אין לי מושג מה זה שיחזור גלגולים
בס"ד ישנו אדם אשר עשה לי תיקון "על ידיי נרות" אשר הירגשתי שסוממתי. במשך השנים קודם לכן דיי התפתחתי רוחנית ברקע אסון גדול במשפחה מאז היה משהו כסוד שמור שניתן לי לאור הטרגדיה ככוח שבו השתמשתי ופיתחתי לסייע לאנשים בסתר בנוסף גם חלומות לדוגמא על שיניים נשברות זה התחיל מחלום אחד למוות של אדם קרוב ובמשך הזמן שמתי לב שהדבר חוזר על עצמו שבכל פעם שחלמתי חלום כזה אדם קרוב נפטר לאחר מס' חודשים בהתחלה הדבר היה נורא מפחיד החלום כמובן אינו משעשע זהו חלום מייסר בחלום עצמו עד שכמובן מתעוררים אך עם הזמן התרגלתי לכך התמודדתי עם כך והמשכתי בחיי. כרגע המצב הפוך. בשנה הזו לאחר קשר עם אישה נידה וכו' קיבלתי מסר "בחלום שערבים מנסים לשרוף אותי ואת האח בתוך אוטו שאמא ישבת רחוק. הגעתי למדריך "רוחני" אדם דתי כבייכול הקשור לאח. כשיש אישה נידה מאחור המכוונת להכשיל אותי ומזכירה דבר לגביי סיוע על ידיי פתקים. דבר אשר לא הייתי זקוקה לו קודם לכן. בזמן ההדרכה שאני מנבא את אמוות של עצמי הפעם מופיע חלום בזמן ההדרכה של המדריך הרוחני לבקש בקשות חלום עם 4 אנשים, שינה הפוכה ושעה מוקדמת. בזמן ההדרכה שהמדריך אינו מודע לבקשותיי נוצר וויכוח ביני לבין המדריך ויכוח שבו האח מבקש מהמדריך שייפסיק להציב לי שאלות בזמן שאני מבקשת מהמדריך גם להפסיק ובכל זאת המדריך מתעקש דוחף את האח ושואל שוב שאלות ומפעיל לחץ לענות לשאלותיו. בנוסף היתה פעם שעצמתי את העיניים מול המדריך כמודיעה לו שאני עומדת למות. עצמתי את העיניים למס' שניות כשהמדריך מדריך לקום ולומר אחריו מס' דברים ולא מספר לאח שעומד בחוץ. יש לציין שהיגעתי אל אותו מדריך דרך האח שמכיר אותו , לי אין היכרות קודמת איתו. ומעולם קודם לכן לא האמנתי בתיקוניו. במשך מס' שנים אני רואה את אחי יושב עם נרות בבית כמסומם ומחכה לישועה שאיני יודעת מי ומה עושים לו. דיי כאב לי לראות אותו כך במשך השנים מוגבל לישועות אחר. מה שקורה נפלתי עם המדריך שלו. לוויכוח סוער שהמדריך מגלה שינאה כלפיי במהלך "התיקון" בהמשך לאחר המיקרה שבו עצמתי את עיניי מול המדריך לאחר עוד שלב ועוד שלב כשהיגעתי אליו הוא הצביע עליי ואמר לאח היא יודעת. בכל פעם להמשיך בהדרכתו לבקש בקשות אני מתטשטשת מבינה שמשהו לא טוב קורה איתי ושהופכת להיות אצלי שיחכה לרגש. איני זוכרת דבר ממה שקרה לי עם המדריך . ברור לי שכרגע אני בין חיים למוות. שימיי ספורים ואין לי הרבה מה לעשות. לדוגמא: אני חוזרת אל אותו מדריך כמספרת שאני כבר לא מצליחה להתעודד ממעשיי כקודם ל"תיקון" המדריך ממשיך לשאול שאלות ורושם פתקים .. בהמשך אני מקבלת מסרים מהסובבים אותי. המדריך למד אותי במובן מסויים וניווט אותי. אני מדברת על חיים ומוות שבו אני מוסרת את השכר שלי את מעשיי הטובים אשר נותנים לי כח במהלך החיים ליידי אדם אשר על ידיי פתקים ושאלות משתמש בכוחי להעלים ממני כל זכר.