זה המקום?

גלגול נשמות (תתקני אותי אם אני טועה)

גלגול נשמות זה דבר מהדת בזמן התיקון כשאני מספרת על הקדושה למדריך והמדריך מדריך על ידי כתובות קדושה אני מאזינה כהרגלי לדבריי דת על גילגוליי נשמות ועיבוריי נשמות מקשרת את הדבר למחשבות שהיו בי קודם לתיקון וחוזרים אליי דברים לבטן נכנס בי "דיבוק" ז"א התזונה לנפש הרוחנית לוקחת אותי אחורה בזמן ה"תיקון"

טוב דיי זה מפחיד אותי

ליפניי התיקון הזכרתי לאישה הנידה , את יודעת יש גם כף הקלע ואני מספרת למדריך ליפניי כמה ימים " שאני כבר לא מרגישה בבית" המדריך מסביר אני יכול להוציא אותך מזה. ויש בי פחד אני חוזרת חלילה על אותם דברים עם המדריך שלפניי הדרכתו חוויתי ללא עזרתו הדבר נורא מבלבל אותי האם להעזר בו או לא ולאן אני מובלת ושוב חלום נוסף שהופיע מאז תחילת ה"תיקון" שציפורים לבנות מנסות לקחת אותי ומוזיזות אותי כשאני ישנה במיתה. לילה טוב

רותי 11

New member
מיני מיינו מה זה לאישה הנידה

וכשאת אומרת המדריך לאיזה מדריך את מתכוונת למדריך הרוחני או למדריך פיזי?

מדריך רוחני

ואישה נידה אישה שעימה הייתי ולה אני אומרת " יש גם כף הקלע את יודעת" לקראת סוף הקשר. לאחר מכן הדרכת מדריך רוחני "רב" שלא יודע מה דיברתי עם אותה אישה קודם לכן מה היה מבחינה רוחנית בקשר שהיה. הדריך "נעשה לך תיקון" תבקשי בקשות בזמן התיקון המדריך נוגע בי רוחנית אך פיזית ז"א לדוגמא שואל " הירגשת הרבה טומאה בגוף נכון " - תמשיכי - ז"א אותו מדריך ניסה לנטרל אותי ממשהו שבעצם חוויתי קודם לתיקון איתו עם אישה מבחינה פיזית ריגשית רוחנית וכו' בזמן ההדרכה שאני ניתלת על "הבטחותיו" ניסיונו מנסה להבין ממה אני אמורה לצאת שבעצם לא היה לי ממה לצאת אני מגלה את עצמי מבחינה רוחנית מולו ובהמשך כשהוא שואל "הירגשת הרבה טומאה בגוף" זו היתה לי סוג של נגיעה עימו. דבר אסור , זאת אומרת הוא מלווה אותי לצאת ממשהו ובעצם בו זמנית אני חווה איתו חלילה נסי רגע לחשוב נגיד פנטזיה סוג של פינטוז ורק לדוגמא כמובן אני מנסה להעביר לך את המסר נגיד שיש לך פנטזיה מסויימת . אז עם אותו רב כבייכול כל הפנטזיות שיכולות להיות והיו נניח בעבר מומשו בזמן התיקון איתו, זאת אומרת זיכרוני נמחק זכרונות עבר עם גברים, חיזורים פלירטוטים , ניסיון במוח שידור לגבר וכו' מה שקרה לי בהדרכה פשוט נעלמתי ניבלעתי

מבחינתי

זה הסוף . להגיע לרב שרב לא יוכל לעזור לי ושקודם לכן לא ניזקקתי לו ושבעצם הוא מנסה להוציא אותי ממשהו שקודם לכן חוויתי קורא מתוך הספר דברים ומסביר אני יכול לעזור לך לצאת מזה כשאני אומרת לו משהו הוא "מחזיר אליי" דבר שחוויתי ליפניי הדרכתו ז"א איני יודעת אם הוא רואה בספר בזמן שאני אצלו את הדבר לאחר שאני ושמי אומרת לו דבר מסויים או שזה מתוך נסיונו בלבד כך שהדילמה שלי היא בעצם מדוע אני בכלל חוזרת אליו אל הרב הזה שמסביר אני יכול לעזור לך לצאת מזה מצד אחד אני מרגישה שהוא יכול לעזור לי אך מצד שני קיים בי זלזול אני לא עומדת בהדרכה כבייכול וזה עושה את שלו אין לא נשארות "דלתות" שאני יכולה להשתמש בהם כדרך חזרה כך שמצד אחד הטעות שאני חוזרת אליו והוא אינו מחדש לי דבר אלא על פי העבר. זאת אומרת אני לא מבינה מדוע מתחילת הדרכתו היגעתי למקום שהוא מחזיר אותי לעבר כדיי לצאת ממשהו ואני איני חווה כרגע את הקיום שלי במידה מסויימת.

