זה כאן! השיר כאן!

Lost Lullaby

New member
אעע i love it!!!!

כל כך בא לי לשמוע עוד עכשיו. אעעע. אעע. אמאלה. אני אוהבת את זה נורא. נורא נורא נורא. יש שם גם וידאו כלשהו שלא עולה לי משום מה ואני עייפה מדי בשביל להתעסק עם הקוויק טיים שאף פעם לא הבנתי. וואו. וואו!!! זה כל מה שיש לי להגיד. זה קצת שונה, זה קצת דומה, לא יודעת מה להגיד חוץ מזה שאהבתי את זה כל כך. ניסיתי לכתוב ליריקס משמיעה אבל יש הרבה שפספסתי אני מעלה לכאן בכל מקרה אני יודעת שלהעלות ליריקס זה לא הכי חוקי אבל זה בכל מקרה רק משמיעה ועוד לא יצאו ליריקס רשמיים. אגב אם מישהו ימצא לינק לאמיתיים [לא מצאתי], בבקשה שישים לינק פה. ואם מישהו קורא אם הליריקס שצירפתי ויש לו תיקונים או הוספות- אתם מוזמנים!!! יאללה P: כלכך אהבתי!!! יואו.

Pure M

New member
מצאתי את הליריקס..

Nobody told you that a heart is like a deep, deep freeze. So many lies, so much of it broken. Nobody told you deep within a well so cavernous, That maybe I could could shed some light on. Who would have thought it could be amazing? Who would have thought the tiny courageous? Who would have thought that love so belated could save me? And bring me back to you? Nobody told you there’d be days of silence that no one heard. A river swells and overwhelms you. Nobody told you deep within a heart so ravenous, That maybe I could spare a beat for. Who would have thought it could be amazing? Who would have thought the tiny courageous? Who would have thought that love so belated could save me? And bring me back to you? I had to find you had to let you know that you weren’t alone, that we didn’t make the rules. I had to find you had to get right back to you. I had to find you had to let you know that you weren’t alone, that we didn’t make the rules. I had to find you had to get right back to you. It’s always been you. Now tell me. Who would have thought it could be amazing? Who would have thought the tiny courageous? Who would have thought that love so belated could save me? And bring me back to you?

Pure M

New member
גיגלתי כמה מילים מהשיר ומצאתי

באיזה פורום עולמי, לא זוכר איזה..

dotty

New member
מעולה, תודה../images/Emo140.gif

מצטרפת לשאלה מאיפה מצאת? חיפשתי כבר הרבה זמן

Broken record

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

ממש אהבתי!!!!!!!!!!!!! שקט כזה, לא רועש מדי, מנגינה נחמדה, ליריקס פשוט מושלם , מרגיע..... מעולה !! דארן לא אכזב אותי.. ממש לא... אני ממש מאושרת !

Broken record

New member
וואו.. הקליפ. וואו.

עם כל שמיעה ושמיעה אני אוהבת את השיר עוד יותר . והוידיאו, למרות שהוא מצוייר והכל , ממש ריגש אותי. ממש מושקע ויפה !

Lost Lullaby

New member
יאי! הצלחתי לראות את הקליפ../images/Emo3.gif

אם זה לא עובד לעוד מישהו- תורידו את הגרסא הכי הכי עדכנית [7.5.1 אם אני לא טועה] של קוויק טיים. יש כמה דברים בקליפ שלא הבנתי לגמרי אבל אני מניחה שאחרי עוד כמה צפיות זה יתבהר. בכללי- נחמד P: אבל השיר
יואו.

למעלה