זה הכל בגלל החורף..

קרמבובת

New member
זה הכל בגלל החורף..

ריח מתכתי של גשם באויר.. חלונות פתוחים לרווחה בערב ורוח קרירה מלטפת.. וילונות מתעופפים.. מזכירים לי את הבית של אמא עם הרצפה הנקייה של הבלטות 20X20 ... הקור נכנס הביתה.. עולים על כסא להוריד סוורים גדולים מהארון למעלה.. (לא חלמתי שיהיו לי פעם סוודרים כמו שיש לי היום ..יאמי..) היום בבית שלי.. אני יוצאת החוצה.. נזכרת בזמן שהייתי ילדה.. וקצת מתגעגעת לימי התום.. אז אני מתגנבת לי בלי שהילדות שלי ייראו אותי..וגונבת גוייבות מהעץ של השכנים .. : - ) קרמבו

giulietta

New member
(איפה את גרה?)

(אני באה להתגנב איתך גם. אבל לא צריך לטפס, נכון?... לא נראה שאני עוד זוכרת איך...)

איפה הגשם אוףףף חם מאוד!!!!!

היום היה חם מאוד ממש נורא!! איפה החורף מתהההההההה על החורף, נראה לי עד שירד גשם יגדלו לי שערות על כפות הידים
קרמבובה אבל חייבת להודות..אהבתי לקרוא ... שבוע טוב

מיהNY

New member
דרדסית...בואי..

לפה..קחי לך קצת גשם(קצת הרבה) תני לי קצת קיץ אוףףףףףףף למה תמיד הקיץ נגמר לי מהר... שבת שלום מיה ניו יורקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקררררררררררררררררררר לא כל כך קר...סתם אפור ומגעיל

זהר nj

New member
דרדסית

את ..כמוני..אוהבת את הגשם יש משהו נורא יפה בגשמים הרשונים האלו.. חוצ מזה.. מה שלומך? ראיתי את בעלך כאן...יפה... שבוע טוב זהר

ראית זהר כן גם הוא פה מרחרח..

האמת הוא כותב וקורא את הפורום החדש שפתחנו תרבות הונגריה מחפש הונגרים ישראלים, חברים חדשים למלאי שיקשקשו לי במוח את האיגן מיגן שלהם חחחחח לא מספיק לי גם ככה מסביב... והחמוד שלי נכנס גם לפה לקרוא הוא יודע שאני יושבת מספיק שעות על הפורום הזה חחחחח טוב שהייתי ילדה טובה אתמול
איפה בוטןןןןןןןןןןןןןןן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שבוע טוב זהר

../images/Emo8.gifתזהרי דרדסית...

עוד חודש פלוס מינוס תצתרכי להתחיל להוריד בשעווה את השערות מכפות הידיים.... חתיכת דיל לא אסטתי במיוחד עשית עם החורף.... וגם אני מת פה מחום, אבל בעיקר מלחות. 70 אחוזי לחות במישור החוף...בעעעעעעע האקסית שלי היתה נוהגת להגיד שלצאת מהבית למכולת פירושו של דבר בימים כאלה לעשות 2 סוגי ספורט במכה אחת: גם הליכה וגם שחייה...

אחחח גוייאבות..

הכי הכי טעימות כשהן נגנבות מאיזה עץ בשכונה.. ונאכלות במיידי.. כן.. כן.. בלי לשטוף..

איףףףף......./images/Emo5.gif

הריחחחחח .....חחחח.... זוכרת את אמא קונה לאחי הגדול גויאבות ועוטפת בנייר עיתון , אחר-כך שקית, וליתר ביטחון עוד שקית
אבל חורף , עם ריח הגשם , סוודר ענק כזה , ובין הידיים כוס מהבילה של תה+נענע ....ממממ...זה כיף , כמעט כמו הכחול כחול של הים בקיץ. מתי יהיו אייקונים של חורף????

סנדי32

New member
הכי כייף בחורף

הריח של האדמה, הטיפות שמטפטפות על החלון, ללכת עם מטריה ולשמוע את הטיפות,להתכרבל מתחת לפוך ולצפות בטלויזיה (ויוה ויוה ויוה ויוה)חחחחחחחח הוא מתעצבן רוצה חדשות רוצה חדשות יווווו כבר מתגעגעת שיבוא כבר החורף הזה

למעלה