זה היום שלי!!!

נרקי

New member
אוי.........

לא רוצה לחשוב על זה....... אבל אין לי בעיה לטעום את זה

בואו נעשה קצת סדר...........

בתרנגולות יש לולים שמיועדים לבשר, ברגע שהאפרוחים מגיעים מהמדגרה הם נכנסים ללול והפעם הבאה שהם יצאו ממנו זה יהיה כעבור 60 יום בערך(והם לא יוצאו לטיול של שוקו ולחמניה) הלולים האלו סגורים ונשלטים ע"י מחשב בהודים זה עובד קצת שונה, למי שראה פעם לול של הודים שרואים אותם מבעד לרשתות אז זהו לול פתוח וזה כבר השלב השני השלב הראשון הוא בעצם שהם מגיעים מהמדגרה ונכנסים ללול סגור שנשלט ע"י מחשב זה נקרא לול אימון.מאחר והם קטנים הם לא ישרדו בלול פתוח. לאחר 42 יום מוציאים אותם מהלול אימון (בערך במישקל של 3-4 ק"ג)ומכניסים אותם ללול הפתוח ששם הם כבר יגיעו למישקל של 10-12 ק"ג בערך. בהשוואה לרפת(ששם עבדתי כמה שנים טובות)לא מפתחים בעבודה עם פטמים רגשות כמו ברפת שעגלה שהייתי מוציא אותה בהמלטה(מיילד את אימא שלה) אז כעבור שנתיים מיילד את אותה עגלה, חוץ מזה שפרות לחלב נשארות הרבה יותר שמן וניתן להיקשר אליהם. הן יכולות להגיע לגילאים של יותר מ-10 שנים וזאת הייתה פינתנו בנושא איך נראה האוכל שלנו לפני שהוא נוחת לנו בצלחת

שכחתי לומר שמדובר בפטמים.......

משמע כולם הולכים למאכל, יש כמובן להקות של מטילות רק שבהודים אני לא יודע איך זה הולך. בתרנגולות יש לך לולים של מטילות לשוק החופשי כלומר לביצים ויש להקות מטילות של המדגרות יש זנים זן למטילות וזן לפטמים וכמובן שבזן של הפטמים אתה תרצה שהוא יעלה מהר במישקל. אני עובד בלול של פטמים הודיםהלול הוא חוליה בשרשרת, לאחר שההודים יוצאים ללול הפתוח(הם בעצם עוברים ללקוח שקונה אותם)מנקים את הלול וקולטים מישלוח חדש דרך אגב פלפל שכחתי לומר לך אתמול כשכתבת שיש ביננו הפרש של 26 שנים שאני לא בן 50 אלא בן 40 ככה שיש ביננו רק 16 שנה :) אני מניח שיהיו לי עוד סיפורים על מקום העבודה שלי שכולל חוץ מהודים גם גידולי ירקות(כרגע מגדלים שום יעמי ) ובנוסף אמור גם לעשות עבודות תחזוקה לצימרים של המשק אני ועוד שני תאילנדים

נרקי

New member
אמנם זה לא אפרוח אבל.........

הבאתי צלעות כבש לי ולך!
יאלה תדליק ת'מנגל ותתחיל לנפנף

יאאאא....צלעות../images/Emo99.gif

ואיזה פסי שומן עסיסיים!!! נרקי, קבלי
אם בשבת יהיה מזג אוויר נעים אני יוצא עם חברים לאנשהו לעשות על האש! הבאת לי חשק מטורף(מצטער אבל אני חולה על בשר)

חגית107

New member
משלימה בגרויות

משלימה בגרויות ורוצה ללמוד קרמינולוגיה, מה אתה לומד?

כלכלה

רוצה להתחיל לגשת למבחני הרשות לני"ע, יועץ השקעות ואולי גם ניהול תיקים.

למעלה