זה הים הגדול-

B עדי

New member
זה הים הגדול-

היי חברים, ראיתי ביום שבת את ההצגה "זה הים הגדול" של הקאמרי ורציתי קצת לשמוע את דעתכם עליה. אותי היא הקסימה, היה בה משהו כ"כ פיוטי ויפה, הסיגנון היה מרתק, והרבה זמן לא היתה הצגה שתפסה אותי כ"כ בבטן. בעיקר מעניינת אותי דעתכם כי התגובות ששמעתי מסביבי היו מאוד שונות משלי. המורה שלי למשל סבלה נורא כל ההצגה, הטענות שהובאו היו חורים בעלילה, חוסר רציפות ועקביות והכל נכון והגיוני, ואיכשהו זה ממש לא שינה לי. וחוץ מזה שלראות הצגות בפריפריה זה תמיד כיף!

ראיתי את ההצגה עם בצפר..

רובם סבלו, כולל המורים... הדבר היחידי שהיה טוב בה לדעתי היה הסוף.. וגם אותו הם לא עצרו בזמן...

Cabaret

New member
התנועה נהדרת

והדימוי של הים מכל השפה הבימתית- התפאורה, התאורה והתנועה- היה תענוג! מלבד זה והמשחק של השחקנית הרוסיה ההצגה הייתה יבשה ביותר. ומירה עווד שהיא נפלאה.

Cabaret

New member
את הזמרת

ויש לה קול נפלא... וגם את האחות של הדוסה אם אני זוכר נכון...

צול1

New member
ראיתי אותה לפני כמה חודשים וכתבתי ביקורת חריפ

ה ביותר. סבלתי במשך כל ההצגה. המשחק עצמו היה כל כך אבל כל כך פטתי ועלוב בעייני. שלא לדבר על התנועה המשמימה על הבמה. עדין לא הצלחתי להבין מה כל כך פיוטי ומקסים בה. רוצים לראות הצגות מעניינות מבחינה בימתית? לכו לפרינג'! הפרינג' בארץ נהדר! ממש לא צריך את הקאמרי בשביל לראות דברים מעניינים. קיצר, אני ממש התאכזבתי וכמו שאר המגמה שלי בתאטרון כעסתי נורא על כך שבוזבזה לי השעה וחצי הזאת.

אקסיום

New member
הצגה מזויעה ,שום טיפת השראה

טקסט עלוב ביותר ,עלילה מחוררת כגבינה ,גם התנועה לא מי יודע מה , הצגה לועדי עובדים .

למעלה