זה ישמע מוזר

זה ישמע מוזר

אבל אני חושב שלי ולבתי יש בזמן האחרון לא קשר של בת לאבא אלא יותר קשר זוגי בין אוהבים אני לא ממש מחנך אותה אני מקשיב לה ומשמיע את עצמי אני לא ממש מציב לה גבולות אלא תוחם לה אותם בצבעים יפים אני לא ממש כועס עליה אני מתווכח איתה על דברים היא עושה אני לא ממש רואה אותה אני מדבר איתה בטלפון ושולח לה SMSים אנחנו נפגשים בקטעים קצת מוזר לחשוב על זה שאני רואה אותה בהפוגות לפעמים בחופשים אנחנו נפגשים להרבה זמן במונחים שלנו שם אני מעלה את הקשר הזוגי הזה לממדים יפים של נתינה וחיבוק ואהבה ללא קץ אני לא ממש מרגיש שאני הורה שלה אלא יותר מרגיש כמאהב שלה כשדיברנו אתמול היא סיפרה לי שבמטוס היא כמעט בכתה מרוב שה

המשך

מרוב שהיה לה קשה לאחר כל הזמן הזה ביחד שהיינו בסוכות ואני נזכרתי בשיר המדהים של מירי מסיקה שיר לשירה אהובתי בת השבע רוצה להקדיש כמה מילים מהשיר דברו שפתיים יחפות, דברו עיניים, כל עוד חלב נוטף מחיוכך. חבקי את כל פחדי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך.

deena

New member
מה לעשות שיש לה אבא שנראה

כמו צב נינג'ה? רק
יאירי. יבואו ימים טובים יותר.

נקיטה...

New member
אהבה לילדים.

אם יש משהוא שגודל בתוכי מתעצם ומשתנה לו כל הזמן זה...האהבה לילדים שלי. האהבה לילדים - שבי. האהבה שלהם - אלי. האהבה הזו שלכם, אבא ילדה ילדה אבא עברה לא מעט שינויים מרחקים פיזיים אבל היא שם...שם לגמרי. והיא תמשיך ותשתנה לה כל הזמן. המתוקה הזו שלך גודלת והקשר שלכם משתנה לו...וצומח... אבל יש בו משהוא אחד וקבוע - אתה והיא, היא ואתה - אהבה. ... ילדה שלנו כמה התגעגענו חכי מעט ילדה שלי לפני שתגדלי ילדה שלנו כמה התגעגענו חכי מעט ילדה שלי לפני שתגדלי אוהבת אותך (אבל ממש)
(מתי אתה בא לאיזה צלחת טונה?)

מרגש../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif ומה שגרמת לי לחשוב...

זה שלולא הגירושין, לא היינו משכילי לדבר כך, להעריך זאת באותה הצורה, להרגיש את זה כל כך חזק. מאז הגירושין חשה כי אביהם מקדיש להם זמן אמיתי בשעות שהוא איתם והם קרובים אליו יותר מתמיד. כנ"ל לגבי, גם אני מנצלת את הזמן איתם, מבלה, מטיילת ומתקרבת יותר ויותר. פעם סדר היום והדבוע היה שונה...כביסות ונקיון בעדיפות ראשונה... היום קודם הם,ויש את הימים והשבתות שהם אצלו....שכל כך מרגישים את חסרונם, את הגעגוע והציפיה שישובו. כיף לשמוע, מקסים בעיניי - הרווח כולו שלך

ת י א ה

New member
תסלח לי שאני מתייחסת

לצורה ולא לתוכן, אבל איך עשית את הכחולים האלה ? תיאה, דיגיטל ארט בהתהוות.

תסלחי לי שאני מתערב..

על איזה כחולים את מדברת?..רואה רק אותיות , שחור ולבן מעניין, פעם אמרו לי שבכל דבר אני רואה כחול..
כנראה שהגיל עושה את שלו??...
וברצינות...נראה כאילו זה נכתב בוורד והועתק לכאן..

למעלה