זה הכל אמיתי ?

ofro98

New member
זה הכל אמיתי ?

אני מביט וקורא לאחרונה בפורומים שונים אני כנראה מרובע או שכל העולם מסביבי חופשי האומנם כולם נהנים מהחיים ומסקס ואהבה.... בוגדים אם רוצים או שרוהנו הם האנשים שחיים את חייהם וחושבים שמסביבם כולם עושים את זה... אולי אני נשמע סהרורי ובלתי מובן אבל באמת הייתי רוצה לדעת פעם (סתם מחשבה) מה באמת קורה אצל הסובבים לפי פןרןם זה לרבים יש בעיות לפי פורומים אחרים חייהם סוערים ומופלאים האם יש אמת ... האם ניתן להבין האם...

עופרו כל אדם לגופו אני חושבת וכל

ולא כל הנוצץ זהב הוא ולא כל הפנטזיות הם אמת וכל שילוב של שניים הוא חד פעמי וייחודי ויש המון המון אפרוריות וגם ירידות בחיים סתם אסוציאציות חפשיות בעקבות דבריך אגב יש לי שוב בעיות עם ה תיבת המסרים שלי ראיתי שיש לי מסר ממך אבל כבר כמה פעמים ניסיתי להיכנס ולפתוח ואין צאנס רק כל פעם נתקע לי המחשב כשאני נכנסת לתיבת המסרים ואז אני צריכה לעשות רי סט

ofro98

New member
פרפרית אני יודע....

אכן בגילי ה"צעיר" יודע אני שכך הוא אבל לעיתים מרימים ראש ומנסים לראות כמו שאומרים 20 ס"מ זה בדרך כלל 10 חדר ענק עם נוף לים ובריכה .... חדר פנימי עם פיילה קטנה ריגוש אדיר הופך לזחילה ובכיה אבל הפנטזיה הו היא תמיד טובה ... כך שמביטים לעיתים סביב ואומרים מלבד הנתמכים החביבים והאהובים שכאן עולמנו הוא טוב ועליז... ובקשר למסר .... זה היה רק היי חביב אלייך פרפרית חביבה (אני מקווה)

עופרו מתוקי שכמוך סוף סוף פתחתי

ואכן היתה רק כותרת בלי תוכן אבל כשאצליח שוב להיכנס אכתוב לך משו נחמד

כל כך הרבה שאלות ../images/Emo8.gif

אבל תשובה אחת לי אליך עופרו... "כל העולם במה ואנחנו שחקנים..." רק כאן, אנחנו בחדר ההלבשה, מסירים את התחפושות וחושפים את האמת הכואבת דע לך שהרבה יותר קל להתמודד עם החיים החולפים כאשר אתה שחקן. כך אתה מעביר את חייך במעין מסלול שבין חלום למציאות. בפורום הנפלא הזה הדגש הוא על האמת העירומה והכואבת, בעוד שבפורומים ובמקומות אחרים מנסים לצייר עולם דימיוני אשר לפעמים מתגשמים בו החלומות ולפעמים הם נשארים בגדר חלום. שלך אוהב

לולה3

New member
הייתי אומרת שנכון בפורום הזה

יש לגיטימציה להביע כאב,לשתף,ולחבק. האמת העירומה היא האמת הפנימית.אז אם הבנתי נכון מה שאני מרגישה זו האמת שלי? קשה לי לקבל את דברייך, לו רק ממקום של מידת אמינותה,ואמיתותה של האמת. תקן אותי אם אני טועה אבל... אם ליבי,גופי,ונשמתי,נסחפו בתשוקה חסרת מעצורים לעלם חמודות,אז מה זה אומר ? שהאמת היא שהתאהבתי? או אולי הכמיהה להתרגש נפשית,ריגשית,ופיזית,גורמת לי לרצות את אותו עלם חמודות כי הוא מספק לי את הצורך החייתי לריגוש..אז מה היא האמת? שזה סתם ריגוש? מה יכול להיות יותר נכון לאדם? איזה אמת עירומה וכואבת? אותה אמת שבא לאדם באותו רגע נתון לבחור? האמת יכולה להיות פעם אהבה,פעם סתם ריגוש? אני כבר לא יודעת ..לי נראה שאין אמת אחת..בעצם נראה לי שאין אמת בכלל עד לרגע הבחירה,וברגע שישנה בחירה אז גם בדיעבד אתה לא יודע אם בחרת נכון כי בחרת "אחד" .אז אייך תדע? סיבכתי אותך? אז עזוב....

