זה חשוב,פליז כנסו:)

זה חשוב,פליז כנסו:)

אוקי יש תאריך לחג קן 25 לקן שיכון המזרח(אימפריההה) האירוע יערך ב-7.8 בואו בהמוניכם ועשו טובה אל תקבעו חגי קן בתאריך הנ"ל כי בכוונה אנחנו מפרסמים מוקדם!!! קיצר כשתיקרב החג קן נפרסם גם שעה וכו' וכו' אם יהיה שינוי בתאריך אנחנו נודיע כבר:] ושוב, נשמח אם נראה אותכם בין אורחינו וזיכרו:קן שיכון המזרח כי זה לא הכמות זה האיכות!!!!! נ.ב:חג שמייח:]

jast

New member
התבלבלת!

ב1.7!!!!!!!!!! ה7.8 זה היומולדת שלי.. חח מצחיקה.

TziMHoNoa

New member
לא חן, הקשיבו לי ושינו את זה

זה ב-7.8 יא זה יהיה מגניב!! (אני מובילה חברתית. היום זה התאריך לחג-קן ומחר- העולם!!!)

jast

New member
את רצינית????

החגקן ביומולדת שלי????????? קוווול! אגב, אין לי שיער יותר חה חה.

מה אין לך שער??

ואין מצב שזה נשאר בתאריך הזה..[ חג קן חייב להיות במוצש כדי שהבוגרים והקומונרי עבר שהם חיילים יוכלו לבוא וגם כדי שאי אהייה שם.. כי בדיוק באותו יום אני נמצאת במקרה לגמרי בחפיפה ושייקו, נטלי ורוני חופפים אז זה דיי לא הגיוני (או שזה נראהמככה רק לי..)

אבל זה לא מוצש

אפחד מהבוגרים או מהקומונרים הקודמים לא יוכל לבוא!!! זה לא הגיוני וזה לא ישאר ככה כי זה בעצם אומר שאני לא כאן כי אני בחפיפה בקנים אם בא לכם שאני לא אהייה בחג קן אז סבבה.. בכיףף... מה שבראש שלכן ונוח לכן

רינה אל תתרגשי כל כך מותק

אני בעד שאם בא לכן תדברו על זה והכל!!!!! וחן מה זה אין לך שיער?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

אני לא יכולה שלא להתרגש כשאני

לא אהיהי בחג קן האחרון שלי כחניכה וחן... תתחדשיי

TziMHoNoa

New member
זה כן מוצ"ש.. ה8.7, לא ה-7.8...

סליחה על הבלבול... זה פשוט שבוע אחרי מה שקבענו...

חחחח "טעויות מקלדת"

שמעתם על זה? יואו מצטערת..סעאמק אי אפשר לערוך פה הודעות? שלא יתבלבלו..חח חג קן שיכון 8.7 עמכם הסליחה חח (אני מרגישה כמו הכתוביות ביס כשיש תקלה טכנית פחח)

jast

New member
יא שמנה!

עכשיו אני צריכה לשנות את כל היומן שלי... זה גם ככה כבר ניראה כמו איזה ציור של ילד בן 3 עם כל המחיקות האלה...

למעלה