אה, כן,
דווקא כל אלו טענות שעמדתי להביא אם זה היה הופך לויכוח.
לא הבנתי מה המסקנה הסופית שלך: אתה בעד להתרחב או נגד? ברור שעלולים להטות את הכף יותר מדי לכל כיוון, ולהפוך לקהילה מסוגרת או לגוף כל כך פתוח שהוא חסר כל נושא משותף. זאת דעתי: במהלך החודשים האחרונים הפכנו לסגורים מדי (פורום מור"ק), וכבר טחנו למוות כל נושא מ"ת בסיסי (עוד דיון אחד על הפרדה בין ז'אנרים או תפקיד השה"מ ואני פורש רשמית מהאינטרנט). כמובן שאני סתם מגזים. גם אתה קצת הגזמת כשהתחלת לדבר על לארפיסטים ועל אנשי רוקי, מאחר ואתה הרי יודע שכבר יש לאנשים האלו פורומים, ולכן לא זקוקים לנו כבסיס קהילתי. אם יגיע לכאן מישהו חדש שמתאים יותר אליהם, נפנה אותו לשם. אבל מה עם משחקי שולחן, למה לא לדבר עליהם? אם לא כאן, אז איפה? ואם אני רוצה להתלונן על פאקים של קונטיניואיטי באקס-מן 2, אני לא אלך לפורום קומיקס (כי אני כבר מכיר אותו ויודע שהדיון שיתפתח שם בנושא לא יעניין אותי), אלא אעדיף לבוא לכאן ולשאול אתכם כי אתם אנשים שאני סקרן לראות לאן הם לוקחים דברים. אלא שאני לא, כי אני פוחד שחצי פורום יתנפל עלי, יגיד שאסור לדבר כאן על נושאים כאלו, ולאחר מכן יעבור עוד שבוע ללא כל עץ הודעות חדש. טליסמן לא קשור בצורה קלושה מאוד למ"ת, לדעתי הוא נושא אידאלי בשבילנו. אפילו המשחקיות של מונופול יכולה להתפתח לנושא חשוב, אם כי לא בפני עצמה אלא תחת הדיון של טליסמן.
דווקא כל אלו טענות שעמדתי להביא אם זה היה הופך לויכוח.