בד"כ כשאתם מתחילים לצאת איתו/איתה, כמה זמן לוקח לכם לדעת שזה באמת זה או שאולי דווקא כדאי להמשיך הלאה וחבל לבזבז את הזמן? יש לכם טיפים/המלצות/נורות אדומות לענין? מה עושה לכם את זה במיוחד, כשעושים למענכם את זה אז כל היום אתם מסתובבים ככה?
טיפים: לקחת את הזמן, לא לקפוץ למסקנות. אף אחד לא אמר שצריך להתחתן ברגע שאתם חושבים שאולי זה זה. המלצות: תבואו תמיד בגישה חיובית. אם משהו התפקשש-לא נורא. [כמו שהמורה לאנגלית אומרת, "אם אתה חושב שאתה יכול-אתה יכול. אם אתה חושב שאתה לא יכול-אתה צודק"]. נורות אדומות: אני מעדיף לא להכנס לזה עכשיו. אממ... את השאלה השלישית לא הבנתי.
איזה דברים אתם עושים למענכם בזוגיות שעושים לכם טוב על הלב? זה יכול להיות מילה טובה, שמפתיעים אתכם במשהו, שעוזרים לכם, שתומכים בכם - אבל משהו במיוחד שעושה לכם את זה מכל דבר אחר (כולנו אוהבים מן הסתם מחמאות, מילים טובות, תמיכה וכו').
השקעה מצד בת הזוג-בעצמה. אני אוהב כשבת זוגתי משקיעה בעצמה בקטע של לבוש, איפור וכדו` בשבלי. אם אנחנו יוצאים או משהו, ברגע שהיא משקיעה בעצמה היא גם מראה שהיא מכבדת אותי וגם שזה פשוט נחמד. {יומטוב!}
שנאתי בעבר.. בנים בכיתה היו קוראים לי חירשת- מה שאני לא.. והם היו די מזלזלים בי... כרגע אני פשוט לא רואה את עצמי עם מישהו... אם יהיה מישהו שיציע לי לצאת, אני אצא אותו אבל שאני לא חושבת שכדי לו לפתח ציפיות יותר מדי... אני מוקפת בבנים... אני מדברת עם בנים חופשי אבל, אני לא רואה עם אף אחד מהם קשר יותר קרוב..
את לא יכולה להאניש את עצמך בגלל קבוצה מפגרת של ילדים בגן שקראו לך "חירשת" [איך הם הגיעו לזה בכלל?]. בנים סתם מטומטמים כשהם קטנים. אבל למה שלא תצאי ותהני כמו מליוני בנות בעולם?
הם הגיעו לזה כי אני לקויית שמיעה.. ולא מדובר רק בכיתה א'.. מדובר על מא'- אמצע ח'.. אני פשוט לא רוצה כרגע כל כך לצאת עם בנים...
וגם אין אף אחד שמוצא חן בעיניי... ובוא אני אגלה לך עובדה, היה לי חבר במשך חצי שנה.. לפני שנתיים... נפרדנו בגלל שעברתי לפה אבל כשאני חושבת על זה כיום, אני כמעט בטוחה שהיינו נפרדים בלי שום קשר לעזיבה שלי...
היה לי לפני שנה חבר, היינו חברים במשך שלושה חודשים ובסוף זה לא הלך. לא הסתדרנו וזה נגמר. אבל מבחינתי זה לא כ"כ נורא, למדתי מזה הרבה ועכשיו אני מנסה ליהנות מהחיים בדרכי. הפכנו להיות ידידים טובים
הכי חשוב זה מה מרגישים לגבי הבן/בת זוג שלכם. אם אתם מרגישים איתו בנוח, הקשר ביניכם מתנהל בצורה טובה ויש התאמה באופי - לקשר יש פונטיציאל. יש אחד בבצפר שמוצא חן בעיניי, אבל עדיין לא פיתחתי איתו קשר..