זה טוב שהוא פרש!! [כנסו..]

זה טוב שהוא פרש!! [כנסו..]

זה טוב שהוא פרש!! א. הוא לא שיתף בכלל פעולה עם מלאני. ב. הוא התעלם ממני לחלוטין,לא הקשיב לה וכ'ו.. ג. עכשיו מלאני יכולה לבחור מישהו יותר טוב!! אבל תארו לכם עכשיו כולם יתחילו לפרוש כדי להחליף זוגות?...חחח... נ.ב- חדשה פה לא לסקול :(

Yggdrasil19

New member
לא עושים דבר כזה

כלומר, לא מתעלמים מבת הזוג. הולכים לפורמט "Beauty and the Geek" כדי ל-ה-ש-ת-נ-ו-ת. הוא כמו אלכס או שחר מהישרדות, שבאו רק בשביל החוויה. אבל נראה לי שבפורמט כשבן זוג אחד פורש, השני פורש יחד איתו, זה נראה לי פשוט אוטומטי. אנחנו שוב מתעלמים מההפקה שעובדת בשביל הדוד היקר סאם ולוקחים את כללי הפורמטים לידיים!!!
קודם דן עבר שבט וכל התחלואים האחרים, אביב מכוכב נולד חוזר ככה סתם, ועכשיו זה! אין לנו, הישראלים, גבולות???

Yggdrasil19

New member
רייטינג = ז ב ל ! ! !

וזה רק בישראל, מדינה שאת מיליוני התושבים שלה אפשר לספור על שתי ידיים (וגם אז צריך להוציא את החרדים), שהרייטינג משמעותי כל-כך. לידיעתכם, כל פרק בהישרדות שלנו קיבל יותר רייטינג מהממוצע האמריקאי (שעומד על 13%), אבל מבחינת כמות המשפחות, אפילו שלושים אחוזים בישראל שקולים כנגד שני אחוזים באמריקה, כך שאף פעם לא נגיע לסטנדרטים של הדוד סאם. לפחות הדוד היקר מנע מאיתנו את הזוועה של נועם מנצח בSMSים הודות ללבוש שלו, יותר נכון הלבוש שאין לו.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifנו מה לעשות אנחנו מדינה קטנה

וצריך להשלים עם זה. אנחנו לא נהיה מדינה גדולה אף פעם. אבל זה שאנחנו מדינה קטנה לא הופך אותנו לפחות טובים, אלא דברים אחרים כמובן

Yggdrasil19

New member
הגיע הזמן שההפקות ישלימו עם העובדה

ששלושים אחוזי רייטינג לא אומרים כלום. אבל עצוב שאנשים אוהבים לראות ריאליטי (וחמור אף יותר, הדבר האיום הזה שנקרא "הפוליגרף"), יותר מאשר חדשות, אירועי ספורט ברמות אירופאיות וכו'. פאק, אפילו טקס יום השואה קיבל פחות מ-15%. מציב מראה מול החברה, לא?

שירי116

New member
../images/Emo28.gifנו אבל זה כזה מעניין

אבל יש ריאליטי משעממים. וכוב נולד זה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אחד גדול ושעמום. אני מקווה שאת זה לא מעדיפים לראות על פני דברים אחרים, כי זה חרא. הבעיה היא שקשת לא ממש משאירה ברירה לראות דבר אחר מלבד זה בשעות הפריים טיים בימים שלה, כי היא הרי משתלטת על הטלוויזיה. סופר נני (לא שזה כזה מעניין אבל נו) התבטל כי נורא היה חשוב להם לשים את תוכנית הדגל "כוכב נולד" שתציל אותם כי היא המושיעה שלהם כי ערוץ 10 הולך וגובר עליהם.
איכס איכס איכס. והפוליגרף יכול סתם להרוס חיים של בנאדם |: אבל אני גם קצת שטחית P:

Paz Love Gal

New member
../images/Emo45.gif,כוכב נולד ../images/Emo5.gif../images/Emo152.gif

אני אישית לא ממש רואה תוכניות ריאליטי... אבל היפה והחנון נחמד מאוד.טיפשי ביותר,אבל נחמד. ראיתי גם הדוגמניות:) כי אני מתה על אופנה ודוגמנות.XD לא כולכך ראיתי הישרדות,ראיתי פרק אחד ולא ממש הצלחתי להבין למה כול המהומה הגדולה שפיתחו לתוכנית. כולה אנשים יפים והפקה שמתערבת בכול דבר,שזה היה ממש ממש לא מפתיע. בעיקר לא הכתבה ש''זיעזעה'' את המדינה. מה שבטוח,ערוץ 10 פתח במלחמה רצינית מאז הישרדות הישראלית,כי זה ממש גרם לעלייה ברייטינג וכול פיפס קטן עוד יותר העלה והעלה. כמו שאמרתי,לא זה משו מיוחד,זה העתקה אחד על אחד של המקור... אבל עובדה שמדינה שלמה התמכרה לזה. \= אני יותר מעדיפה טלנובלות,ישראליות,ככה זה שאתה מכור לזבל.

