זה הכתב...

עם כל הכבוד, פה אנחנו מציינים רק את

החיוביים. הכל אצלך נראה נורמלי, מפתיע, הפכפך, ילדותי וצמא חוויות וגיוונים ושינויים. היש יותר נורמלי מזה ?

sagits

New member
תודה ו....

היי אודי, אתה יכול להיות יותר ספציפי... ולמה להיות כל כך חיוביים אם אפשר להיות קצת שליליים
בבקשה תתן לי ניתוח קצת יותר פרטני... תודה, שגית

למה לך להתחיל שבוע בידיעה שיש לך

חסרונות ? כתב מתנדנד כמו שלך 'מזמין' פרשנויות בהקשרים של שנויי מצב רוח, גישות, התייחסויות, תכניות, ומימוש, אלא שהחומר דל מדי לקביעות מעין אילו, מה גם שהעיון בכתב שטחי. עיצה: את זקוקה לגבר חזק בדרכו ופועלו, אך רגיש בתוכנו והתנהלותו. כך תהיה לך משענת יציבה ותומכת, גם מעשית, ומצד שני הרגישות וההבנה לכל מיני שטיקים שלך יהפכו אותכם לזוג האידיאלי.

sagits

New member
בקיצור לזרוק את בעלי...? ../images/Emo6.gif

אני מעדיפה לדעת את חסרונותיי בתחילת השבוע...כדי שיהיה לי שבוע לתקן חלק מהם... יש הרבה בדברייך אך בחירתי הייתה יותר גבר רגיש פחות משענת... האם בכתב ניתן להבחין בבעיה רפואית כלשהיא? תודה ושבוע נפלא, שגית

לא, אל תזרקי ( עדין ) את בעלך,

גבר החלומות שהצעתי לך הוא ציטוט מהמלצתו של איילון בן יוסף, הגרפולוג, לשרון מסדרת הטלויזיה. כל כך נדלקתי על הניסוח שנראה לי שכל אשה תשמח להתביית על טפוס כזה, והתחלתי בך. אני לא מתמצא באיתור בעיות רפואיות דרך הכתב, גם כך, התנאים לא מאפשרים בדיקה אמינה לגמרי.

TRANSFER

New member
ל אודי.!

ממה שהבנתי מחברי הפורום כאן שאתה לא כל כך אוהב את אילון בן יוסף, ויש לך נימה של זלזול כלפיו.. אפשר לדעת למה? הרי אתה יודע שהניתוח של אילון בן יוסף הוא מאוד מדויק.. והרבה אנשים מרוצים ממנו..

תסלח לי אבל זה ממש לא נכון, אין לי

דבר נגד איילון בן יוסף, ויש לא מעט דברים שאני מעריך אצלו. גם בהתייחסות שלי לניתוח שעשה על שרון תוכל לראות שיצאתי מנקודת הנחה די דומה לשלו. זה שלקחתי משפט מעולם המיסטיקה שהוא שירבב לניתוח הגרפולוגי, וחידדתי מעט, לא מעיד על זלזול. אני לא נוהג לחוות דעתי על מדת הדיוק בחוות דעתם של אחרים, אלא אם כן אני נשאל, ולכן לא תשמע ממני את דעתי על מדת הדיוק, לדעתי, של ניתוחיו. זה שהרבה אנשים מרוצים זה בסדר מבחינתי. ותפסיק לחרטט על דברים שקריים דמיוניים שכאילו שמעת מחברי הפורום, איש לא שמע ממני דבר רע עליו, גם לא בחדרי חדרים, וזאת מהסבה הפשוטה שאני ממש לא מכיר אותו או את ניתוחיו, זה גם לא מעסיק אותי.

למעלה