זה היה מעולה..

SV Design

New member
זה היה מעולה..

הרגע הגעתי הביתה..לא נשארתי ללירוי כי אני דיי עייף וחבר שלי החליט שהולכים כי כל זאת אנחנו גרים בירושלים לא בתל-אביב... אז היה ממש ממש כיף אני מת לישון אבל אני רק אגיד שמתיסיהו בא במפתיע כנראה שהיום הם אירגנו והיה אדיר ממש... הייתי שורה ראשונה וראו אותי במצלמות אני חושב...וגם מישהו יודע מה יעשו עם ההקלטות יעשו די וי די או משהו ? בכל מקרה אני אספר בפירוט מחר...לילה טוב והדג נחש מספר 1.....

panda האחד

New member
ואוווו!!!

ח'ברה אני לא יודע מה איתכם אבל אני מאוד נהנתי, הקסם לא אבד לאנשים הלו הם מצליחים לרגש אותי בכל הוםעה מחדש! פשוט תענוג לשמוע אותם... הדג נחש, תמשיכו לעשות כיף לי ולעוד המון אנשים!

djskombina

New member
יההה מאןןןןןןןןןןןןןן

אחח איזה הופעה!!!!!!!! היהה מטורףףף במיוחד אחרי ששוב השגתי צמד כרטיסים חינם..:) אבל תשימו לב איך כל הופעה לאט לאט שאנן מתחיל לפנות את מקומו...וזה כואב כי אין כמו שאנן.. ואת זה אפשר היה להבין עם.."בוא נשיר איזה שיר שיצא לנו בינתיים שמזיזים את הסטנדים..." ע --------- נ ------- ק !!!!!!!! ומתיתיהו...פשוט לא ייאמן אני כזה מה זה מי זה?? ואחותי נו זה מתיתיהו..ואני אין מצב מיז ה??@@ אחחח איזה כיף!! והמיקס של בהדיסק הראשון..היה אפר לראות שרק בודדים הבינו כל מיל בשיר אבל זה היה תענוק לאלו שאוהבים את הלהקה עוד מימי שלום סלאם קוסממאמק הווליום עולה עבריין וכו וכו..

Funky Giraffe

New member
לא נראה לי יהיה דיוידי אבל בטח אורנ

ג' ימכרו את הזכויות חוץ מזה שהאורחים היו מדהימים אחד אחד (חוץ מהג'ירפות שטיפה ביאסו במה נעשה...) במיוחד מתיסיהו, לירוי ('הזמן אוזל - אל תשחק איתו תופסת' - אינשאללה שהשיר הזה ייצא איפשהו!!!) ופורטיס שנתן באמ-אמא של הראש. גם ממוקי ממש נהנתי, הבית שהוא עשה במה שבא בא היה ממש ממש ישן, עד כדי כך שאני לא זוכר מאיזה שיר בשמע ישראל הוא... רגע השיא של ההופעה, בלי שום ספק, מחרוזת המכונה ("מוסיקה") ההיסטרית. הם נשמעו לי לחלוטין כמו אלקטרו דלוקס... המחרוזת והעיבוד שלה נשמעו כמו פאנק שמחבר בין יציב לבין המכונה... חלום!!! הם חייבים להעלות איכשהו את הסטיקר עם מתיסיהו, את "הזמן אוזל" -שהוא או שיר חדש או שיר שנגנז איפשהו... (שיר רגאיי מדהים, באמת מדהים. לחן מושקע מאוד יחסית לרגאיי!!!) ואת המחרוזת של המכונה (מוסיקה). אנשים שראיתי בקהל: רון אלמוג (הדורבנים), נועם ינקלביץ' (טיפקס), אורי שוחט... אולי היו עוד ופספסתי. קלטתי גם את קרח הוותיק! ד"א שמתם לב שבשבק מיוזיק כולם נתנו בתים מוכרים (תחת צוואר כוס חזה) חוץ מגיא שאף אחד לא קלט מאיפה הוא מביא את השורות האלה?

SV Design

New member
המחרוזת באמת הייתה אדירה...

אני חייב לשמוע את זה עוד פעם... וראיתי שהייתה צלמת סטילס ואת זה לא הראו במסכים אז בטח הם יעלו את זה לאתר או משהו...

Dizitzer

New member
טעות ידידי, איך לא ראית את זה?

מוקי עשה את הבית שלו מ"מספר אחד" - כנען 2000 שב"ק ס' אימפריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Funky Giraffe

New member
בין שמע ישראל לכנען 2000 מפרידה שנה

אז זה נסלח... לא ככה? חוץ מזה שמזמן לא שמעתי את השורות האלה - כי את הדיסקים טחנתי עד מוות וההופעות של מוקי לא ראויות לטעמי...

Funky Giraffe

New member
והרוקרים הביאו המון פדופיליה היום

הג'ירפות 'אני רק בת 14' פורטיס - 'רק בת 16!!!' לא שמתם לב???
!

Skicker

New member
מתיסיהו היה?!