Yggdrasil19

New member
את משפילה את הישרדות המקורית עד עפר

קודם כל, זה לא מכור עד לרמה שההפקה היא אלוהים. גם מה שכן מכור מוסווה ברמה שאף אחד לא יוכל להבחין, כמו צילומי ההשלמה שהם כל-כך מקצועיים, שהשורדים במאריקה אשכרה באים להשלמות עם הבגדים שלהם מהאי, בלי דברים מטופשים ומחריבי עולמות כמו פן ולק שברור שלא יימצאו על אי בודד. לא נותנים לשורדים בגדים שכל מטרתם לחשוף איברים סקסיים לצילום 24/7. הפרסומות שם הן באורך... *תופים* עשרים דקות מקסימום, ולא ארבעים דקות לפחות כמו אצלנו! ואנחנו ניפצנו את הפורמט כמו קטנים שבקטנים, עם ה"כוח הכפול", הידוע בגרסתו האחת כ"כוח מיותר" ובאחרת כ"כוח מכור". וחמור ביותר, עם משאל עם בSMSים. אני לא מוכן לראות יותר את מלכודת הממון המפלצתית הזו נתקעת לכל חור אפשרי

Yggdrasil19

New member
אבל הטלוויזיה האמריקנית יותר מוצלחת

הפורמט המקורי של הישרדות, שנמשך שמונה שנים, עם טוויסטים טובים (אבל אני לא אוהב *יותר מדי* טוויסטים, את ההפתעות לדעתי צריכים ליצור המתמודדים ולא ההפקה, מכור או לא), ועם תגלית בת שנתיים ושמה "אי הגלות"; "המירוץ למיליון", עוד ריאליטי טובה שתתעוות ותתרסק בארצנו הקטנטונת; וסדרות מעולות כמו אבודים, נמלטים, גיבורים וג'ריקו

Paz Love Gal

New member
אין מה להשוות,לדעתי../images/Emo152.gif

הסדרות של אמריקה,לעומת שלנו,יותר מעניינות,ולא בנויות על אותו בסיס של אהבה בגידות תחכומים תחמנויות ושטויות. שזה מה שקורה עם הטלנובלות הקיטשיות P: אבודים סדרה מעולה.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifבהשרדות המאריקאית גם

לא בחרו בנות לפי גוף הדוגמנית שיש להן? :\ כי ל-95%, אפילו 98% מהמתמודדות בהשרדות הישראלית היה גוף יפה :\ לא שזה רע, אבל כאילו בכוח הם בחרו כאלה. וגם לגבי הבנים אותו דבר :\ בטח כי זה עובר מסך

Paz Love Gal

New member
בדיוק../images/Emo152.gif

זה עובר מסך,וזה כול מה שמקובל בתוכניות האלה. וזה מה שמראה על הרמה הנמוכה \= בכוונה לקחו את משה,טמבל כזה שלא נראה טוב, כדי שיהיה ווירדור אחד. טמבל טמבל,אבל הוא ממש מצליח המשה הזה

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחח כן D:

דווקא משה הוא בערך היחיד משם שאני מחבבת
לא'דעת למה, הוא לא נראה מהתחמנים המסריחים האלה, אבל אני לא יודעת, לא ראיתי את הסדרה D= הוא ושחר היו נראים לי נחמדים בכלאופן...

Yggdrasil19

New member
יופי זה בהחלט יתרון

אבל זה לא גורם עיקרי בהחלטה. למעשה, שם הולכים ברחובות העיר (בעיקר במדינת קליפורניה, שזה ממש חבל שמתמקדים רק על מדינה אחת מתוך חמישים) ומחפשים אנשים עם קורות חיים מעניינים. מה שכן, יש עריכה מגמתית שמצמידה תוויות לשורדים ולשורדות. כך, לדוגמה, בכל עונה כמעט יש בחורה אחת או שתיים שמתויגות על ידי העורך הראשי בתור "הצעירה והמתוקה". יש תמיד את התחמן, החביב והתמים התורנים.

למעלה