העיניים המהממות של בריאן נראות קצת ירוקות... אני כבר חשבתי שהישתגעתי...אני יודעת שהעיניים של בריאן חומות...פתאום אני רואה ירוק....חקרתי את זה לעומק (פתחתי את התמונה במקום לראות אותה בתוך ההודעה) ושמתי לב שהן חומות והאור נותן להן גוון ירוק...וזה נראה לא רע.... בננה ספליט????....גדול!
עשי לי טובה אחת...לפחות עד שאני אלך לישון...אל תעשי תמונות בריאן-ג´סטין....אני לא מבקשת תמונות מייקל-בריאן או תמונות נאצה נגד ג´סטין...רק תשמרי על שלום הפורום ותשימי רק בריאן...
לפורום..ולמקלדת המסכנה שלי (שכל פעם בוויכוחים אני נוטה לחבוט בכל אות שאני רושמת...)...תפרסמי את זה בבוקר....אחרי שאני אלך לישון...אז יהיה לי מרץ לוויכוחים....טוב?...עכשיו תפרסמי את בריאן וזהו...טוב?...
בדר"כ יש לו עיניים חומות עם גוון ירוק (שילוב אלוהי ביותר)...כאן הן נהיו ירוקות יותר....ובוהקות יותר...זה נראה כאילו הוא עומד לבכות...זה גורם לי לרצות לבכות!
אני לא צעקתי..אני לא איימתי...אני ביקשתי יפה... לעזאזל...המקלדת שלי התחננה!!!...אבל לא...את...תקשיבי לי?...חס וחלילה!....אני לא מאמינה עלייך.....באמת שלא מאמינה עלייך! הדבר היחיד שלפחות התחשבת בי שעשית זה שלא לקחת תמונה שהם מצתרפתים/מתחבקים/מזדיינים/וכו´...וזה בטח מסיבות שלך ולא בשבילי!!! אני מבקשת...למען שלום הפורום (והכסף של אמאבא שלי שייצטרך לשלם על מקלדת חדשה)...תמונה הבאה... מייקי ובריאן!