זה ישמע לכם סוטה...

זה ישמע לכם סוטה...

אבל באמת שזה לא סרט פורנו... אז זה מה שאני זוכרת... ילד בלונדיני בן 13 נראה לי... עם חבר, שחושדים שהוא הומו והחברים שלו אומרים לו שלא יסתובב איתו כי הוא רוצה לזיין אותו... וכשהוא מתכנן לברוח איתו, הילד ההומו מתחרט ברגע האחרון ונעלם... ויש גם סצינה שהם מתגלגלים בדשא ואז הבלונדיני שוכב על הגב וההומו עליו, והוא יורק לו בפרצוף... ויש סצינה עם מאפיונר (נראה לי) כי הילד ההומו היה חייב כסף, אני חושבת... אז הבלונדיני נכנס לאוטו של המאפיונר הזקן, (אם הוא באמת מאפיונר בכלל...) ולוקח אותו לבית שלו או משהו ושמה מראה לו סרטון של מישהי מוצצת ואומר לבלונדיני "רואה את זאתי? אני מוצץ יותר טוב ממנה" ומתחיל להתלהב שהוא המוצץ הכי טוב במערב (חחחחחחחחחחחח) ושואל אותו (את הבלונדיני) אם יש לו מה "להציע" לו ואם ה*** שלו יותר מ - 14 ס"מ... ואז, אני לא יודעת איך, המאפיונר מגיע לבית של הבלונדיני, והבלונדיני בוכה לו, ומחבק אותו, ומנשק אותו... בגלל שאבא שלו התאבד מהגשר או משהו כזה... אבל מישהו מת אני זוכרת... :) ובסוף, מראים את הבלונדיני גם כן על גשר (אולי אותו גשר שהאבא קפץ ממנו) וזה נראה כאילו הוא גם מנסה להתאבד... נכון שזה נשמע מוזר, אבל יש סרט כזה. אני לא מדמיינת... וזהו, אני אפילו לא בטוחה שסיפרתי את זה לפי הסדר בסרט או שהכל מדוייק...

Tristana

New member
לא זוכרת את השם, אבל....

...זה ממש מוכר! שודר פעם בערוץ 4, שם הסרט זה משהו שקשור לצומת, או כביש....

כן זה הסרט הזה!!!!!111

חחחחחחחחחח איך מצאת בכלל אם אפילו לא ידעת את השם? את יודעת גם איך קוראים לו בעברית!?

Tristana

New member
זה היה ק-ש-ה...

אבל ידעתי שזה מוכר, אז לא יכולתי לוותר.... משום מה חשבתי שהשם זה כביש+צירוף ספרות, אז בדקתי מלא צירופים ב IMDB.... אחר כך חשבתי "מה אם בראיין קוקס מ"לב אמיץ" משתתף בזה?"... הרצתי חיפוש לפי שם ויוריקה! מצאתי! לצערי אני ממש לא זוכר איך זה בעיברית...

למעלה