זה הכרחי

זה הכרחי../images/Emo35.gif

האנונימיות הזו שאנחנו עוטפים את עצמנו, אנחנו חייבים אותה? אני מבינה את אלו שעדיין לא יצאו/שיש כאלו שמאיימים עליהם, אבל מי איתנו? מה עם היוצאים/ות שאף אחד ושום דבר לא אמורים להפחיד אותם? למה הם לא יוצאים מהארון? אני החלטתי, החל מהיום לא אכפת לי להחשף בשמי ובתמונתי. למה, אני מתביישת בעצמי? אז הנה אני: מיכל יצחקי זו אני <מיכלי מעריצה את לייזר פלס על זה שהוא אפילו לא צריך להתלבט אם להיחשף>

B a m b i

New member
הי, איפה התמונה???

מסתפק אם זה תמונה מהתספורת החדשה. <במבי עדיין כועס על מחפשת>

תמונה עדיין אין...{בתהליכים}

במבי, אפשר לפצות אותך? הנה, הבאתי לך כמה דברים...

זה כייף../images/Emo70.gif

כאן זה הזמן והמקום לבחור לעצמך ניק שייצג אותך כפי שאת רוצה ורואה את עצמך, ולא עפ"י שם שנתנו לך בימי ינקותך. זה לא עניין של החשפות כן או לא (אוקיי, יש גם את זה), אנחנו מכירים אותך, ואת לא מתחבאת. זה פשוט עניין וירטואלי. >ספל חמאה שהייתה כותבת בשמה (באתר אחר) ועברה לניק וירטואלי הולם<

גל נעים

New member
גם אני נחשף!

שמי שמעון צדיקא מרמת החייל בת"א!. למדתי בכולל "אורות משה" ברעננה!. <שקרן שכמוני>.

חיקה

New member
גם לשקר צריך לדעת מה זה צדיקא אתה?

צדיק ? אני בא לברכה עם רכב בשבת

אוי מיכל, מה עוד תעשי?

מיכל היקרה וכל חברי הפורום. תרשו לי להיות לא פופולרי ולהסתייג מהחשיפה הזו מהסיבות הבאות: א. כפי שכבר אמרתי לך בטלפון, לא צריך כל החיים לעשות " דווקא" וללכת עם הראש בקיר נגד ההורים. החשיפה הזו רק מעצימה הקרע הבלתי הכרחי עם הורייך. ב. את עושה הכל בצורה נמהרת. את צריכה להבין שיש דברים שהינם בלתי הפיכים. אפשר לעשות קרחת ואחר כך לגדל שוב, אבל אי אפשר להחשף ואח"כ להתחרט. ג. אני חושש שבמעשייך את עלולה לגרום לאנשים אחרים להחשף בצורה נמהרת ןלהצטער על כך בהמשך. ד. יש עיניין של סודיות ובטיחות. הרבה מאד חולרות , סוטים וסתם טרולים מחפשים כל דרך להציק. החשיפה רק מסייעת להם. בקיצור, מה שאת עושה, כולל לא מעט טעויות שהצבעתי עליהן בפניך בעבר, הוא אכן עינינך. אבל, כדמות מרכזית בפורום יש לך גם אחריות נוספת.

הרשה לי להתעצבן,בני.

למה אני שומעת נימת פטרוניות בדבריך?אני מוכנה לקבל ביקורת עניינית

אבל אני מרגישה שאתה מתנגח בי

מה זה אמור להביע ה"מה עוד תעשי" אם לא קטילה אישית?

אני בעיקר שומע

שאת דמות מרכזית בפורום. זה נחמד, לא? אנחנו נפגשים הערב? אני שומע שעשית קרחת, WOW אני לא לבד. אני חולק על הביקורת של בני. אנחנו אנשים בוגרים כולנו. מי שמרגיש שהוא צריך ניקניים שימשיך עם זה (אני למשל) ומי שלא, שישנה. אחד הדברים הכי קשים אצל החרדים זה החיים בפחד ומי שלא מפחד מהם יותר עדיף שיקום ויעשה מעשה. זה בריא וזה גם כיף. אז יאללה ואל תתעצבני על בני.

דידית

New member
ואני לא חושבת כמוך בני.

