זה יהיה הסוד שלי

רק רגע1

New member
זה יהיה הסוד שלי

לאישתי יש מאהב. זה לא רע, נהפוך הוא, היא זורחת ופורחת ומאושרת על כל ההשלמות שהיא מסיגה לעצמה. כן, זה בהסכמה מלאה. היו לה פה ושם סטוצים. היו חד פעמיים, היו שנמשכו קצת יותר ... אז מה הבעיה? ובכן, לאחרונה היא תפסה בחור שמשגע לה את הראש, היא פשוט התאהבה בו. ההתאהבות הזאת גורמת לה לאיבוד שליטה מסויים ולחוסר מודעות לתפקודה. ניסיתי בכל כוחי להאיר את עיניה למצב אך היא עיוורת כרגע. ניסיתי להסביר לה מה עשויים להיות ההשלכות כשההתאהבות הזאת תתנפץ, ניסיתי לדבר אל ליבה והיא פשוט לא רואה. אני מאוד שמח בשבילה ובו זמנית דואג לשלומה לרגע של נפילה. החלטתי לעשות מעשה שיבהיר לה על בשרה איך נראה מצב כזה של חוסר שליטה. החלטתי לשחק לה משחק של קנאה (כמה לא בוגר אבל עובד). אני מעונין ליצור מצב כאילו אני נמצא גם כן ברומן שמעסיק אותי יום ולילה, רומן עמוס במכתבים, טלפונים, פגישות והתאהבות עד הגג. מהכרותי אותה סביר שהסצינה הזאת תפתח את עיניה ותנחית אותה לקרקע. האם המעשה נכון? האם תמצא כאן מישהי (שחקנית) אמיצה שתסכים לשחק איתי את המשחק? חג שמח אנשים

ImmortalSoul

New member
שאלה לא קשורה

למה אתם נשואים. אתה מהצד היא מהצד . למה ? . אני חושב שבלבלתם פה את מושג מוסד הנישואים . אם אתה נהנה מלהיות איתה כמספר שתים שלה או שלוש או ארבע אז למה ?. לא היית רוצה להיות מספר אחד של מישהי. לא היית רוצה לחיות עם מישהי שגם הסקס איתך מעניין אותה. מוזר אני פשוט לא מבין לא באתי להעליב או משהו . אבל שיהיה לך בהצלחה למצוא שחקנית ולשחק . כנראה שלא הבנתם אבל מוסד הנישואים היה אמור להוציא אותכם מהמשחק . אז שיהיה משחק נעים .ואגב אתה רושם שזה הופך להיות רציני אצלה אתה לא מפחד שהיא תעזוב אותך חס וחלילה מה פתאום זהוא חוסר שליטה מצידה אתה רושם .מצטער שוב אני שופט טוב כמה שפחות עדיף אז שיהיה בהצלחה.

די דנסר

New member
../images/Emo6.gifאתה לא מתכוון לזה באמת ...

הסיפור שלך נשמע ילדותי ממש, ואם הוא אמיתי, אז מדוע שרק לאשתך יהיה מאהב ולך לא תהיה מאהבת? למה שלא תיצור קשר אמיתי עם מישהי שבאמת נותת מעצמה, מישהי שתעניק לך אהבה אמיתית? בכלל מערכת היחסים הזאת מוזרה, אתה מאפשר לאשתך סטוצים אך לא התאהבות??? (עם כל המיתירנות הזאת של היום כנראה שלא שמתם גבולות וזו התוצאה.) ו... כן , נראה לי שתימצא שחקנית אמיצה, רק שאינני בטוחה שזה יעבוד. בהצלחה וחג שמח די דנסר

riki23

New member
לא לעניין

אם היית חושבת כמה אנשים בודדים יש בעולם לא היית מעלה בראשך את הדבר הזה, מה בכללהתחתנת כדי לבגוד, התנהגותך מאוד לא מוסרית, אני מציעה שתתגרש, ותמשיכו לנהל את החיים כפי שהם.

אנושית~

New member
לא מאמינה

שיש דבר כזה ועוד באישורך ..שיט

להבון

New member
הי

שלום דאווקה אני רואה את הדברים אחרת קצאת אני רואה משהוא שמנסה להחזיק את המוסג נישואין בכל מצב והוא מאושר כשהיא מאושרת פשששששששש יפהההההה אבל המחיר שאתה משלם לא שווה את זה בחיי תפסיק לשחק את המישחק הזה תחתוך או שתשב ותישר איתה את העינינים זה ממש לא בריא הקטע הזה תחשוב על זה ידידי להבון

הסוד

משום מה נראה לי שאתה בסך הכל מחפס להרוויח מהעניין ולא רק להנחית את אשתך לקרקע כי פשוט זה לא נראה לי כל כך אמיתי שגבר יודע שלאשתו יש מאהב ומתנהג כך כי אם אתה מסכים לזה סימן שאתה לא אוהב אותה ולא נראה לי שאכפת לך באמת אם היא התאהבה או לא תשכנע אותי שזה המצב לפני שאני שוקלת בכלל אם להכנס לדבר כזה

mg12345

New member
זה יהיה הסוד שלי

שלום לך בחור נחמד, אני שמחה שאתה אדם מאוד ליברלי אבל יחד עם זאת אתה מאוד נאיבי , אם לאשתך יש והיו מערכות יחסים בזמן שאתם נשואים זה לא מדליק לך נורה אדומה , אני חושבת שאותך היא לוקחת כברור מאליו ויחד עם זאת עושה חיים , אם היה לכם מעניין ביחד וכיף אני לא חושבת שהיא היתה הולכת לחפש בשדות זרים , לדעתי מה שאתה צריך לעשות זה לסיים את המערכת יחסים הזאת עם כל הכאב שכרוך בזה , ותחייה לך את החיים שלך ואל תנסה להיות קטנוני כמו לגרום לה לקנא לך מה אתה בגיל ששה עשרה , תתבגר ותימצא לך חיים ואני בטוחה שבאחד מן הימים אתה תודה לי אתה מתנהג כך כי אתה חושב שאישתך היא סוף העולם אבל תתפלא יש עוד המון נשים שמחכות שם בחוץ לגבר נחמד כמוך אז תעשה את הצעד , עכשיו או לעולם לא , ואז כשתעשה את הצעד הזה תאמין לי שאישתך תעריך אותך יותר ואולי גם תגלה בך עניין כי לנשים יש ראש הפוך מתי שרוצים אותך הן לא רוצות ונהפוכו , אז שיהיה לך בהצלחה. m/g

למעלה