זה המקום..??

ber21

New member
זה המקום..??

אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון, ואם לא, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום הנכון. בעייתי היא כזאת: אני בת 21, ואני סבורה שיש עליי עין הרע. עקב רצף של דברים שקורים לי מאז שחרורי מצה"ל (לפני שנה וחצי). זה מתבטא בכמה דברים: 1) עבודה - אני מובטלת מזה כמעט 3 חודשים. 2) בן זוג - לא יצאתי עם אף בחור במשך שנה. 3) תכננתי במשך כמה חודשים לטוס לארה"ב עם כרטיס פתוח לשנה, לעבוד בכריסמס, בקניונים (עבודה לא חוקית) ולטייל. אלה שחזרתי אחריי יומיים כי תפסו אותי בהגירה בארה"ב והחזירו אותי לישראל. (ביטלו לי את הויזה ואסרו עליי להיכנס לארה"ב במשך 5 שנים). אני יודעת שזה ענין של מזל.. אבל כנראה שלי אין מזל. או אולי הכל קרה לטובה. אבל אני מרגישה שבכל דרך שאני פונה הדלתות נסגרות בפניי. יש לציין שאני בחורה נאה מאוד, ייצוגית, מטופחת, ובוגרת לגילי. איך אני יכולה לדעת אם יש עליי עין הרע? למי אני אמורה לפנות? אשמח אם למישהו יש תשובה בשבילי. תודה מראש, מיואשת..

אופירA

New member
מנהל
זה תלוי בהחלטה שלך

אם תחליטי שיש עלייך עין הרע, ותלכי למישהי שמתמחית בהוצאת עין הרע - היא בטוח תגלה שיש עלייך עין הרע (כי זו ההתמחות שלה...) ותעשה כל מיני דברים (שום, סרט אדום, טקסטים לתת לך לקרוא ולהחזיק בארנק) שיוציאו לך את העין הרע. המציאות שלך לא בהכרח תשתנה, אבל היא תודיע לך שהיתה לך עין הרע ושהיא הוציאה לך אותה!!! אם תחליטי שאת לא מתעסקת בויכוח הפנימי - יש עין הרע או אין עין הרע - ושאת מבינה שאת צריכה לטפל במציאות שלך לפי יכולתך, אף אחד לא יגיד לך שיש עלייך עין הרע. היהדות מלמדת אותנו, שאנו צריכים להשתדל בנוגע לתוכניות שלנו ולדברים הרצויים עלינו, אך במקביל לקבל את המציאות שהיא רצון ה' ולהתמודד איתה. העבודה שלנו היא בתחום ההסתכלות על המציאות. אין כל חריג בכך שאת מובטלת 3 חודשים או שאין לך חבר שנה שלמה - הרבה מאוד אנשים, גם עם הנתונים שלך, מובטלים הרבה יותר מ-3 חודשים, ואין להם בן זוג הרבה מאוד זמן. תעשי השתדלות, וה' יצליח את דרכך בזמן הנכון, ותקבלי את המציאות שלך כמות שהיא, בלי תסכולים ופחדים. אין כל חריג בכך שנתפסת בניסיון להיכנס באופן לא חוקי לארה"ב, משום שהנהלים בארה"ב בקשר להגירה בלתי חוקית מאד מחמירים בשנים האחרונות. כמובן שאת צריכה לחשוב על כל דבר שהוא לטובה, ולא להרגיש שבכל דרך שאת פונה הדלתות נסגרות בפנייך, אלא להמשיך לחפש במרץ את הדרך שבה הדלתות פתוחות. ההרגשה היא בידיים שלך, והיא תרגום שלך לאיך שאת רואה את המציאות.

היי../images/Emo24.gif

קודם כול! אל יאווש! אין יאוש בעולם כלל!
:) מצאתי לך סירטון באתר הידברות בשם:"מה זה עין הרע?" באתר הידברות הוא מדבר על העולם בנוי מחומר שניתן לראותו ומכוחות שלא ניתן לראותם.ישנם כוחות שאנו מבחינים בהם בעזרת מיכשור ואף מודדים אותם. אולם יש גם כוחות דקים עד מאד, ולכן אינם ניתנים להרגשה בעזרת ציוד טכנולוגי. עין הרע הוא כח המופעל ע"י החלק הרע שבנפש האדם ופעל את פעולתו המזיקה ע"י העיניים. לכן צריך מאד להיזהר לא להיות במחיצת אדם שהוא בעל עין רעה ולא לעורר קינאה אצל בני-אדם בכדי שלא יטילו בו את עינם הרעה. דגים מאחר ואינם נראים , אין בהם עין הרע , והם פרים ורבים יותר מהכל. חודש אדר שהוא מזל דגים מסוגל להגן על האדם העובד את הבורא יתברך. לסירטון http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9157&CategoryID=9&SubID=9141 ב
ה
צ
ל
ח
ה
!!

תוספת קטנטנה.

דווקא יצא לך טוב כל הסיפור עם ארה"ב כי למכור מוצרי כריסמס אפילו למי שאינו יהודי אף על פי שזה נראה כאילו אין בזה כלום, זה חמור מאוד. אז בעניין הזה מהזוית ראיה שלי לא רק שזאת לא הייתה עין הרע אלא ממש ניצלת.

ber21

New member
תודהה

כן , ת'אמת כל מי ששמע את הסיפור שלי אמר לי שניצלתי בנס. ויש לי חדשות טובות.. לפני שעה הודיעו לי שהתקבלתי למשרד גדול בירושלים
כנראה שהדלתות נפתחות בפניי. אני רוצה למסור תודה למי שהגיב לבעיה שלי, זה ממש עודד אותי. זאת הפעם הראשונה שלי שאני מעלה שאלה בפורום. לא ידעתי וציפיתי לתגובות או לעידוד. זה ממש עוזר. תודה

יאא איזה מגניב!../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

שיהיה לך בהצלחה, בעבודה, בירושלים,בארץ הקודש!! אני מקווה שתהני מיופייה של ירושלים נשמח לענות לך על עוד שאלות שתירצי לשאול, לדעת.... בכייף..... שיהיה לך יום טוב ובהצלחה!

למעלה