מה שאת מרגישה-היא האמת שלך.

בוודאי. עד כמה את מחוברת לעצמך עד כמה את כנה עם עצמך עד כמה את יודעת לעשות הפרדה עדינה בין רגשות שונים, זו כבר שאלה אחרת. עד כמה הזמן והמקום קובעים אמת נתונה, ועיתוי אחר הופך אותה על פניה, עד כמה את מסוגלת להביט לעצמך במראה, ולקבל את מה שאת רואה שם, זו תהיה אחרת. האמת -אינה ערך מוחלט האמת שלך אינה כנראה האמת שלי. ההתייחסות אפילו למילים והגדרות כמו"אהבה" או "תשוקה" או "התאהבות" שונה מאחד לשני. אבל זה לא הופך אותן לריקות ממשמעות. כן ,האמת שלך , יכולה להיות פעם אהבה ופעם ריגוש, והאמת של אמש יכולה להתפוגג עם בוקר. אבל היכולת לדעת את האמיתות שלך להסתכל לעצמך ישר בפרצוף ולדעת מאיפה את באה ולאן את הולכת (רגשית) עם עצמך זוהי האמת שלך. והאמת אינה תמיד אהבה. מינעד הרגשות מורחב ומורכב הרבה יותר. וכן-יש מי שמשתמש ב"אהבה" -כי אינו יודע להבחין במרחב הרגשות. ויש מי שמשתמש ב"אהבה" -כי זוהי דרכו להרגיש נוח עם עצמו. וכן-זוהי האמת הערומה לבוא באחת אחרי חצות ולכתוב את האמת שלך. אחותו בפילוסופיה של בוקר שישי.

לולה3

New member
הסכמנו שאין אמת אחת...ואמרת

"אבל היכולת שלך לדעת את האמיתות שלך ".... אז תסבירי לי דבר אחד אם האמת הפנימית שלי שונה ומשתנה מרגע לרגע,שבכל רגע נתון שאמת זו קיימת אני מוקירה אותה.כאמת לאמיתה עבורי.. והרי הסכמנו שהאמת היחא לא עיקבית היא משתנה מחוויה לחוויה.אז איך אוכל לזהות את האמת הריגשית האחת שלי אשר מעורפלת בעשרות אמיתות נוספות. איפה היא? אחותו לקחת לי אותה?..תחזירי אני מחכה לה 34 שנה.

