זה המקרה לפרטיו...

candy77091

New member
זה המקרה לפרטיו...

הפעם פרטתי הרבה יותר, מכיווון שהפירוט שלי היווה תגובה אחרת למשהי אני מעתיקה לכאן את כל המקרה ואשמח לשמוע הפעם את תגובותיכן.. אמרת הכל אז הכל: עברתי הרבה שינויים בשנתיים האחרונות..הורים שלי מפחדים עליי מאוד. נולדתי באוקראינה,ז"א אני רוסיה, אמא שלי התחזקה פה בארץ בגלל קרובי משפחה.אני נחשבת בחורה חרדית בגלל אמא שלי ,אצל אבא שלי זה אחרת.הוא חילוני לגמרי.כולכם תשאלו איך הם מסתדרים ביחד.מסתדרים כי יש כללים אבא שלי לא יעשה דברים שיציקו למשהו-לא יסע בשבת וכו'..למדתי בתיכון חרדי שהיו בו רק בנות, מזה נוצרו לי חסכים התחלתי לתקשר דרך תוכנות תקשור ברשת.עברתי חויה לא נעימה, הורים שלי עלו על זה וממש קיבלו את שוק חייהם, בעיקר אמא שלי.הייתה לי תקופה קשה עברתי סטראס ממש רציני זה היה בערך חצי שנה עד שהשתקמתי לגמרי מזה.בתקופה הזו סבתא שלי התאשפזה אחרי שהיא שמעה מה קרה לנכדה שלה, "התאהבתי" בבבנ"א שהיה מעל הגיל של אבא שלי.ואת יכולה להבין למה-לא מצאתי אצל הורים שלי מה שבחורה בגילי היתה זקוקה לו.לא היה פתיחות, לא דובר על מין וזה מה שסיפקה לי הרשת.(סוג של חשך) בתקופה ההיא הכרתי את חבר שלי הנוכחי, בת דודה הכירה לי אותו, הוא בחור חרדי שחור-או זה מה שהוא אמור להיות(הוא הרבה יותר פתוח ומודרני) אנחנו גרים רחוק אחד מהשני מרחק של שעה וחצי.כרגע אני בתקופת בחינות , אני רואה אותו פעם בשבועיים.הוא מהעדה הספרדית ואני רוסיה, הורים שלי אומרים שזה לא שייך כי אנחנו ממש שונים.מבחינת ההשכלה הוא למד בישיבה -זה אומר הוא יודע חשבון עד כיתה ד', מה שמקשה עליו במציאת עבודה שהוא גם יאהב וגם יוכל להתקיים מזה..כדי ללמוד אין לו מספיק כסף, הוא גם מפחד להשקיע ובסוף זה לא יהיה מה שהוא יאהב.הוא עבר הרבה סוגי עבודות כדי למצוא מה הוא אוהב לעשות, זה שלב שהאדם מוצא את עצמו ושלב שחייבים לעבור לדעתי.אני מבינה אותו אבל הורים שלי לא מוכנים או רוצים להבין.כשאני אומרת אני אוהבת אותו , אמא שלי מתחילה להתווכח .לא, זה רק נראה לך- כך היא אומרת לי.היא "מציקה" כמו ששירה אמרה.אני כבר כמעט בת 20 וכל פעם כשאני יוצאת עם ידיד שלי או חבר שלי עושים לי טרגדיה מזה בבית.אלו בעיקר הדברים.חסר כאן עוד פרטים אבל זה מה שחשבתי עד עכשיו.. זה היה קשה , להפתח כך ובבת אחת.אבל אני מאמינה בפתיחות וכנות. תודה לכל המגיבות!

shukiss

New member
תגובה כנה שוב..

לא נשמע שאת אוהבת אותו בכלל. את מתארת אותו כחרדי שחור שיודע חשבון עד כיתה ד'. לא נראה שהוא יכול לפרנס אותך. אל תעשי שטויות, את נראית לי כמו בחורה אינטליגנטית. יהיו עוד דגים בים. ואני מקווה שאותם תכירי ותבחרי בעצמך.

candy77091

New member
תראי ..

אני לא מתחתנת עם הכסף או הידע שלו אלא איתו.אני מאוד אוהבת אותו..אולי קיבלת רושם מוטעה.אני בחורה אנטליגנטית וגם הוא חכם מאוד, השכלה לא אומרת כלום על הפוטנציאל שגלום באדם.

nataly36

New member
תשובה כנה מבלי לדעת יותר מדי....

את צעירה, עוד מאד מבולבלת. עם רקע מורכב ביותר - פשוט : לאט לאט. אל תקפצי לחתונה. טוב לך הקשר איתו? אז תמשיכי אותו. אבל אל תקפצי לחתונה בגלל שאמא של חרידית. תחשבי טוב טוב. תרגישי טוב טוב. בהצלחה.

candy77091

New member
תודה רבה על התשובה הכנה.

כן ז הבאמת מורכב, אבל אני חושבת שנתנו לי בפורום להבין כמה דברים חשובים.אני כבר לא מפוחדת אני כבר יציבה בעניין.נורא אהבתי את תשובתך ולדעתי זה לא נקרא לקפוץ אחרי הכל אנחנו כבר מכירים כמעט שנתיים.הוא אדם מאוד טוב לפי דעתי ואני אלך בדרך הלב.זה לא אומר עוד מעט זה אומר שאני יודעת מה אני רוצה מעצמי נכון לעכשיו.תודה לך!

למעלה