זה הסיפור שלי...

shalomEko

New member
זה הסיפור שלי...

יותר נכון של הדוד שלי... יום הגילוי: יום אחד הדוד שלי רצה להתחבר לאינטרנט אז נסעתי אליו במטרה לחבר אותו.. אחרי שנתקעתי אצלו קרוב ל6 שעות בגלל בעיות במחשב שלו ולבסוף נפתרה הבעיה.. פרופיל: הדוד שלי הוא נהג הסעות בחברה דתית.. זתומרת שהוא לא שומע מוזיקה ליד הנוסעים.. רק כשהוא לבד וכשממש משעמם לו.. או כשהוא בדרך לנסיעה ארוכה... חובש כיפה. שומר שבת.. ההפתעה: מכיון שהבעיה נפתרה אז הייתי אמור לסוע הביתה איכשהו אז ביקשתי מהדוד שיקח אותי.. כמובן שהוא הסכים והתחלנו לנסוע... מכיון שהנסיעה נורא קצרה.. <כ15 דקות> אז ההפתעה הייתה נורא מהירה.. אז נסענו לתומינו בכביש המהיר המחבר בין צומת הולץ לצומת חולון נסיעה של דקה וחצי ותוך כדי היה ברדיו שנלחמתי כדי לשמוע <גלגל"צ> ובמקרה היה את "בואי הביתה" שנורא נדיר ששומעים אותו.. ואז שמתי לב לתנועות שפתיים של הדוד שלי ו.... הייתי בשוק טוטאלי... ושאלתי אותו "מה זהההההה?...." הגילוי המרעיש: הוא הוציא מתחת למושב שלו חבילה של כ20 דיסקים בתוך שרוול קרטון כזה.. ומה היה שם? <כמובן שהייתי בהלם כן?> פורטיס, סחרוף, פורטיסחרוף ומינימל קומפקט. הוא היה בהופעה "כשהגיטרה מנסרת את הלילה" ובעוד 2 הופעות בהולנד נראה לי של מינימל קומפקט. המסקנות: כמובן שבהמשך הנסיעה פשוט נקרעתי מצחוק ולא יכולתי שלא.. הרי הבן אדם עובד עם דתיים כל היום ונע על ציר בני ברק-ירושלים אבל כפי שכולכם יודעים.. גם לחרדים יש טלויזיה בארון... אז שלא יעבדו עליכם.. זה כובש גם את החזקים מבינינו... שיהיה לכולנו לילה מצוין ושקט

../images/Emo24.gif דווקא לא כל כך הפתיע אותי

אם כי הסיפור היה נחמד מאוד
נורא נהנתי לקרוא את ההודעה
תודה על השיתוף

למעלה