זה יגיע מתישהו להוט!?

shany1233

New member
זה יגיע מתישהו להוט!?

למה יש פורום הכי גאים שיש אם אין תתכנית יותר?!

pika18

New member
למה אין תוכנית...

אין בכבלים. העונות ה3 ו4 שודרו לא מיזמן ביס ובאוגוסט העונה ה5 תתחיל ביס.[כרגע היא משודרת בארצות הברית]ויש פה אנשים שרואים את הפרקים החדשים של העונה ה5. והכבלים איבדו את הזכויות לסידרה ככה שהיא לא תשודר בהוט.

gilriv

New member
אם את רוצה לדעת לגבי עונות 1

שזה רק התחיל -שודרו הרבה תוכנית וביניהם QAF
- אבל מאז היו הרבה שיבושים לחברת הכבלים -בכלל - וזה כולל אין יותר הכי גאים שיש -הפרקים היור חדשים ..שזה עכשיו רק ביס+ בגלל זכוית שידור ?,אבל עונה1 ועונה2 -את יכולה לצלצל להוט אולי רק שידור חוזר יש להם תיכולת לתת עונה2 ?
את יכולה לצלצל ישירות להוט יש לך תמספר תתני להם פרטים ואני מאמין שהם ישדרו ש,ח} בין כל השידור חוזר שהם משדרים 'מכושפות ביום שישי

gilriv

New member
את יכולה לאיים על -חברת הכבלים

שהם לא ישימו אולי -אין להם אבל רצוי להתקשר אם הם לא יצליחו לשדר בכלל שידור חוזר את מתחברת ברגע זה בYES -הרי למה אם עשו גם את אקסטרה -הוט ?,בשביל שיהיה את העונות שהם הפסידו כל סדרות של החברה שמשדרת את הכי גאים WB וורנר

pika18

New member
זה לא ....

יעזור לה אולי בכבלים הם ישימו את 2 העונות הריאשונות וזה גם בספק ,אבל אין להם זכויות לשים את העונות 3 4 ו5 ככה שהעונות האחרונות של הכי גאים אין סיכוי שהם ישודרו בכבלים.

gilriv

New member
אני אמרתי -לך להזכיר שהם אם יכולים

- יש סכוי אולי תזכירי להם :שיתנו עונה2 אודפם תגידי להם הכי גאים שיש !אז הם ינסו לדבר עם ההנהלה על זה -שאני הייתי מנוי לכבלים ?.עכשיו אני ביס בגלל זה תמסרי להם אזה הם ישמעו תאמיני לי

shany1233

New member
אןי מצב שהם יתיחסו אלי

מי אני בכלל?! ומה זה שווה ראיתי אותן כבר... אני רוצה תחדשות אוףףף:(

gilriv

New member
אז צר לי מתוקה

? הי לא ממזמן קראתי שרק בכבלים יעלו ערוץ עם תכנים הומואים -לסבי בלבד ואולי את יכולה לברר אצל הוט ?כגון מתי זה יעלה הטלפון של מוקד של הוט באזור נתניה חדרה 8602222-

למעלה