זה הפאזל הבא שלי ... אחרי הפוטומוזאיק תתחדשי מיסי ...
1 123נעמי New member 24/11/06 #3 תתחדשי...../images/Emo42.gif נראה יפה רוצים לראות את מיקי מאוס מורכב
J jocie1 New member 24/11/06 #5 קנדנסקי ראיתי בחנות בסנטר וגם בסניף בכפר סבא. הוספתי לרשימה שלי. בהצלחה.
S ssyוM New member 24/11/06 #9 ../images/Emo41.gif קצת רשמים ...../images/Emo41.gif מדובר בפאזל 1500 חלקים של HEYE ( קופסא משולשת ) התרשמתי מאוד לטובה מאיכות החלקים . התחשק לי להרכיב פאזל שונה לשם שינוי וחבר'ה ...אני טוטאלי מאוהבת בו
../images/Emo41.gif קצת רשמים ...../images/Emo41.gif מדובר בפאזל 1500 חלקים של HEYE ( קופסא משולשת ) התרשמתי מאוד לטובה מאיכות החלקים . התחשק לי להרכיב פאזל שונה לשם שינוי וחבר'ה ...אני טוטאלי מאוהבת בו
A ay01 New member 24/11/06 #11 אהבתי זה סוג התמונות של פאזלים שאני אוהבת דווקא עכשיו היה מתאים לי איזה מנה פסטה הגונה אבל לא הצלחתי לקרוא את המתכון אז הסתפקתי באורז ושניצל תגידי אם מכינים את הפסטה לפי המתכון אז גם יוצאים כל מיני אנשים כאלו מהצלחת?
אהבתי זה סוג התמונות של פאזלים שאני אוהבת דווקא עכשיו היה מתאים לי איזה מנה פסטה הגונה אבל לא הצלחתי לקרוא את המתכון אז הסתפקתי באורז ושניצל תגידי אם מכינים את הפסטה לפי המתכון אז גם יוצאים כל מיני אנשים כאלו מהצלחת?
1 123נעמי New member 24/11/06 #14 מעורר תאבון..... אהבתי. בגלל שמאוד קשה לקרוא מהתמונה את המתכון תצטרכי את להכין את הספגטי לפי ההוראות ואנחנו נבוא לטעום
מעורר תאבון..... אהבתי. בגלל שמאוד קשה לקרוא מהתמונה את המתכון תצטרכי את להכין את הספגטי לפי ההוראות ואנחנו נבוא לטעום
S ssyוM New member 24/11/06 #15 אני מבטיחה ... שאיך שאני עוברת דירה אני מזמינה את כולכם אליי לחנוכת בית עם ספאגטי .
J jocie1 New member 24/11/06 #17 בשעה טובה ../images/Emo70.gif בתאבון ../images/Emo8.gif יצא יפה מאוד.
S ssyוM New member 26/11/06 #20 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif לכולם ../images/Emo9.gif