זה יהייה חצוף

זה יהייה חצוף

שגם אני אבקש חיבוק...?

NoaModiin

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וגם מלא מלא מלא
מה קרה ?

NoaModiin

New member
ברור שברור ../images/Emo8.gif

בעוד כמה ימים לא תביני אפילו על מה ולמה היית מדוכדכת כל כך. תני לזמן לעשות את שלו - הוא רופא מצוין !!! בינתיים - נסי לצאת מזה בעזרת דברים שאת אוהבת - כמו למשל - אנחנו
ניפגשים בשישי ??

Gal 38

New member
מה קרה אחותי ???

האמת? גם אני רוצה חיבוק! דחוף

Gal 38

New member
../images/Emo25.gifתודה נשמה

מקווה שנפגש בקרוב לחיבוק אמיתי

DANAQ32

New member
מה קורה איתכן?! אי אפשר לעזוב אתכן לדקה?

מתוקות שלי, אני אוהבת אתכן מאוד.
לביאה, יהיה בסדר ,מבטיחה לך. שונאת קלישאות אבל הזמן אכן עושה את שלו. ויהיה לך קל יותר. GAL מה קרה? בבוקר הכל היה טוב, נשמעת נהדר, מחכה לעדכון.

snoopy36

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הבטחנו זל"ז,ברגע של חולשה, שאם הולך אחד יבואו שישה... החיים זורמים לנו כמים, ואין גבול לאושר-אפילו לא השמים... לפעמים נדמה איך הכל מתמוטט, וכל מה שבא זה לריב,לצעוק ולהתקוטט... אך כפי שכבר לא פעם נאמר, הסיבוב בסוף ניגמר, ואחריו הכביש כבר ישר... המנהרה ארוכה והחושך בה מוחלט, אך האור בסופה מובטח,ונס הלט... זו לא קלישאה או סתם פיתגם, זו האמת הופטימית שנמצאת בתוכך גם!!! היי חזקה ילדתי והמשיכי בשלך, כי תמיד זיכרי.... כולנו אוהבים אותך!!!

סנופי

חייבת לומר לך, ושכולם ידעו... אתה אדם מקסים וחבר טוב. מאחלת לך שכל מה שאתה מאחל לי יהייה לך....

למעלה