זה הקדימון להיום

אילוניק

New member
זה הקדימון להיום

מכבי טיילה בגבעה, אשקלון מטיילת באוסישקין גבעת שמואל החזיקה מעמד שני רבעים וחצי לפני שמכבי ניצחה 111:81. אשקלון חגגה 78:93 על הפועל ת"א באוסישקין מעניין מה מכינה לכם הפועל פ"ת

אילוניק

New member
וזה בדקה ה-90

הפועל פ"ת - הפ' ת"א 0:1 (סיום) חיימוביץ כובש בדקה ה-90 שער בגיחה ומעניק לפ"ת ניצחון צודק על הפועל ת"א הגרועה. ייתכן שמוליק חנין יפוטר כבר הלילה. ויהיה עם יהיה עם פרדי דוד?

ועוד משהו בשמחה.....

איזה תענוג זה לא לשמוע את החגיגות שלכם אחרי המשחקים עם כל הציצופים......

אני לא יודעת אם לבכות או לצעוק.

האדומים הגיעו לתחתית ממש לבור המושך למטה. והכל בגלל שגיעות הם ממש לא רצים הם הולכים על המגרש. וברקע אבוקסיס ודומב מסתכלים מה יהיה? אני ממש לא יודעת . אני כבר על סף יאוש. כל הזמן אומרים שינוי. איזה שינוי עם חילוף מאמנים כל יום חמישי ושישי ההנהלה שיחררה 13 שחקני בית אמיתים. ומי נשאר? טלאים על גבי טלאים. אולי נרד ליגה אולי לא. אבל אם נרד. שחיים רמון יעוף מהפועל. מה בכלל הוא עושה? רק הורס . ההנהלה אשמה בכל. וכאילו נעלמה באופק. אני בכל זאת אסיים בנימה אופטימית. אלימלך באמת היה גדול במשחק. רק חבל שבדקה האחרונה קצת פישל. אולי יבואו ימים יותר טובים על האדומים. ואת זה נדע בבוא הזמן. שלכם כינרת אחרת האדומה וכל כך עצובה

על האש

New member
עצוב לי

כמי שמלווה את הקבוצה כבר 19 שנה,מגיל 6. לא זכורה יכולת עלובה כזו של הקבוצה שכל קשר בין מה שהיא מראה לכדורגל,הוא אפילו לא בגדר בדיחה. הרבה משווים את התקופה הנוחכית לתקופת ההסתדרות. בתור אחד שגדל בתקופה הזו עם המועדון ביחד,אני חייב לומר שטעות בידם. אפילו בתקופת ההסתדרות בניצוחו של משה סיני דאז,הקבוצה לאהפגינה משהו שאפילו לא מתקרב לכדורגל כמו כעת בתקופת חנין. יש הרבה אשמים במצב,הרבה יותר מידיי... אבל אי אפשר כבר להסתכל אחורה ולחפש אותם זה לא יעזור. חייבים למצוא את התפקחות,ולחשוב איך מוציאים את הקבוצה ממה שעובר עליה כעת. בסוף המשחק היום ירדו לי מספר דמעות,כי למרות שקשה לי לומר את זה... לפי איך שהקבוצה נראתה היום,ונראית במחזורים האחרונים רציתי שהיא תפסיד. פחדתי שאם יהיה תיקו או הקבוצה חלילה תנצח,הכל יזרום עלי מנוחות ויהיו כאלה בהנהלה שיחשבו הנה עכשיו יוצאים מזה. חייב לבוא זעזוע חד מכיוון כל שהוא,טובת הקבוצה הוא מעל הכל,גם המחיר של הפסד...,אם זה מה שיאפשר לשפר את המערכת אולי אנחנו זקוקים לזה. אני אומר את המילים האלה בכאב,אבל אין ברירה אחרת. משהו,או מישהו חייב להתעורר שם אחרת יהיה רע מאוד.

באמת באסה ...../images/Emo4.gif

ובאמת זה התקופה הכי גרועה שהייתה לנו מאז שאני זוכר ...ואני אוהד הפועל מכיתה א..... הלוואי שהיינו יכולים איך שהוא לעזור להם ... ואני גם מקווה שהצעד הזה שהם עושים אחורה ..זה רק בשביל לצבור תנופה

צפוי מדי...

כבר ארבעה מחזורים שחיכיתי לרגע שייתחלף אצלנו מאמן. מה שאנחנו משחקים לא קרוב אפילו ללהיות כדורגל, וזה היה ברור שנמשיך להפסיד עד שנמצא מאמן חדש. אני אפילו לא טרחתי לראות את המשחק, או לבוא אליו (הוא היה בפתח תקווה, ואני גר שם ואני עושה את זה בדרך כלל). פשוט היה צפוי מדי מה שקרה שם.

ביזיון......

כשכתבת בהודעה ההיא שנדבר אחרי המשחק..... אחרי איזה משחק התכוונת, של אתמול שהפסדתם ואתה שותק, או של שבוע הבא שתפסידו לביתר וגם תעלם??.....

אה...טוב....

אז אני צריך לחכות ליום שני..... את האמת, עד היום לא חששתי לרגע... אבל החתמתם את שייע המנחוס של ביתר וכאן כבר זו אופרה אחרת... אשכרה כל קבוצה מחתימה את שייע ומנצחת את ביתר... גם נצרת עשו את זה ואני מקוה מאוד שאצלכם זה יפסק....

למעלה