זה התחיל

AeroTom

New member
זה התחיל../images/Emo70.gif

מוכרים רשמית כרטיסים עכשיו גם להופעות בגרמניה וצרפת ביוני: http://www.aeroforceone.com/index.cfm?pk=viewall&cd=MAE&pid=10784

AeroTom

New member
It's all happening!

כרגע נראה שהראשונה שם בגרמניה היא פסטיבל, והאחרות כולן הופעות רגילות...לא 100% עדיין, אבל ככה נראה לפי הפרטים שכתבו שם שלוחצים על האצטדיונים (בראשון יש פרטים על פסטיבל ובאחרים על Aerosmith Show לבד. נחכה עוד לדברים ביולי-אוגוסט, ששם אני יותר מעדיף ללכת. אבל מטורף...זה התחיל! אחרי 8 שנים...

AeroFan

New member
ואי מעולה!

אבל לא דיברו על אלבום חדש קודם? זה יהיה ממש מאכזב אם לא ייצא אלבום לפני הקיץ, כרגע לא נראה שיצא כי בכלל לא מדברים על זה... אבל עדיין טוב, אחרי 8 שנים הם חוזרים לאירופה. (ויש סיכוי טוב שאני יהיה באחת מההופעות הפרטיות שלהם ולא בפסטיבל, צריך רק להמתין לעוד פרטים בנושא)

Aerosmith2006

New member
פאק?! רגע! לא! כלומר כן!

זה ממש נהדר!!!! זה נשמע לי אחד הדברים השולטים להגיע להופעה בפריז או גרמניה אבל.... אבל.... אני, אני תכננתי, והם כבר לא יגיעו בספטמבר-אוקטובר-נובמבר לאזור קליפורניה בקצב הזה....איזה מזל נורא. מישהו ממש שונא אותי למעלה. ובנוגע לאלבום, אולי הם יוציאו אותו לפניי כן(?) וההופעות נקבעו כבר לקראתו.... לא יודעת. גם אם לא יצא אלבום, הלהקה פעילה והשנה יותר מאיי פעם! שנת 2007 לנצח תזכר כשנה שבה אירוסמית' פרקו את המעגל ויצאו מחוץ לו! YYYYEEEEEAAAAAAHHHH!!

SaintJohn

New member
נהדר!../images/Emo45.gif

זה הולך ומתקרב... וקשה לי להאמין שהאלבום החדש יצא לפני שהם יחזרו מאירופה.

בָלבָל

New member
טוב כרגע אומרים שההופעות בגרמניה

כולן רק אירו חוץ מזו שבאיזור פרנקפורט. וכולן באיצטדיונים סגורים. אני גם מחכה לתאריכים הבאים. היום אני אשאל את המורה שלי מתי פחות קריטי לי להפסיד שיעורים, ביוני/יולי/אוגוסט.. מקווה שתהייה לו תשובה טובה... הבעסה הגדולה זה שלא ראיתי שמוכרים כרטיסים לפי מיספרי שורות... אני רוצה שורה 1!!!!!!!!!!!!

Aeroguy

New member
Actually, that can be the best

To get a front row ticket, you need a LOT of luck (
) or a LOT of money (to pay a scalper)... but if its General Admittion... whoever's on the front row is the person who has the most patience! You just buy a regular ticket, you make sure that you arrive to the venue a good 5-6 hours before the doors are open - and you secured yourself a front row place!

AeroTom

New member
זה טוב...כמו שגיא אמר

עומדים מחוץ לאולם מוקדם בכיף עם מעריצים אחרים ומדברים ואז תופסים מקום קרוב כשנכנסים. רק צריך שיהיה מזג אוויר לא מדי קר...
(לונדון
)

נחמד ביותר

כניראה שהגיע הזמן להוציא את המיכנסי עור ואת ואת המהיל עור וליקנות כרטיס לגרמניה. וגם לשתות חצי ווינשטפן נחמדה בדרך לנתב"ג.

