זה יכול להיות??

חלמן

New member
זה יכול להיות??

טוב אתמול הלכתי לעשות ווילד... אז התחלתי לדמיין את עצמי רץ... (אני רץ המווווון.. במיוחד בשעורי התאמלות בערך 30 דקות ריצה..) אז אני מדמיין את כל הרחובות שאני עובר.. וכל זה.. ואני גם עוקב אחרי הנשימות שלי... פתאום אני מרגיש שהלב שלי דופק מאוד חזק!!! יכול להיות בגלל שרצתי בחלום???? אין לי מושג... ועוד משהו.. אתחלתי לראות את האזור שאני רץ ..( לא יודע אולי בחלום) ואז אמרתי לעצמי שאני חייב להתרכז בנשימות.. ואז אפתי מהחלום.. איפה הטעות שלי???

Variety

New member
תגובה

הטעות היא שרצית להתרכז בנשימות אחרי שהחלום התחיל, ברגע שהחלום מתחיל, אתה צריך לקבל את זה שהוא מתחיל, לא להתערב עד לנקודה שאתה ממש בתוך החלום ויכול לעשות מה שאתה רוצה. אולי אני טועה - ניסית ווילד? חלומות פז, Variety-

חלמן

New member
תגובה..

תראה לפני שעתיים בערך ניסיתי עוד פעם ויילד... אז כבר עברו הויברציות.. (זה היה חלש.. הרגשתי כמו זריקות עדינות כאלה..) אחר כך הרגשתי הכל כבד לאללה.... אז אני חושב שהיה כבר שיתוק.. ואני שוכב לא זז.. עוקב אחרי הנשימות.. והחלום לא רוצה להתחיל!!!!!!!!!! כוס אמק! שכבתי 30 דקות משותק.. ולא התחיל החלום!!! אני צריך לחשוב על משהו כדי שאני יתחיל לחלום?? ועוד משהו.. שניסיתי אתמול ויילד... וחשבתי על התחושה שאני רץ... אז אחרי שתי דקות.. אני פתאום מרגיש שהנשימות שלי נהיות יותר מהירות.. והדופק מהיר לאללהההה כמו אחרי שאתה רץ 20 דקות.. ואז התעוררתי.. יכול להיות בגלל שחלמתי על זה שאני רץ ואז המוח שלי התחיל להתנהג כאילו שאני רץ??? לחשוב פעם הבאה שאני יושב ורואה טלוייזה?

Variety

New member
תגובה

היי, גם לי יש אותה בעיה, שאני לא יודע מה לעשות כדי שיתחיל החלום. נראה לי צריך להיות במצב עייפות/ערנות מסויים. מישהו אתמול אמר לי שישר אחרי שמתעוררים, לחשוב על החלום, ולמשמור על המודעות... אבל ממש לשמור על המודעות ולחשוב על החלום - ואז בקלות אפשר להכנס לחלום מודעים. בקשר לריצה - אם אתה חולם שאתה רץ, הגוף חושב שהוא רץ. הוא באמת לא רץ בגלל השיתוק אבל כל הגוף מגיב, הלב, הדופק... ואתה תקום עייף. חלומות Action מעייפים בד"כ בגלל זה. חלומות פז, Variety-

למעלה