תמונה מספר 9
D Dream within a Dream New member 24/2/03 #14 ../images/Emo41.gifתמונה מספר 10 ואחרונה.. לא שנגמר, פשוט אין לי כח..
D Dream within a Dream New member 24/2/03 #24 ../images/Emo41.gifמאיזה אתר שמצאתי..../images/Emo149.gif../images/Emo113.gif
T TetiBETTY New member 24/2/03 #17 אני לא חושבת שזה הגיוני... כי אם זה באמת היה יוצא(וכבר מגיע לקזאה ),היו שומעים אותו בכל תחנות הרדיו. זה לא הגיוני,לדעתי...
אני לא חושבת שזה הגיוני... כי אם זה באמת היה יוצא(וכבר מגיע לקזאה ),היו שומעים אותו בכל תחנות הרדיו. זה לא הגיוני,לדעתי...
D Dream within a Dream New member 24/2/03 #25 ../images/Emo41.gifאם זה היה ניתן להורדה בקאזאה זו הייתה הדלפה, אז לא היו משמיעם ברדיו... אבל התקשורת הייתה חוגגת ששיר של בריטני הודלף לרשת, ובריטני, מחוסר ברירה, היתה מקדימה את צאת האלבום **השערה**
../images/Emo41.gifאם זה היה ניתן להורדה בקאזאה זו הייתה הדלפה, אז לא היו משמיעם ברדיו... אבל התקשורת הייתה חוגגת ששיר של בריטני הודלף לרשת, ובריטני, מחוסר ברירה, היתה מקדימה את צאת האלבום **השערה**
ה המורדת המקורית New member 24/2/03 #19 ../images/Emo4.gif../images/Emo101.gif../images/Emo26.gif מישהו יכול בבקשה לשים את השיר החדש של בריטני clubsong להורדה פה ,ניסיתי להוריד בקאזה וזה מוריד לי את השיר של הפרסומת של בריטני
../images/Emo4.gif../images/Emo101.gif../images/Emo26.gif מישהו יכול בבקשה לשים את השיר החדש של בריטני clubsong להורדה פה ,ניסיתי להוריד בקאזה וזה מוריד לי את השיר של הפרסומת של בריטני
K K © B I New member 24/2/03 #21 לא יכול להיות שהורדת אותו ../images/Emo31.gif השיר בחיים לא יכול להיות בקאזזה כי הוא עדיין לא שוחרר!!! גם לי זה הוריד את פפסי....
לא יכול להיות שהורדת אותו ../images/Emo31.gif השיר בחיים לא יכול להיות בקאזזה כי הוא עדיין לא שוחרר!!! גם לי זה הוריד את פפסי....
I i4britney New member 26/2/03 #30 נכון זה לא הגיוני! אחרת העולם כבר היה חוגג את הקאמבק "המסתורי" של בריטני!
S SivAn 4u New member 28/2/03 #31 נו......... אם יש לך אותו את מוכנה לשלוח לי אני מוכנה להעביר את השיר לכולם