זה הפורום שלנו ..........

patishon

New member
זה הפורום שלנו ..........

בוקר טוב ויום נהדר לכולםםםו חגית...36 08:14 16/02/2001 בוקר ויום מקסים לך מתוקהו02/2001 בוקר ליאתוש 11:55 16/02/2001 08:24 16/טוב נשמה את כאן ? חולה עלייךו חגית...36 09:11 16/02/2001 מקווה שזה היה בשבילי - חחחחו תפוח בדבש 10:05 16/02/2001 חחחחח נשמה חולה עלייךךךךו חגית...36 מתי ריבונו של עולם אני שואל מתי הן תתיעייפנה? מה לא נמאס להם? בוקר טוב, ערב טוב כמה אפשר? ואחר כך מדברים על חופש הביטוי אבל איפה הוא חופש הביטוי? זה ביטוי זה? אם זה מה שעושה להן טוב שיהנו ושתהיה להם שבת נהדרת. אלו היו שלושים שניות על פורום נשואים נשואות. בעתיד אמשיך לתת לכם דוגמיות. ממני פטישון..........

פטישון יקירי

שואלת את עצמי... למה? למה זה מפריע לך כל כך? למה קשה לך לראות אנשים שבמשפט אחד, שבעינך נראה סתמי,דבילי,לא לעניין, במשפט אחד בלבד, מעבירים רגשות ותחושות נפלאות, קולט פטישון? משפט אחד!!!!!!!! כמה נפלא? למה,למה פטישון, למה להרוס? בין הדברים הנפלאים והעמוקים שנכתבים כאן, נכנס גם משב רוח רענן, קבל את זה כך. זה נפלא! וחברים וחברות,המשיכו! רעננו אותנו... גם לאהבה ולחיבוקים הקטנים הללו יש מקום, ורצוי מאוד שיהיה, אוהבת אותכם, אלת האהבה.

patishon

New member
לאלת האהבה (והלואי שכזאת)

לא מפריע לי שאנשים כותבים שלום מדי פעם , לא מפריע לי לראות סתם שטויות מידי פעם זה חלק מהעם, אבל כל דבר בחיים כשמופיע יותר מידיי זה כבר נדוש, אין לי שום דבר אישי נגד חגית 36 או כל אחת אחרת בצאט, ומי כמוכם יודע שכשיש לי משהו נגד מישהו אני לא משאיר זאת בבטן, אני שולף ובלי חשבון,וחגית 36 תכניסי את זה טוב טוב לראש אני לא שונא אף אדם,גם אם אני חונק מישהו אני לא שונא אותו ,אני חונק כי פשוט צריך לחנוק אותו........חחחחחח .את לא כל כך מבריקה היתי בטוח שהספקת לתהות על קנקני ..... מה קרה חגית של המפגש הסתכלת רק על ישבני? ולך אלת האהבה (אלק) איך פתחת פטישון יקירי???????????? ואני לתומי היתי בטוח שתפתחי פטישון כרישי....... שתהיה לכם שבת נהדרת .....זה בסדר אני מחייך למה? כי אני מעדיף הודעות כגון אלו של חגית 36 ואלת האהבה שכתבו לי עכשיו ולא את השורות הדיבליות כגון: היי ביי מיי גיחי גיחי צחוק של פסיכי תמשיכו אין בעייה אני תמיד אסטלבט. ממני עם כל הלב והנשמה עם הג`חנון והקובנה. חבר של שמשון פטישון

יופי...

הוצאת את שעל ליבך...ועכשיו נמשיך... ואני אלת האהבה בשביל מי שראוי, פטישון יקירי. שבת שלום, למרות הכל... אלת האהבה.

לפטישון,חגית וזאת האלה!!!

פטישון,כל מילה במקום אך הנושא נדוש וכנראה מאומה לא ישתנה ואף לא ירגע. לקצצ`קס +פטריה כחולה!!! לחילופי מילים כאלו בדיוק נועד הצ`ט!!!ולא הפורום!!! לא ניראה לי כי אתן מדירות רגליכן מהצ`ט וכי באמת הגעגועים אחרי 5 דקות הפסקה בצ`טוט הם באמת כה לא ניתנים לשליטה וכי הבעת הגעגוג בפורום תסייע לפתור את בעיית הגעגוע. אין לי שום ספק שגם הודעה זו תיפול על אוזניים ערלות, אבל אני אמרתי,כמו תמיד,מה אני חושב וכך אני שופך חמתי עליכם!!! מה שאתם עושות ,גם אתה פטריה,זה לעג לאינטיליגנציה של חברי הפורום!!!

חגית...36

New member
לפטישון שלום גם לך

מעניין רק שאת הדוגמית הראשונה שלך נתת דוקא עלי, אני מקווה שזה לא משהו אישי נגדי, בעיקרון אני מעדיפה לרשום היי, ערב טוב, בוקר טוב, חולה עלייך, ועוד דברים כאלה בלבד מאשר לשפוך את ליבי ובעיותיי לעיני כל, אז פטישון חמוד אם זה מפריע לך אתה פשוט יכול לדלג ולהמשיך לדברים שכן מעניינים אותך. שתהיה לך שבת שלום ותחשוב קצת לפני שאתה מדבר יש פתגם שאומר החיים והמוות ביד הלשון. שיהיה לך סוף שבוע מדהים לך ולבני ביתך חגית...36

פטישון . אתה גדול .

שים מראה על הפורום . היא תשקף אותנו . אבל לא הכל זה רק שלום ובוקר טוב . אלו רק ברכות . צריך להיסתכל טוב גם בשאר ההודעות . אני בעצמי כבר לא יכול ואין לי סבלנות ליקרוא ולהגיב על הכל . אז עד ההודעה הבאה . להתראות .

פטריה....אתה ביישן אבל פטפטן....

פטישון התכוון גם אליך!!! אתה באמת מגזים !!!! לא חייבים להגיב לכולם!!! צריך להיות גם יחס מסויים בין הודעות יזומות על-ידך לבין תגובות מתעלקות שאין בהם מאומה. אפשר לעשות זאת לעיתים כאנקדוטה אל לא להפוך זאת לעיקרון. תביא לנו מהדברים הטובים להם הורגלנו,בבקשה. אלון,זאת דעתי בלבד, לא משהו מאורגן על-ידי המאפייה ואתה יכול להמשיך לעשות מה שמוחך מבין. שבת שלום!!

בסדר

לארבל היקר שלום רב , אני לא כל כך מסכים איתך , אני לא מיתעלק כל כך . אני מגיב להודעות בהתאם . אני לא מגיב לכל הודעה בפורום . זה גם לא כל כך אפשרי . אני חושב שאני מגיב בהתאם .. שלך , אלון , הפטריה הסגולה , Purple Mushroom .

למעלה