זה הצחיק אותי נורא נסעתי עכשיו חזרה הביתה וראיתי את האוטו הזה. תסתכלו טוב טוב על המדבקות.
א אילן די New member 23/1/02 #1 זה הצחיק אותי נורא נסעתי עכשיו חזרה הביתה וראיתי את האוטו הזה. תסתכלו טוב טוב על המדבקות.
A ac cobra New member 23/1/02 #2 הרג אותי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif עד לאיפה הישראלים ללכת עם הגולן
Z zakiboy New member 23/1/02 #5 באיזה מצלמה צילמת את זה? כי אני מחפש מצלמה דיגיטלית לקניה ואני משווה אכויות
א אילן די New member 23/1/02 #7 אולימפוס D-460 ואל תשכח שזה צולם בלי פלאש (בגלל זה הטשטוש) כיוון שצילמתי מאחורי השמשה של האוטו. פרסמתי פה עוד תמונות בעבר (תבדוק את הת´רד שלי מתערוכת ל.א.). מצלמה פשוט מצויינת.
אולימפוס D-460 ואל תשכח שזה צולם בלי פלאש (בגלל זה הטשטוש) כיוון שצילמתי מאחורי השמשה של האוטו. פרסמתי פה עוד תמונות בעבר (תבדוק את הת´רד שלי מתערוכת ל.א.). מצלמה פשוט מצויינת.
Z zakiboy New member 24/1/02 #9 olympus is great כמה עולה מצלמה כזאת? והיכן כדאי לקנות לפני שנה קניתי בניו יורק ב- 150$ אולימפוס ACCURA 80S 35mm אני מעונין כרגע במצלמה דיגיטלית טובה
olympus is great כמה עולה מצלמה כזאת? והיכן כדאי לקנות לפני שנה קניתי בניו יורק ב- 150$ אולימפוס ACCURA 80S 35mm אני מעונין כרגע במצלמה דיגיטלית טובה
כ כוכב עולה New member 25/1/02 #10 אף אחד לא שם לב??? איך הגיעה לשם מדבקה של דור שלם???? חוץ מזה , נראה לי שכל המדבקות האלה נמצאות שם כדי להחזיק את האוטו שלא יתפרק
אף אחד לא שם לב??? איך הגיעה לשם מדבקה של דור שלם???? חוץ מזה , נראה לי שכל המדבקות האלה נמצאות שם כדי להחזיק את האוטו שלא יתפרק