זה חשוב. כנסו חבר`ה....

זה חשוב. כנסו חבר`ה....

אני באתי מהפורום של ראש גדול (לא לריב, אל תדאגו). אני חושבת שהשמינייה זאת סדרה מאוד יפה (ראיתי כמה פעמים אצל חברה, אני מודה) אבל אני לא חושבת שיש לכם זכות להכנס לפורום ראש גדול ולהפציץ אותם בעלבונות על הסדרה, אני מכבדת את שני הפורומים ואני רוצה לבקש שתפסיקו אם זה. אני לא יודעת אם יש גם חבר`ה שנכנסים מראש גדול אבל באמת שהייתי רוצה ששני הפורומים יפסיקו לריב על הסדרות (מי יותר טוב). תגובות מכל סוג שהם יתקבלו בברכה. נ.ב- מצטערת על ההודעה החדשה ואבקש ממנהלי הפורום לא למחוק. תודה.

Super Chuly

New member
../images/Emo26.gif

כמובן שגם אנחנו היינו רוצים שהמריבות ייפסקו. אך יש דבר שאתם לא מבינים- האנשים שמציפים את הפורום שלכם בעלבונות כלפי "ראש גדול" הם למעשה לא מהפורום שלנו, אפילו שכך הם טוענים. בהתאם לעובדה שהם לא חברים בפורום, אין באפשרותינו לעשות דבר חוץ מלגנות את התופעה ולבקש ממכם להתגבר על העלבון כמו גדולים ולהמשיך הלאה בהתעלמות. ליהי :)

טוב נכנסתי לפורום שלכם לבדוק

מ כתב ובמקרה יש לה שם כמו שלי =] אבל היא אף פעם לא כתבה בפורום ואנחנו לא מכירים אותה!

KiShKooSh

New member
לא אנחנו עושים את זה../images/Emo13.gif

טרולים, אנשים חסרי חיים שזה התענוג שלהם... לא אנחנו, מצטערים לא נכול למלא את בקשתך כי אלו פשוט לא אנחנו

Titush Black

New member
../images/Emo12.gif

אני לא יודעת על מישהו שנכנס להציף אבל אני בטוחה שאם מישהו נכנס כבר חסמו אותו ובאמת אני מתנצלת ... גם ראש גדול זו סדרה יפה ואני בטוחה שהמנהלים יעשו משהו כדי שזה יפסק
בכל מקרה יפה שנכנסת לבקש יפה
תיתוש

chen010189

New member
לא טחנו כבר את הנושא הזה

וסיכמנו אותו בהודעה שכתובה בראש הפורום?

למעלה