האמת הפנימית הגמישה-שוטף+תשעים

אני לא לקחתי. אבל אני מוכנה להחזיר בתנאים המקובלים של שוטף+תשעים. אין שני אנשים עם אותה אמת. אין אותו אדם שהאמת הפנימית שלו הנכונה לו בגיל עשרים ושתיים, היא אותה אמת שנכונה לו בגיל שלושים ושמונה וארבעה חודשים. (אולי יש-אבל אם כן,זה עצוב) החיים הם דינמיקה מתמשכת של מצבים עובדתיים והתייחסויות רגשיות. את תוהה איך תוכלי לזהות את האמת הרגשית האחתשלך, שאכןמעורפלתבעשרות אמיתות נוספות? ואני טוענת שאין אמת אחת. אלא יש רבדים שונים של המכלול ואלו גם משתנים עקב נסיבות חצוניות ועקב צמיחה והתפתחות אישית. ואני לא חושבת שהיא מעורפלת,אלא בעיניי היא מורכבת ולא פשטנית. ולמען הסר ספק קלוש אני לא בטוחה שללימור של אורנה בנאי יש תובנה כזו,או אמת פנימית מורכבת אבל-עם כל היתרונות (ויש)להיות"לימור"(צר לי על הסטראוטיפ) האם את מסוגלת לראות את החיים בשחור לבן או אולי הם קליידסקופ צבעוני שתמונותיו לעיתים בהירות וחדות ולעיתים מתערבלות בצבעוניות מהממת. והיכולת לראות את כל קשת הצבעים, היא ,בעיניי, היכולת האנושית המרהיבה ביותר. אחרי שהחזרתי. אפשר לקבל חשבונית מע"מ? אחותו בתפקידי מסחר באמיתות בצהרי שישי.

לולה3

New member
האמת היא בעיני המתבונן../images/Emo34.gif

אמרת:האם את מסוגלת לראות את החיים בשחור ולבן או אולי הם קליידסקופ צבעוני שתמונותיולעיתים בהירות וחדות ולעיתים מתערבלות בצבעוניות מהממת" זאת אומרת אם את לא רואה שש שש ,אין סיכוי שתהיה לי את היכולת לראות את כל צבעי הקשת.. האשמה שנייה- תחזירי לי את המשקפיים שלי! אני מנסה להבין אם אני רואה יותר טוב מקרוב או יותר טוב מרחוק..ואני חושבת שמרחוק הכל יותר ברור לי,צבעוני ונפלא. מקרוב הצבעים נמרחים לי אחד על השני..בלאגן שלם,וזה בכלל לא קשת! זו עיסה צבעונית.. אז הבעיה היא לא מציאת האמת האחת,הבעיה היא מספר נכון למשקפיים. אם אני אוכל הרבה גזר זה יעזור? או אולי לשים הרבה שום בצל איייייייייייייי האישונים יפערו לרווחה. אם קבלות ואישורים עסקניין..אז אחותו שוטף +90 ? ומה גזר לא עולה? והמדד לא עולה? והדולר לא עולה? לא לא אחותו מקסימום שוטף +30 צמוד מדד ו$ הגבוה מבניהן

לולה3

New member
אז מה..אז אין אמת אחת?

ואיך נדע לעשות את הנכון ביותר עבורנו? או שאולי לא מדובר פה בבחירה נכונה יותר או נכונה פחות.. או אולי לא מדובר בבחירה בכלל..אלה ב "שלח עצמך על פני המים".. מלווה במוסיקת רקע של " מה כבר יכול להיות" או "הדבר הקבוע ביותר בחיים הוא השינוי" אל תלכי תשארי איתי קצת...

תוכימון

New member
מים שקטים וסערות מתחת

קראתי מה שכתבת והזדהיתי הרבה עברו בראשי השאלות האלו שאתה שואל לפי דעתי העולם הוא לא כמו שהוא נראה מחנכים אותנו, מלמדים אותנו, מסבירים לנו שהעולם בנוי בצורה מסויימת מונוגמיות, "נאמנות", סופים הוליבודיים ליחסים שכמו נלקחו מסרט אמריקאי שבלוני, האמת תמיד יוצאת לאור והיא תנצח ... אבל מסתבר שהחיים הם אחרים לגמרי, מתחת לפני ים החיים השקטים רוגשות סערות עצומות, יחסים נסתרים, בגידות, אהבות, אכזבות, שגרה שהורסת, אבל על כולן גובר כוח החיים הרצון להתנסות הסקרנות אז כולם חיים בעולם כפול. לחיים יוצאים עם מסכות ובמסתרים .... במיסתרים כל אחד והסרט שלו .... אז שיהיה לנו רק טוב ושנחווה את החיים בכל העוצמה

למעלה