זה ישמע מוזר.....

N i c o l e

New member
זה ישמע מוזר.....

וידוי- עדיין לא ראיתי קולד מאונטיין. אני. עדיין לא ראיתי קולד מאונטיין. אם הייתם מכירים אותי יותר הייתם מבינים עד כמה זה מוזר. זה פשוט מוזר ואני רוצה כבר לראות את הסרט הזה אבל אף פעם לא יוצא לי!!! בכל אופן- קניתי היום את הספר עליו מבוסס הסרט ואני עומדת לקרוא אותו בתקווה שזה לא יהרוס לי את הסרט...בכל אופן, אני מניחה שאן קודם הייתי רואה את הסרט זה היה הורס לי את הספר או שלא הורס ואז זה גם לא יהרוס...ועכשיו אני אפסיק לדבר... מה שבטוח- אני עומדת להנות מהספר הזה...

ערן1987

New member
זה אבסורד!!

חכי עוד קצת וזה ייצא בוידאו ו-DVD,אני חושב שעדיף שתחכי קצת ואז תראי את זה ככה.. תהני!

אני רואה הכל בDVD../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif

וגם את זה אני אראה..

shiray

New member
חחח קולד מאונטיין

לא שמעת על מה הסרט? בכל אופן מסופר בסרט על אדה (ניקול) ואינמן (ג'וד לאו) ומתרחש על רקע מלחמת האזרחים בארה"ב. בגדול אדה ואינמן הכירו, התחילו משהו ואז התחילה המלחמה ואינמן נשלח להילחם, בעוד שאדה נשארה לה בבית לחכות לו. אחרי שהם נפרדו בעצם כל אחד עובר מן אודיסאה שכזאת- אינמן כל הזמן נמצא על סף מוות, מחליט לערוק מהמלחמה כי הוא מבין שהוא לא מאמין באידיאולוגיה של הדרום וכי בגלל שהוא מבין שהדבר היחיד שמצדיק אותו להילחם זו האהבה, והאהבה שלו מחכה לו בקולד מאונטיין, ואז הוא עובר מסע שלם כדי להגיע לאדה. אדה במקביל מוצאת את עצמה חסרת אונים לגמרי- לי אוכל, בלי כסף, עם בית די הרוס וגעגועים בלתי פוסקים, עד שבאה רובי (רנה זלווגר) ועוזרת לה לחזור לעמוד על הרגליים... ולגבי הדיוידי- דווקא את קולד מאונטיין ממש שווה לראות בקולנוע בגלל שהוא יועד לקולנוע! יש שם צילומים מדהימים שברור שכשרואים אותם בטלוויזיה בקושי רואים מה קורה שם- סתם צל של בנאדם הולך לו על רקע הרים... וגם כל הפיצוצים וכל האווירה- לדעתי זה ממש סרט לקולנוע. חוץ מזה שראיתי את הטריילר במחשב יום אחד ואמרתי סבבה ושכחתי מזה, אבל אחרי שבועיים ככה הלכתי לראות סרט בקולנוע והיה את הטריילר ופשוט הייתי בהלם! ככה שאם יש לך זמן תלכי לראות בקולנוע. ויש סרטים שמתאימים גם לבית (נגיד 21 גרם שראיתי אתמול בדיוידי), אבל באמת שכדאי לראות את קולד מאונטיין בקולנוע. זו פשוט חוויה מדהימה!

חחח דווקא שמעתי על מה זה...../images/Emo121.gif

ושכחתי
|סנילית| בכל מקרה שקראתי על מה זה זה היה רק איזה 4 שורות שאומרות כלום
אז תודה רבה על הפירוט
ואולי באמת אני אלך לראות את זה בקולנוע
...

shiray

New member
תארתי לעצמי ששמעת

דיברו על הסרט הזה המון כשהוא רק יצא (וגם מלא זמן לפני...). אני עדיין מבואסת שהוא לא היה מועמד לאוסקר. פשוט בושה! ותלכי, זה שווה את זה!

shiray

New member
חחח עושה בשכל!

ותספרי איך היה!!!! חחח בינינו פה בפורום מי שהלכה ממש אהבה, רק ערן נשאר אדיש...

shiray

New member
תאהבי

רק כמה אזהרות- כמו שאמרתי אינמן הולך למלחמת האזרחים, מה שאומר שיש גם סצנות לא ממש סימפטיות... אבל מסתדרים (חברה שלי בהתחלה קיללה אותי. בסוף היא בכתה כמו תינוקת וישר אמרה שהיא רוה ללכת לראות שוב, ככה שזה עבר בסדר...). האא ולכי לשירותים לפני- הסרט הוא שעתיים וחצי.

ערן1987

New member
הלו הלו!!

ראיתי את "קולד מאונטן" לפני חודש בערך! למה להגיד סתם? הסרט לא משהו ואני מבין למה ניקול לא קיבלה מועמדות.. קצת לא מבין למה רנה קיבלה,הייתה חביבה.. לדעתי סקרלט ג'והנסון ב"אבודים בטוקיו" הייתה טובה ממנה בהרבה,כנ"ל כריסטינה ריצ'י ב"מונסטר"

shiray

New member
מה אמרתי סתם?

מה קשור לזה שראית את הסרט לפני חודש? אמרתי רק שהבנות בפורום שראו אהבו, ואתה לא... מאוד פשוט.

shiray

New member
מה??

למה שלא תלכי לראות? ועוד עכשיו חופש!!! ואני התחלתי לקרוא את הספר ואני די תקועה בעמוד 117 ופשוט לא יוצא לי להתקדם, והאמת שממה שבנתיים קראתי דווקא יותר אהבתי את הסרט. אבל קודם אני אסיים את הספר ואז אני אחליט.

למעלה