קבלה

בואי נאמר קבלה עצמית במהלך החיים את אדם שחווה פחדים נסיונות קשיים טעויות מעשים לא טובים מעשים טובים ולאט לאט את לומדת איך לשפר כדיי 1 לקבל את עצמך 2 לאהוב את עצמך 3 להיות שלמה עם עצמך 4 לא לחזור על מעשים שעשו לך רע בעבר מלמדת את עצמך על קבלה סבלנות סיבולת הקשבה שיפור למידה יכולת הסתגלות ולאט לאט עולה ממדרגה למדרגה ואני מתכוונת ברוחניות ששם אני מאמינה יש את כל הכלים להתמודדות. בשנה הזו הכל נמחק לי , כמעט הכל מהממורי איני מסוגלת לחשוב אפילו איך אני יוצאת לעבוד לדוגמא להתמודד כל דבר לוקח אותי אחורה גם ברכת רב קודם לתיקון שאת מגיעה לרב את מקבלת ברכה לדוגמא אם את מקבלת ברכה או מיידע על דבר שקורה איתך ואת יודעת לאן לשייך אותו את מתחזקת באמונה שוואלה זה הדבר שאני חווה כרגע והנה אני לא סתם חושבת ומרגישה X y z . בתקופה הזו לא רק שאיני מצליחה להתחזק אני מגלה שאני מחוזקת ייתר על המידה מגלה ויודעת דברים אסורים כך שאיני מוצאת יכולת חיבור שזה הכי נורא מבחינתי ומפחיד. אותו מדריך שהדריך אותי לדוגמא יודע דבר אך אינו כיוון איך להמשיך וכו' אלא נתן "כלים" הדריך תבקשי בקשות, לא זכור לי שהמדריך אמר מילה לדוגמא . תתנהגי כך וכך בזמן התיקון מלבד העובדה שהדריך לצאת מבית לבית , להיות לבד לעשות סוג של חשבון נפש. אני זוכרת את היציאה מבית לבית את הישיבה עם הנרות וכו' לא זוכרת על מה חשבתי . אך אני חושבת לעצמי כרגע שאם המדריך אכן ראה דבר מסויים דבר לא טוב מדוע הוא אכן הדריך אותי כך מדוע אני נמצאת במקום נורא מבולבל וקשה מבחינתי

"את תצאי מזה"

מאז עברה שנה אני איני יודעת למה הרב התכוון לא דיברתי איתו מילה " את תצאי מזה " חזרתי אליו לדבר מסויים הוא כנראה היה משוכנע שיש דבר אחר ואמר "נעשה לך תיקון ננסה לעזור לך" "תיקון" = דבר חדש עבורי שמישהו עושה לי "טיפול רוחני" בכל פעם שחזרתי אליו בתחילה הוא אמר " אני יודע" קחי תמשיכי" כשיש לי שאלה לגביי מה שקורה איתי בזמן הדרכתו "אני יודע תמשיכי" עד שהסבלנות שלי פקעה שבס"ה מדובר בחיי עמדתי מולו התחלתי לספר לו שאני רואה ( אני לא זוכרת אפילו מה כרגע) מס' דברים , הרב נבהל וביקש מהר מהר לקחת "אותה" לים לשטוף את העיניים בלילה. מאז כמובן שלא נסעתי וזו טעות שלי לקחת שליטה על דברים גדולים ממני ולא להישמע להוראות אך מתחילת הדרכתו האיפוק ומה שספגתי בזמן הדרכתו בבית וכו' כנאה עשה אצלי משהו

כנראה

שבזמן "התיקון" הופיע אצלו בספר דבר מסויים זה יידע שלהם לי אין מושג ולפי מה שאני אומרת לו הוא רואה דבר אך ההדרכה שלו לי לא עזרה הבנת? אני חוזרת אליו אומרת לו דברים בזמן התיקון כמו לדוגמא : בזמן שחברה החלה לומר לי "זה תיקון שלא עמדת בו " אני חוזרת אל הרב לא מסבירה מה אני מרגישה בזמן התיקון כשהוא לא מבין על מה אני מדברת , מדריך להמשיך ובהמשך מופיעים דברים בספר שהוא אומר ליידי לאח אך לי הם לא עוזרים. ונהפוכו ואני נמצאת כרגע בבעיה ששוב אני איני מבינה מדוע הרב הדריך להמשיך אם הוא רואה דבר לא טוב ואם ברור לו שאני זו שנוגעת ב"פתקים" בהדרכתו והבקשות הן שלי לא שלו. זאת אומרת מי שנידפקה זו אני ואני איני יודעת מה נכון לי לעשות מה צפוי לי בהמשך מלבד אותה הרגשה שאין לי הרבה זמן

שתביני

זה בדרגה שלאחר שאני פונה לרב שלא עזר לי ומסבירה לו ש"אמרו לי " שאני צריכה לשאול את הרב שעשה לי את התיקון. שעוד מתחילת התיקון חזרתי אליו לשאלה ולא בגלל שאמרו לי המדריך מסביר לי ליפניי כמה ימים " זהו זה או תיקון או תשובה " ו"התיקון הזה מפחיד אותי שוב לשתף פעולה" לי ברור מול העיניים שהרב מנסה להתנער מאחריות רק עם הרב אני מרגישה באמת מה אני מרגישה הרי במשך כשנה הוא מנווט אותי במובן מסויים. לאחר שהסברתי לו " אמרו לי שאני צריכה לשאול אותך" לאחר מכן שכנה \ חברה מהעבר התחתנה ואני רואה 2 רבנים בחופה שבדרך כלל יש 1

