זה יהיה נורא מצחיק... (-:

shai.m

New member
זה יהיה נורא מצחיק... (-:

כרגע עלה לי לראש,שזה יהיה נורא מצחיק,איך שתגיבו,אם גילי בר-הלל תיהיה אחראית על כתוביות התרגום בסרט...אתם כל-כך תתעצבנו... כדאי לי לכתוב אליה מכתב ולהציע לה? (-:

shai.m

New member
ידעתי! (-:

ידעתי שזאת תיהיה התגובה! אולי אני בכל ישלח? (-:

לא לשי! לא לשי! לא לשי!!!

טוב...מי פה יודע איפה שי גר? שיודיע, ניפגש ליד הבית שלו....אני אביא לפידים, תסחבו אבנים ושכל אחד יביא חבילת גפרורים גדולה! -ליאת-

shai.m

New member
ליאת,אני רק צחקתי...

אני לא הולך לשלוח שום מכתב לאף אחד...סתם רציתי לראות את התגובה שלכם... למרות שזה רעיון טוב למעריצי גילי בר-הלל... מצורפת תמונה של המתרגמת האהובה.

shai.m

New member
אל תכנסו ללחץ...

התכוונתי האהובה עם מרכאות כפולות ומכופלות...

לי יש רעיון...

נכתוב לגילי מכתב נאצה בוטה ומפחיד מלא באיומים על חייה. רעיון מעולה הא? הנה טיוטה ראשונית: לכבוד גילי בר הלל השמרי לחייך. ``אוכלי המוות`` בעקבותיך. ``טורניר הקוסמים המשולש`` כשל. ``זנב תולע`` דורש את שמו הנורמלי בחזרה. הם וגם אנחנו עוד ננקום וזה יכאב. למישהו יש את הכתובת שלה? נ.ב זאת Hermione (לא G)...

אוי, נו!

1) למי אכפת מגילי! 2) המכתב הזה לא כזה נורא! 3) המשטרה לא תשים על זה! 4) כולנו קטינים ואי אפשר להכניס אותנו לכלא!! טוב, אני מניחה שאמרת את זה בציניות, אבל היה לי משעמם ולא היה לי שום דבר לכתוב! -ליאת-

רחלי!

New member
אז ככה היא נראית!

אני תמיד דימיינתי אותה דומה למירטל המיללת, רק בת 20 אולי.

Hermione

New member
גוש, היא מכוערת!!!

ראיתי אותה בטלויזיה, אבל היה לה שיער ממש ממש ארוך והיא נראתה כל כך שמנה שהתפלאתי איך היא תצליח לקום מהכיסא בסוף התכנית...

למעלה