1. חשיפת השם היא לא מעשה אנטי נגד ההורים. הם יודעים שהיא פה, ורוב הסביבה רואים ומודעים לשינויים שהיא עברה. וגם אם זה פוגע בהם קצת זה החשבון האישי של מיכל. 2 .אפשר להחשף ואחר כך להתחרט ולהופיע בניק אחר, לחברי הפורום תשלח הודעה פרטית על השינויים. 3 .מה שאנשים עושים זה עסקם הפרטי, שלא ימהרו ואחר כך לא יצטערו. האחריות לכך היא לא על מיכל. 4 .דרך להציק-תמיד מציקים למי שאין מה להסתיר ההצקות האלו לא מהוות בעיה,הם לא שוות יחס בכלל. אגב יש אנשים רבים!!! שכותבים ממש תחת השם האמיתי שלהם תוכל למצוא אנשים מוכרים שכותבים תחת שמם המלא בעיקרון. אני חושבת שזה מקסים, הם עומדים אחרי כל מילה שלהם ואין להם בעיה עם זה. וירטואליות זה דבר מקסים אבל היא לא כל כך חשובה פה כי הרי במילא אנחנו מכירים אחד את השני. אם לא היתה לי סיבה מסוימת אני חושבת שהייתי גם כן חושפת את זהותי. דידית.

מה שעצבן אותי -

זה הסוף: "כדמות מרכזית בפורום יש לך גם אחריות נוספת"??? מה זה החרטה הזה??? מה פתאום למיכל יצחקי יש אחריות על אנשים שבכלל לא באחריותה? מאיפה עוז הרוח להפיל עליה תיק כזה? יש למיכל יצחקי אחריות על עצמה ועל מעשיה ועל מה שהיא בוחרת לקחת אחריות. >ספל חמאה מכירה משפ´ יצחקי ענפה שאין לה שום קשר עם מיכל יצחקי שתחייה<

אוי בני, מה עוד תעשה?

ואני חשבתי שאתה שונה. ואני חשבתי שבניגוד לרבים מהמתנדבים בה.ל.ל., אותך לא אופפת תחושת הפטרוניות וה"בואו נציל אותם מהחושך". חשבתי.

אלי, בא נדבר בעוד 5 שנים

נער הייתי וגם זקנתי וראיתי סביבי עשרות תיישים צעירים (ביניהם גם אני) שהתעקשו לעשות מעשים פזיזים. החכמים שביניהם קלטו את טעותם במהרה ולמדו ממנה. העקשנים המשיכו לטעות, כאשר רק אחרי שנים רבות חלקם הבינו סוף סוף איפה טעו. לעתים זה היה מאוחר מדי. התופעה הזו היא כללית ואינה מתייחסת רק ליוצאים לשאלה.עם זאת התופעה לדעתי נפוצה יותר אצל היוצאים. לא פעם נתקלתי ביוצאים לשאלה שלא רצו לשמוע לא רק את העצות של המתנדבים אלא גם את עצותיהם של חבריהם המנוסים יותר. אינני מתיימר לטעון שאני תמיד צודק והצעירים תמיד טועים,אבל במקרה הספציפי הזה אני משוכנע בצידקתי. אבל אני מציע שנחכה כמה שנים ונראה מה יחשבו על זה כל הקשורים בדבר. אשמח להיות הטועה.

גם אם אתה משוכנע בצדקתך

יש דרכים אחרות לומר זאת ולא לכתוב כאן הודעות הנודפות ריח גס של פטרוניות.

תנאית

New member
בני סה"כ הציע הצעה חכמה

שלפי דעתי , כדאי מאוד למיכל לשקול אותה בכובד ראש. אני לא ראיתי פטרוניות , אלא דאגה כנה, חבל שאתם לא . לא נראה לי שהאחריות הציבורית נאמרה ברצינות, והמבין יבין... ודרך אגב : זה שיש עוד אנשים ברשת שחושפים את שמם האמיתי לא אומר כלום . אנשים אלו נתונים להטרדות בלתי פוסקות , אם בזה את מעונינת- בבקשה אבל אם לא כדאי לך לקחת את דבריו בתשומת לב , כי לצערי יש במה שהוא אומר הרבה יותר ממשהו. ואלי (או לייזר) : הרשה לי להעלב בשם בני...

למעלה