זה זמן פאנדאב~~@#@!!!!!!!!!!!!%$%##

yotam2233

New member
זה זמן פאנדאב~~@#@!!!!!!!!!!!!%$%##

אז.... זה שכב אצלי במחשב המון זמן... והיום..... היום ערכתי אותו!! זה אומר.. סאונדאפקטים... מוזיקות רקע... והכל @~@ זה לקח זמן... אבל......... הצלחתי#@!#!~!!!!!!!!! אני מציג לפניכם את פאנדאב אדבנצ'ר טיים! עידו - פין מיה - מרסלין יותם (יעני אני) - ג'ייק/משרת צפייה מהנה

miaBaby

New member
ALL THE LOVES!

יותם! אתה מלך! עריכה מעולה. היה כיף להקליט את זה! ויצא מעולה. שיווווו *צופה שוב ושוב*

Steve Nudels

New member
הוווו זה כזה מגניב :ם

ממש אהבתי את מרסלין, יצאה ממש טוב והתאהבתי בצחוק המשוגע הזה O~O והמשחק ה"פפפפ ת'תחתשלי אתם לא שווים" ובלה בלה בלה (הו אני סתם מתלהבת כי פעם ראשונה אני שומעת את מיה בפאנדאב, אפסיק........שיואומרסליןיצאהפרו.....עכשיו.) עידו. אתה מתאים לפין, מאוד. וכמובן, לא מפתיע... משחק מעולה~ "אה.... כן!!!!!" (i liked that one the most) יותם. אירגנת פה פאנדאב איכותי ביותר~!!! סאונדטראקוש מקסים ביופיו, קולות של צרצרים, קולות של ראטמן, נפילות, בכי, בלעכ בלעכ של עלים מהשיחים זה יצא מתאים מגניייייב (לא הייתי שמה לב לזה בכלל ולא הייתי מתייחסת בכלל אם לא היית מדבר איתי על זה O~O) ותרגום ממש ממש טוב בלי שום פאשלות מטומטמות או לא מטומטמות, מתאים לליפס וכו'. את הזקנצ'יק אהבתי יותר (כי הוא דיבר יותר מג'ייק,נראה לי.), הוא יצא כזה מזה מתאים לדמות XD ג'ייק ברור שיצא מושלם ואין טעם להחמיא לך על המשחק כי אנשים אחרים יעשו את זה המון בהמשך *חוסכת לעצמי עבודה* מיותר לציין שהקולות הרבה יותר מתאימים מבדיבוב העברי הרשמי, נכון?

porky169

New member
חחחחח תותחים!!!

הייתם מעולים ואין לי הערות שליליות על זה

Hawkgirl

New member
משרת שלי... שעשע אותי~!

LOLOLOLOLOLOL דיבוב מעולה! XDDD מיה הרגה אותי עם המשחק המטורף שלה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ועידוג... "אני מחוייב לקוד הכבוווווווווווודדדדדדדדדדדדד $#^%#&%$#&%$ " כמון שגם אתה הייתה מעולה יותם, התאמת כל כך טוב לשני הדמויות! XD LOLOLOLOL באמת שהפאנדאב מעולה, אין לי הערות! ^_^

Miss dub

New member
וואו באילו שעות אתה ער?

אחלה דיבוב. כולכם עשיתם עבודה מעולה. אני לא מכירה את הגרסה העברית המקורית אבל יכלתי בקלות להשתכנע שזו הגרסה המקורית.

barak97

New member
וואו זה ממש טוב D:

מבחינת משחק זה ממש טוב.. בכלל ממש אהבתי
מיה - ממש אהבתי את "משרת, שעשע אותי
" זה יצא כלכך ביצ'י.. XD תרגום מעולה, וגם הליפסינק
יש לי רק הערות קטנות בקשר לעריכה: יותם, אתה חייב ללמוד להשתמש בקומפרסור XD אסביר לך בהזדמנות ההד כשהראש של ג'ייק נכנס לתוך הגוף שלו נשמע לי יותר מידי גדול.. זה צריך להיות עם פידבק קטן יותר לדעתי.

razop90

New member
ממש טוב!

מאוד אהבתי וזה באמת נשמע כמו הגירסה המקורית! כל הכבוד!

YoakeChan

New member
במילה אחת: גדול!

דיבוב ממש טוב, של שלושתכם!! אידו, אתה כל כך מתאים לפין, זה מקסים אותי פשוט ^_^ וגם המשחק אדיר! יותם, האיש עם קול שמתאים להכל, הכל, הכל~!!! (עורך ועובד שעות על כל פיפס *אהממשקיעןאהמ*) וכמובן, משחק~!@#$%^$@!#$%^ כל הכבוד D; ומיה המטורפת שעשתה את הדמות למגניבה כל כך XDD זה פשוט... זה... זה... זה מגניב מדי...!!! TT^TT בקיצור. יצא לכם אחלה, אני במחסן. תמשיכו כך DDD:

amityosovich

New member
יצא ממש מגניב!

בעיקר אהבתי את מיה ואת הזקן. היה משעשע ביותר P:

lsabag

New member
טו-אוב!

אהבתי מאד את הזקן ואת מיה וואלה התגעגעתי לקול שלה

miaBaby

New member
הוהוהו הכי כיף...

לחזור מסופ''ש מטורף ולראות שהפאנדאב קיבל תגובות חיוביות. תודה אנשים על המילים הטובות ^_^

yotam2233

New member
יאעאוווו תודה

תודה רבה לכולם.. כיף לקבל תגובות חיוביות (וכמובן גם הערות)! זה היה פאנדאב ממש כיפי ומהנה... לדבב את הזקן היה ממש כייף ומצחיק... אני אוהב דמויות מוגזמות שאפשר להתחרע איתן. ^______________________________^ הכי מגניב אבל היה לביים את מיה (דרך הסקייפ) ואת עידו (בחיים האמיתיים)... אז, אם לא אמרתי... תודה לשניכם שהשתתפתם@#$!!@ בתכלס... אתם עשיתם את הקטע לכל כך מגניב XDD אם כך.... עד לפאננדאב הבא.... *נעלם אל העלטה* סתם.. לא באמת... אני תמיד אשאר בליבכם.

barak97

New member
למה אתה נחמד? למה איבדת את היד?

כל זאת ועוד בפרק הבא של...
פורום דיבוב וקריינות 1662!!!!~
(אני חייב למצוא משהו לעשות)

למעלה