זה היה קשה........

vered51

New member
זה היה קשה........

היום החלטתי ללכת לקבר שלה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי, בעצם מהאזכרה של השנה...מיוני 2005. הרגשתי שאני מלאה ברגשות קשים, זה לא פשוט שהיא לא פה ובטח שאני עדיין רווקה ולא הקמתי משפחה בשביל עצמי. החיים פתאום נראים כל כך קצרים וקשה לי עם הלבד של הרווקות ועם הלבד של בלי אמא. כל החג הזה הוא כל כך ארוך והתחושה של הבדידות ארוכה כמו החג שמשתרך לו לכמעט שבועיים. אני פתאום מרגישה קנאה עצומה לכל מי שיש לו זוגיות ומשפחה והוא יכול ללכת לטייל ולנסוע בארץ לכל מיני מקומות יפים שהייתי שמחה ללכת לבקר בהם. כנראה שהמראה השחורה מגיעה, היא מגיעה בעוצמה רבה והכל נראה שחור בפנים ובחוץ. אני מקווה שימים יפים יותר יגיעו ושהשחור יהפוך לאפור עם הזמן(אולי אפילו לצבעים יפים יותר כמו ורוד ותכלת:) שיהיה לכן חג שמח שיעברו לנו הימים בנעימים ורד

מיקימק

New member
../images/Emo201.gif הי

גם אני תכננתי ללכת היום לקבר, אחרי שלא הייתי שם מאז האזכרה, קצת יותר מחצי שנה. אבל משום מה, זה לא הסתדר. כנראה שזה עדיין קשה מדי. בכל אופן, אני אוהבת את הגישה האופטימית שלך..... אז אני מאחלת לך שהחג יעבור בקלות....

היי ורד...

נסי לא להתמקד במה שאין אלא במה שיש, זה עוזר לפעמים. וכשאת משנה את הגישה, הדברים קורים... והימים יהיו יפים יותר וגם הצבעים יהפכו לעליזים יותר. לכל אחד הדרך שלו, ועם הזמן תמצאי גם את האחד שלך. וזה אגב לא מבטיח כלום, כי את השמחה האמיתית ניתן למצוא רק בתוכנו, לדעתי האישית כמובן. אז שתהיה לך שמחה בלב

ורד יקרה

מאוד הזדהיתי עם דברייך. גם אני רווקה, בת 31, ושני הורי כבר נפטרו. אין לתאר את הקושי להיות ללא משפחה גרעינית וללא משפחת מוצא. ללא בית אמיתי. אני מאחלת לשתינו ולכל הבנות בפורום שלא זכו עדיין להקים בית משלהן לזכות לזה בקרוב, עם שמחה אמיתית בלב. הלוואי ויהיו בשורות טובות בקרוב. ששנה הבאה, בסדר הבא, נהיה לצד אהוב לבנו. מחבקת אותך מרחוק.

יקירתי../images/Emo25.gif

אני מבינה שכמו לי גם לך קשה.....הביחד של כולם כמשפחה נראה לך קורץ אך אל תמהרי....זה יגיע בעיתו ובינתיים תהני מהרווקות מהחופש ומזה שאף אחד בינתתים לא תלוי בך שתחתלי,תאכילי ו.....הכל בעצם. את נראית נהדר ומתוקה אמיתית הנסיך יגיע בקרוב וההמתנה תשתלם! חג שמח

vered51

New member
אתן מדהימות

דקות לפני שמתיישבים בשולחן הלכתי לחדר של האחיין שלי כדי להיכנס לפורום. תודה על המילים, הן המון בשבילי ואני מאמצת כל מילה ומילה ואני מקווה שבאמת יהיו ימים טובים יותר ולרווקות שבינינו, שנסעד לליל הסדר שנה הבאה עם המשפחה שלנו. חיבוק ענק אני

למעלה