New member
אגב מילים

יש את השורה בפזמון who would've thought that love so __ could save me and bring me back to you מה זה החלק שלא הבנתי? איזו אהבה? אני לא קולטת את המילה :X

במחשב שניה על הקליפ

הוא קליפ מאוד מרגש ויחד עם השיר זה סופר מרגש:) האיור יפה מאוד אם כי באמת מדכא וזה נחמד שדארן רצה לעשות משהו יותר עמוק מללכת, לשיר ולעופף ברחובות:) אבל למה בסוף היא עפה בניגוד לשחרורות ולא איתן?:\\

dotty

New member
לפי דעתי ../images/Emo11.gif

אני חושבת שרצו להמחיש שהציפור הלבנה הגיעה בסופו של דבר לציפורים השחורות, הרי זה היה החלום שלה כל הזמן לעוף איתם. היא היתה רואה אותם דרך החלון עוברות לידה עד שיום אחד החלום הזה התאפשר לה, כמובן עם כמה מכשולים בדרך. זה שהיא עפה נגדם זה לפי דעתי לא כל כך רלוונטי, רק ההמחשה שהיא הצליחה להגיע לשם. הכל אפשרי אם תומכים בך ומעודדים אותך.

dotty

New member
לא באמת תמכו בה...

אבל המילים מדברות על זה, הציפור היא רק סמל. ואני חושבת שהקטע שהשמש מחממת אותה ומייבשת אותה זה בעצם העידוד או לפחו מסמל אותו. זה נותן לנו תחושה שהיא לא לבד למרות שאין איתה בפועל אף אחד.

Pure M

New member
למי שרוצה את השיר..

אם שמעתם את השיר באתר יש בונוס קטן - חפשו בתיקיית האינטרנט הזמנית שלכם קובץ mp3, בגודל של 5405 KB, תתפלאו לראות שזה השיר
אותו דבר גם לגבי הקליפ
(בוצע בווינדוס ויסטה עם אקספלורר 7, לא בדקתי אם זה ככה גם בגירסאות אחרות..)

Pure M

New member
כדי להגיע לתיקיית קבצי האינטרנט:

אם אתם משתמשים בXP: נכנסים לכונן עליו מותקנת המערכת (כמעט תמיד C) שם לתיקיה Documents and settings ואז לתיקייה על שם המשתמש שלכם שם יש תיקיה מוסתרת בשם Local Settings בתוכה תיקיה שנקראת Temporary Internet Files בתיקיה הזו הקובץ נמצא. בויסטה: נכנסים לכונן עליו מותקנת המערכת (כמעט תמיד C) שם לתיקיה Users ואז לתיקייה על שם המשתמש שלכם שם כנסו לתיקיות על פי הסדר: AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files (מתחיל מappdata - תיקיה נסתרת). ושוב, בתיקיה הזו הקובץ נמצא
תהנו

למעלה