ninelives99

New member
Yes Yes Yes

מייל קצרצר וחביב מAF1 הטריד את מנוחתי נואשות לפני כמה ימים... אירוסמית' באירופה!!! כרטיסים כבר במכירה.... אז אני בדיוק מתחילה עכשיו את תקופת המבחנים והעומס חוצה גבולות... גם קודם המצב לא היה מזהיר... אבל אירוסמית' באים לאירופה!! זאת סיבה מספיק טובה להיכנס לפורום החביב עלי ולספר שאם כך- אני מתכננת ללא ספק לנצל את חופשת הקית לאיזו הופעונות או שתיים!! ללא ספק אני מוכנה להוציא על זה את מייטב כספי! וללא ספק אני לא אוותר על הזדמנות כזו בחיים!! אמא עובדת בחו"ל כרגע (סקוטלנד) ככה שרוב הסיכויים שאני אסע לאזור (לונדון, בריטניה ושאר הסביבה) ואשאר שם לתקופת הקיץ.... ההתרגשות באוויר... ללא ספק!!! כבר מחכה לראות תאריכים נוספים ומקומות נוספים... אולי הם גם יגיעו ליוון או לאזורים אפילו יותר קרובים לארץ...

AeroTom

New member
ענת! ../images/Emo24.gif

כיף לראותך פה שוב. וגם עוד פה מתכננים בטוח ללכת לאירופה להופעות, רק מחכים כמוך לראות מה יהיה ואיפה ביולי-אוגוסט. שזה יותר נוח. מקווה גם שיהיו הופעות (לא בפסטיבלים) באנגליה...התרגשות

ninelives99

New member
הווו.....

אני רק מחכה לרגע שיהיה לי קצת יותר זמן להיות ליד המחשב...
אני בונה על תאריכי תחילת אוגוסט להתחלת החגיגות... מקווה שזה יסתדר טוב... ומעניין לעניין, אני לא מכירה את ההטבות ואת הקרדיטים שאתם מקבלים מהיותכם חברים ותיקים ב AF1. יש לכם איזושהי פריווילגיה בקניית כרטיסים? (ענת מסוקרנת
)

AeroTom

New member
אני כבר לא חבר שם

ולא היייתי וותיק למען האמת...הייתי חבר למשך שנה אחת בלבד. בכל מקרה, מה שחשוב לי זה כרטיסים טובים להופעה טובה ושל אירוסמית' בלבד. מעבר לזה כבר זה רק בונוס. הדבר החשוב לי באמת זה הופעות לא במסגרת פסטיבל, במקומות כמה שיותר קטנים.

ninelives99

New member
כן, לא חשבתי אחרת...

אם כבר חו"ל... אם כבר הופעה.... אם כבר אירוסמית'.... - אז כדאי באמת שזה יהיה The real thing!

בָלבָל

New member
יוו יהיה ממש כיף שתבואי !!

הלילה היה לי לילה של חלומות מטורפים שאירו מודיעים שהם מגיעים לארץ וכל הבלאגן שקורה יחד עם זה... ראיתי מן וודסטוק של אירו בלבד בפארק הירקון ועוד כל מיני דברים הזויים שקורים רק בחלומות... לגבי פרווילגיות לחברים (ממש לא וותיקים.. אני רק שנה שניה חברה) אני בכלל לא בדקתי... כי כל פעם שבדקתי על כרטיסים לא נכנסתי עם היוזר.. אני אבדוק אם זה משנה אם אני נכנסת עם השם משתמש... אבל לדעתי לא יהיה הבדל. לא יודעת. אולי. (תומר גם לך היתה אופציה לקנות כרטיסים משם נכון?)

ninelives99

New member
I wish

אירוסמית' בארץ... גם לי מתחילים לצוץ חלומות בהקיץ שכאלו. זה לא בסדר שהם גורמים לנו לפנטז ככה....!! אני אומרת שהם צריכים לפצות על עוגמת הנפש ו... לבוא לארץ. כן, כן... הם בהחלט צריכים לבוא לארץ! חחח

בָלבָל

New member
שמועה על הופעה במוסקווה ב12 ביולי

נועם יש מצב לגרום לשרשור הזה להמשיך לקפוץ קצת? או פשוט נפתח שרשור tour חדש בהזדמנות שיהיה משו ממש מעניין

AeroSlash

New member
../images/Emo12.gif

אלוהים בבקשה!!! אני מתכננת לנסוע למוסקבה בקיץ!!!!!

למעלה