רותי 11

New member
מיני מיינו היקרה

הלכתי קצת לאיבוד בתוך כל מה שכתבת, אבל אם הבנתי נכון אז ככה ראשית שאלתי אותך על איזה סוג מדריך את מדברת ואמרת רוחני ולא פיזי ועכשיו אני מבינה שזה בהחלט מדריך פיזי שעובד על הרובד הרוחני שלך. לא הבנתי מכל מה שכתבת מהו אותו תיקון שאמרת. מה שהצלחתי להבין שהלכת לאותו רב כדי לפתור משהו נפשי לא קל עם עצמך והוא אמר לך שזה תיקון והוא נתן לך כל מיני מטלות ומשימות לעשות כדי לתקן ראשית תיקון עושים אם זה תיקון כמובן מול האדם שמולו פגמנו בעבר. כן מומלץ להגיע לילדות הרבה פעמים כדי לפתור ולהבין דברים שלא מסתדרים לנו עם עצמנו היום, וזה דבר מומלץ לעשות מול מישהו שמבין בתהליכים נפשיים ולא אצל כל אחד, כי לא העיקר לחפור אלא גם לדעת להדריך. אם הוא "מפחיד" אותך למה את חוזרת אליו בכל פעם ופעם? את צריכה לקחת החלטה ולטפל בעצמך במקום שבו יש חופש מחשבתי ומרחב להביע את עצמך ולא ממקום של טיפולי כפייה. לגבי עניין גלגולי נשמות אין קשר בין הדת לגלגולי נשמות משום שזה משהו שכולנו עוברים ללא הבדל גזע או מין. אמנם כל אחד מביא חלקים מהאמונה והידיעה שלו לתוך אותה הבנה של גלגולי נשמות לכן כששואלים אנשים לגבי הנושא הזה זה באמת תלוי מאיזה מגזר הוא מגיע.

רותייי

מיני מיינו זה זכר, ולא נתן לפתוח את התגובה האחרונה שלך שענית לו.

רותי 11

New member
טופי יקירתי - האמת שיצאתי

מבולבלת משום שכל הזמן הוא/היא דיברו פעם בלשון זכר ופעם בלשון נקבה אבל בעיקר בלשון נקבה. וההודעה האחרונה שלי כן נפתחת בכל אופן מהמחשב שלי זה נפתח.

לרותי

לא ניתן לפתוח את ההודעה שלך מתאריך 11\ 3 \ 31

רותי 11

New member
העתקתי את ההודעה לכאן

הלכתי קצת לאיבוד בתוך כל מה שכתבת, אבל אם הבנתי נכון אז ככה ראשית שאלתי אותך על איזה סוג מדריך את מדברת ואמרת רוחני ולא פיזי ועכשיו אני מבינה שזה בהחלט מדריך פיזי שעובד על הרובד הרוחני שלך. לא הבנתי מכל מה שכתבת מהו אותו תיקון שאמרת. מה שהצלחתי להבין שהלכת לאותו רב כדי לפתור משהו נפשי לא קל עם עצמך והוא אמר לך שזה תיקון והוא נתן לך כל מיני מטלות ומשימות לעשות כדי לתקן ראשית תיקון עושים אם זה תיקון כמובן מול האדם שמולו פגמנו בעבר. כן מומלץ להגיע לילדות הרבה פעמים כדי לפתור ולהבין דברים שלא מסתדרים לנו עם עצמנו היום, וזה דבר מומלץ לעשות מול מישהו שמבין בתהליכים נפשיים ולא אצל כל אחד, כי לא העיקר לחפור אלא גם לדעת להדריך. אם הוא "מפחיד" אותך למה את חוזרת אליו בכל פעם ופעם? את צריכה לקחת החלטה ולטפל בעצמך במקום שבו יש חופש מחשבתי ומרחב להביע את עצמך ולא ממקום של טיפולי כפייה. לגבי עניין גלגולי נשמות אין קשר בין הדת לגלגולי נשמות משום שזה משהו שכולנו עוברים ללא הבדל גזע או מין. אמנם כל אחד מביא חלקים מהאמונה והידיעה שלו לתוך אותה הבנה של גלגולי נשמות לכן כששואלים אנשים לגבי הנושא הזה זה באמת תלוי מאיזה מגזר הוא מגיע.

snoopytush

New member
מתנגדת לתיקון הזה שאת עושה

את מתארת את עצמך כמסוממת ולא זוכרת מה קורה. איך בדיוק זה מתקן? למה את צריכה תיקון<? מי הסמיך את המדריך שלך לתקן?

למעלה