you've got a friend! שיר שליטה!אמ...מה יותר גרוע?פלוץ' חזק או פלוץ' מסריח?
B beyonce3 New member 26/4/05 #21 you've got a friend! שיר שליטה!אמ...מה יותר גרוע?פלוץ' חזק או פלוץ' מסריח?
M mayoosh4 New member 27/4/05 #23 סקווידוורד שליתה! גמני אוהב שכנים מעצבנים. אע... מיי או מאי?! [מוהאאהא]. סתם, אל תענו על זה!!!!1 אה... ריאלי או הומני?
סקווידוורד שליתה! גמני אוהב שכנים מעצבנים. אע... מיי או מאי?! [מוהאאהא]. סתם, אל תענו על זה!!!!1 אה... ריאלי או הומני?
J just jenny New member 27/4/05 #26 פחחחח קרוון בלונדון../images/Emo3.gif בכל זאת לונדון.. ג'ני או ג'נע??
I inbal287 New member 27/4/05 #27 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifג'ן../images/Emo3.gif טיסה או שייט?
° °BusteD RockS° New member 27/4/05 #28 טיסה... ../images/Emo160.gif ../images/Emo80.gif עברית או אנגלית?!
M may90 New member 27/4/05 #32 באס!!!!!! אני אומרת לכן-אני אהיה באסיסטית יום אחד!!!! גיטרה נדושה כבר ותופים זה פשוט.... צהריים או ערב?
באס!!!!!! אני אומרת לכן-אני אהיה באסיסטית יום אחד!!!! גיטרה נדושה כבר ותופים זה פשוט.... צהריים או ערב?
I inbal287 New member 27/4/05 #35 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifערב../images/Emo8.gif מסנג'ר 7 או אייסיקיו 5?
M may90 New member 27/4/05 #36 מסנג'ר 7!!! מה עדיף? חבר מנייאק מדהיםםםםםםםםם או חבר הכי הכי נחמד ואדיב בעולם! אבל מגעיל בכמויות (נזלת יוצאת, מחוצ'קן על הפנים,מזיע כזה...)
מסנג'ר 7!!! מה עדיף? חבר מנייאק מדהיםםםםםםםםם או חבר הכי הכי נחמד ואדיב בעולם! אבל מגעיל בכמויות (נזלת יוצאת, מחוצ'קן על הפנים,מזיע כזה...)
I inbal287 New member 27/4/05 #37 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifחבר נחמד אדיב וכו' כי מה לעשות, האופי בא לפני היופי מדיה פלייר או ווינאמפ?
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifחבר נחמד אדיב וכו' כי מה לעשות, האופי בא לפני היופי מדיה פלייר או ווינאמפ?
° °BusteD RockS° New member 27/4/05 #39 שלחנו אותו זמן אז אני אענה לך ../images/Emo80.gif אמממ ווינאמפ... המדיה איטי פחד... יס או הוט?!
° °BusteD RockS° New member 27/4/05 #38 קשה... חבר מניאק מדהים! זה היה קשה... אבל אני לא מסוגלת לראות בנאדם מוזנח... למרות שגם חבר מניאק זה רע... בעעע לא יודעת... הוט או יס?!
קשה... חבר מניאק מדהים! זה היה קשה... אבל אני לא מסוגלת לראות בנאדם מוזנח... למרות שגם חבר מניאק זה רע... בעעע לא יודעת... הוט או יס?!