זה הסוף..

WitChild

New member
זה הסוף..

זה הסוף. אומרים שכל סוף הוא התחלה חדשה, אבל זה לא נכון. לפעמים הסוף הוא הסוף, אין דבר שממשיך אותו.. מה שנותר, הוא לרוב רק עצב, שממה, דממה שקורעת את האוויר הקר, נשאת למעלה, לעולמי עד. סוף. בסוף הכל נגמר. סוף לאהבות, לשמחות, לכיף, לרגעים. סוף. סוף לשנאה, ליצר, לדכאון, לאפלוליות ולשתיקה. הוא עובר, לא עוצר ולא נח, עד שלבסוף מתפך בקרבו, חולץ נעליו, מתישב ומתמקם במיטה השחורה, שתנשא עוד רגע לאדמה הקרה. השקט יזעק, יצרח, יקרע את לב השמיים, ההרים יגעשו, ינמסו לתוך המים, ואז הכל יפסק. וזה יהיה הסוף.

Roniii

New member
וואו../images/Emo188.gif

זה כתוב מדהים... אני מקווה שזה לא מתאר את התחושה שלך. אם כן, אני אשמח אם תספר/י למה, כי זה נשמע ממש עצוב ומייאש. אם לא, בבקשה שתפ/י אותנו בעוד קטעים שכתבת

WitChild

New member
תודה..

לא ממש מתאר את התחושות שלי.. בזמן האחרון גם אם אני שמחה אני כותבת דברים כאלה.. כתבתי את זה כאן כי זה כנראה הסוף שלי בפורום, אני חושבת שאני אעזוב אתכן לפחות לתקופה קצרה.. אל תתחילו אפילו עם הכנועים, אני לא בטוחה ועוד לא הודעתי רשמית, אבל כן, הפורום דיי איבד את עצמו.. למה שתפ/י?? אהה, אולי את לא יודעת מי אני.. :) tamarushz.. שיניתי כינוי דיי מזמן אבל כמעט אפחד לא ראה.. אהה, אני לא יודעת.. את רובם אני מפרסמת בבמה חדשה, אבל אני לא רוצה להכניס משהו גם פה וגם שם.. נראה, אם אני אצטרך מתישהו או שסתם יהיה בא לי אני אשלח..
ותודה.

tzlilonit1

New member
תראי קודם כל זה מאוד מאוד יפה ../images/Emo13.gif

דבר שני:אז נכון הפורום כרגע לא פעיל אבל לא צריך לעזוב בגלל זה..אפשר פשוט לא לכתוב אבל להסתכל מדי פעם שנוספה הודעה חדשה.. הפורום לא פעיל אבל זה גם לא תורם לו להיות פעיל אם כולם עוזבים...

WitChild

New member
ברור שלא..

אבל אני לא רואה טעם להשאר עם כל הבנות שהיו פה מתי שהצטרפתי או עזבו או סתם מתנהגות מגעיל אחת אל השניה.. אין לי בעיה עם אף חדשה, באמת שלא, אבל אם כל הותיקות יותר עזבו ונשארו רק החדשות יותר, וגם המנהלות השתנו לגמרי זה כבר לא ממש אותו פורום..

למעלה