זה היה נדמה לי או ש..

Elinor BC

New member
כןןןןןןןןןןןןןן אני ראיתי את זה אתמ

אתמוללללללללל ולא הספקתי לקלוט מה ושמעתי : ,,,,,,,,,,,,,,, like sid barret in the pink floys////" ופתאום קלטתי את זה ולא הבנתי וזה הכל עבר ולא יודעת אהההההההההההההההה

FuryUri

New member
תנו לי לנחש לפי ההקשר:

היה שם מקרה של מישהו שלקח סמים והתעוררו אצלו בעיות נפש ואז השוו אותו לסיד Am i right ? :p

הפרק היה על מישהי שחשבו שיש לה

סכיזופרניה. גם אני פיספסתי בדיוק את מה שאמרו. יש שידור חוזר?

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אמ,

האוס נתן את אריסטוקרטס [בטוח לא קוראים לו ככה, משהו כזה, נו ><] כדוגמה למישהו גאון שהיה סכיזופרן, או מישהו עם בעיות פסיכולוגיות שהסיק מסקנות נורא חשובות, משהו כזה. ואז הוא נתן עוד מישהו, שכחתי מי, ואז הוא אמר "וגם הגיטריסט של הלהקה הבריטית ההיא".. והשיחה המשיכה ואחרי כמה זמן הוא הסתובב ואמר "פינק פלויד".

thezanani

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מאיפה החתימה המבעיתה הזאת? אל תפשפשי בעברי,ילדה. את תמצאי שם ילדה בלונדינית בת 14 עם שערות על הידיים . ברחי,ברחי.

זהו!

זכרתי שהם לא הזכירו את שמו - אולי מסיבות משפטיות? בכל זאת, יפה לראות את זה בסדרה אמריקאית, בהתחשב בכך שסדרות כאלו אינן ידועות בעומק תרבותי. אבל ממילא השחקן הראשי ב"האוס" הוא בריטי, כך שזה אולי מובן.

LEnnA no 1

New member
גמני ראיתי...

אבל לא הבנתי באיזה הקשר זה היה... הם סיימו לדבר, הוא הלך, ואז הסתובב ואמר "פינק פלויד" אבל לא הבנתי מה הקשר...

השיחה בין הרופאים היתה על אנשים

עם מחלות נפש שהיו גאונים ותרמו לאנושות (במשתמע). נדמה לי שהם נתנו את סוקרטס כדוגמא (או אריסטו), ואז את סיד.

NIR Y

New member
ברי סחרוף וסיד

גיליתי שבתקופת מינימל קומפקט, ברי עשה ללייט נייט קאוור או משהו בסגנון. משהו שמע את זה ? או יודע איפה אני יכול לשמוע את זה ?

vegetable man

New member
קאבר נהדר!

בהתחלה ממש לא אהבתי אותו - מינימל קומפקט הפכו לו את הצורה, אבל בשלב מסוים התאהבתי! גירסת פסנתר יפיפיה. אהמ להשיג לא יודע איפה, זה יצא בפסקול הסרט מחווה שנעשה לסיד, ששמו: Fuck Your Dreams, this is heaven. הפסקול הכיל קאברים לשירים של סיד, ולא רק של סיד, ויש 2 גירסות של Late Night, אחד של מינימל. כרגע, אפילו להשיג את המקור דרך האינטרנט אני לא יודע עד כמה אפשר...

flowerboy69

New member
כן

יש לי את הדיסק ואפילו את התקליט המאוד מאוד נדיר שכן מעולם בכלל לא שמעתי שהוא קיים על תקליט עד הפעם היחידה שמצאתי אותו באיזה חור נידח... כאלבום הוא לא מתחבר למרות שיש בו קטעים דיי יפים.בחלק של הפלויד השיר הכי יפה הוא late night ששר ברי סחרוף ומינימל קומפאקט בצורה יפהפיה ומרגשת אני תמיד מתרגש מחדש שאני שומע את זה... לגבי מציאת הדיסק-אני חושב שהוא out of print כלומר לא מיוצר יותר.אחרי שקניתי אותו ראיתי אותו עוד פעם אחת בדיסק וזהו...

למעלה