זה הסוף...

דניאל119

New member
זה הסוף...

שוב אני נכנסתי לשפוך את הלב ... שמעתי בעצתכם (ושוב תודה לכולם) פעלתי בהתאם התרסקתי לגמרי ועכשיו אתם לא יודעים כמה קשה לי.. אז קבלו את "הסוף" זוכרים כמה נפגעתי שהיא אמרה לי שהיא איתי עד החתונה וכו.. ואז לא יכולתי לחתוך סתם כך דיברתי איתה..גם לה זה היה קשה ידעתי שאני הורס הכל ..גם לה.. גם לי וגם לחתן המיועד.. אמרתי לה שהיא צריכה להשקיע יותר בחתן שלה שתתעלה על עצמה ושלא תקבל אותו כמובן מאליו ורק כך היא תתחיל להרגיש אליו רגש וקירבה היא הסכימה איתי אבל בקשה שאשאר איתה בכדי לעזור לה ושלא להשאיר אותה לבד...אני הסכמתי להשאר בתמונה ותתפלאו זה עזר ..פתאום היא התחילה לראות אותו בצורה אחרת בקשה להפגש איתו יותר...והתחילה לחזור לדרך המלך שהינו מדברים היא היתה אומרת לי ...תודה אני מרגישה טוב עכשיו והכל בזכותך...תאמת שמחתי לשמוע שהיא לפחות מאושרת וגם זה שנשארתי ידיד קרוב גרם לי להיות עדיין מחובר ולא מנותק מה שקרה אצלי זה היה פשוט ההפך... ברגע שהיא היתה איתו הלב שלי היה נשבר אחרי כל פגישה שלה איתו לא היתי יכול להתאושש הלב שלה לא היה איתי יותר...ולי לא נשאר לב נכון שזה מצחיק?...כן כן אני זה ששלחתי אותה לזרועותיו נכון שזה היה הדבר הנכון ביותר לעשות?...כן כן אני חבר טוב עד ש... פשוט התרסקתי לגמרי לא יכולתי יותר ואמרתי לה "דיי אני לא יכול יותר אני בחוץ לגמרי" היא היתה בשוק ..חשבה שאני צוחק ששוב יש סיכוי שאשאר אך הפעם היא לא בקשה שאשאר היא איתו ...הלב שלה איתו... ואני בודד ושבור שלכם לעולם דניאל

תתעודד, עשית את המעשה הנכון

גם אתה תמצא בחורה טובה ומתאימה. זה לוקח זמן, זה תהליך (לא קל ולא תמיד נעים) אבל עשית צעד בכיוון הנכון. אל תשלה את עצמך, בקשר שכזה, שאת פרטיו איני יודע, לא היית יכול לממש אהבה ולמצוא זוגיות. אז נכון שיש לך רגשות ונכון שאתה מאוד מאוד רצית ועדיין רוצה. אבל, אתה צריך להסתכל על הדברים בראייה מציאותית. יתרה מכך, אני חושב שקשר רומנטי וזוגיות נמדדים לאורך זמן. תתעודד. רועי.

Bassיסט

New member
דניאל יקירי...

מכיר את זה... גם עם החת האקסיות שלי זה קרה... היום היא נשואה באושר לבחור שאני שיכנעתי אותה להיות איתו מבלי לוותר... היא אמרה לי כשהיא ובעלה (אז החבר שלה) שהיא מתגעגעת לימים שלנויחד כשלא היו הבעיות שהיו לה ולחבר שלה... אמרתי לה שאמנם לנו לא היו בעיות כאלה אבל היו בעיות אחרות והמשכנו שיחה מאותו ערב שניפגשנו כשהיא קראה לי בבכי עד לבוקר! בכל אופן אני יודע שרציתי אותה שנחזור אבל בכל זאת ידעתי שאני לא יכול לנצל את זה לטובתי כי זה הכי אגואיסטי והכי לא נכון לעשות! בכל אופן התוצאה לפניכם היא נשואה באושר... אחי עזוב תיתנתק ממנה תן לה לחיות את החיים שלה... תמשיך הלאה והזמן רק ירפה את הכל...!!! תנוח קצת מכל הסיבוך הזה ותן לעצמך "ריסטארט" שקט ובטוח! אחרי זה תמצא את שאתה מחפש! המון בהצלחה! רון.

נ ט ע 9 1

New member
דבר ראשון...

עשית צעד נכון וחכם. כבר אז רשמתי לך מה אני חושבת שצריך להרפות וכל זה. היא לא ראויה לך(אני יודעת שאתה לא מצליח לחבר את המושג 'לא ראויה' אליה, אבל זה נכון תתפלאאא אם היא היתה רוצה היא היתה שוברת את המוסכמות שהיא חיה בהם, טוב ששיחררת, טת ראוי לאהבה הדדית, באמת היית מוכן להיות צלע שלישית למשהו שכבר לא נמצא שם. טוב עשית שניתקת. ומבטיחה זה יעבור, מילה שלי..!!!

דניאל119

New member
הכל נכון...

אבל אני מרוסק זה קרה כל כך מהר הרגשתי איך החתן שלה נכנס לה ללב אבל היא מצידה השתדלה "לשמור" עלי ולמרות הכל היא כל כך חסרה לי אחד הדברים הכי קשים שקרו לי בסיום הקשר איתה שחשבתי שהיא לא תוותר שהיא תגיד לי שאני מדמיין שיקרה לי נס והיא תוותר עליו והיא קבלה את זה בהבנה היא אמרה אתה צודק ואני מבינה אותך היא אמרה נכון שהוא נכנס לי ללב כאילו אמרה אתה רוצה ללכת ..תלך..ותודה על הכל לא הראיתי לה מה הרגשתי באותו רגע אבל זה היה משפיל ביותר מבחינתי לא מאחל את זה לאף אחד

נ ט ע 9 1

New member
מבינה מבינה מבינה

כ"כ..!
הנה הם באים ימים של שקט... (והנה גם קרן באה עם פטיששש
להרביץ לי שלא עשיתי מרכאות סתם סתם חחחחח קצת הומוררר
)

דניאל119

New member
איך אני יכול להמשיך ככה ../images/Emo53.gif

הזכרונות לא עוזבים אותי כל שיר שמתנגן ברדיו מזכיר לי אותה מה עושים?????

נ ט ע 9 1

New member
מה עושים?.. עושים..

פשוט לא נחים, משתדלים לעשות ספורט, לצאת עם חברים, לראות טלויזיה, אבל לשמוע שירים ולהכנס בדיכאונות והיא עוד ממשיכה הלאה?.. לא פייר..
לחשוב עליה אתה תחשוב בכל מקרה, פעולות אחרות אולי יראו לך שיש לך חיים מעבר אליה(ותיתפלא, יש לך חיים מעבר אליה) אתה עוד תצחק כשתיתאהב בעתיד, בנתיים תשתדל לא להכנס לרחמים עצמיים, אלא למלא את חייך בפעילות כלשהי(דוגמת הנ"ל) היא תהיה שם, אבל לאט לאט זה יעזוב אותך.. בדוקקק

למעלה