אם הייתי יודע על זה בטוח הייתי מוצא מישהו שיבוא איתי אבל לפחות הוא בעיר שלי בשבת נתנחם בזה.. מה היה הפלייליסט?

shai lior

New member
פייייי...אני נהננתיייי

וואוו..זה הייתה הופעהה טובה! הייתי צריכה אותה בשבילך הבריאות שליי. אהבתי כול רגע ושיר בהופעה!..אין הם נשארו חיות. ואני לא מבינה גדולה במוזיקה..אבל היה שם משהו..באווירה בסאונד בשמחה..שעשה את זה לכול כך מיוחד בעייני. שמעו זה לא קל להקפיץ ולהרקיד את כמות האנשים שהיו שם.. לי אישית היה חסר אמיר טיפה..אבל גם הגבע הזה מעולה. ועידו..אני לא יודעת אם ראיתי אותך..לא ממש זיהיתי..ולא היה לי נעים לשאול..:] אז מקווה שאתה סולח. מצפה לעוד עשור של הופעות משובחות ומוצלחות.. שיהיה בהצלחה

Funky Giraffe

New member
מה לא נעים?!?!?!

חיפשתי אותך אתמול בפרצופים... לא מצאתי אותך, הייתי בטוח שלא באת... איזה זין

kombinaizer

New member
איך היה ג'וני?

ושאלה לעידו, אמרת שההופעה הזאת היא "מבחן" לגבי הדג נחש, כמה הם קיבלו מבחינתך

Funky Giraffe

New member
שמע

החלקים הרגילים, בלי האורחים, למעט המחרוזת, לא פראיירים, ומספרים שקיבלו "צבע חדש", ו"לא מוותר" שקיבל יותר משהו לכיוון של תחייה מחודשת ממש שיעממו, מהסיבה הפשוטה שהייתי בהופעה הזאת אלפי פעמים בחיים... המחרוזת הייתה אגדית - גרובים פיצוץ נהנתי במיוחד גם מ"הזמן אוזל" - אחד המגניבים שהדג עשו בשנים האחרונות, נראה לי שזה ביט של לירוי, הם חייבים להקליט את זה... ועכשיו נתייחס לדברים שאהבתי בכל אורח: לירוווואי בווווווואי! - מלך! אין מה להגיד, האנרגיות הכי היפ הופ שהיו בדג נחש מאורח מאז Rahzel הגאון מהרוטס בסיבוב ההוא של פרינגלס אי שם ב1998... פורטיס - אין סוף אנרגיה, נהנתי מכל רגע, במיוחד מ'נעליים' על חליפות... בחירה אמיצה מצד הדגים לבצע את 'את לא טובה אליי' הג'ירפות - לא כזה נהנתי מהם. אולי ברמי מואשם באחזקת סמים קלים כן אבל השאר היה די משעמם בסך הכל... מוקי - סוף העולם! שבק מיוזיק היה לא מי יודע ביחס למה שאפשר להוציא משיר כזה - יכלו לעשות את זה יותר מגניב אבל מה שבא בא היה מטורף. מתיסיהו - אין מילים לתאר את ההרגשה של לראות זמר כזה בהופעה עם הדג נחש, ועוד בהפתעה אהובה עוזרי - כרגיל, סבבה, די מיצו אותה לטעמי רוי - בסדר גמור ג'וני הקטן - כנ"ל, לא התלהבתי כל כך אבל היה סבבה באמת בסך הכל אני נותן 8 בגלל שהשירים הישנים היו רגילים מדי, אפשר היה לחדש... וחוץ מזה, הם שכחו מזמן לדעתי כבר איזה שיר הם היו מבצעים בהופעות שלהם בין 96' ל00' פעמיים ולפעמים שלוש בכל הופעה... אם הם היו נותנים חתיכה שלמה ולא מחרוזת (שאין רבע מילה רעה להגיד עלייה - היא הייתה מושקעת, ארוכה, עשוייה היטב ומצויינת, כמעט לגמרי קולעת לציפיות הכי ורודות שלי לגבי שירים ישנים במופע העשור) מ'אני הדג נחש', 'אני אצבע את השלכת בירוק', 'מביט', 'טרומפלדור', אפילו 'קמתי' או 'סוד ההצלחה' ההופעה הזו הייתה נראית אחרת לגמרי. נשבר לי מלהיטים!

SV Design

New member
אוקיי אני אגיד מה שאני זוכר

אף אחד לזוז (השיר הראשון) לא פרייארים שירת הסטיקר (עם אהובה עוזרי ומתיסיהו בא לבית באמצע) מה שבא בא ג'רוזלם לא מוותר מחרוזת שירי המכונה אני חושב..עם השיר "מוסיקה" מחומר מקומי כפזמון.. דיי היה קשה לעקוב אבל זה היה מעולה גג עם הג'רפות כמובן... מה נעשה משולב עם עוד שיר של הג'ירפות שאני לא מכיר...אבל היה ממש יפה מספרים הכאפה המצלצלת הנה אני בא קליפורניה מהבמה להפציץ היה עם ג'וני הקטן אני חושב ועוד מישהו אני לא בטוח מי זה.. סטטיסטיקה איזה כיף היה עוד איזה שיר או שניים שאין באלבומים ורמי פורטיס שר שירים שלו שאני גם לא מכיר אה כן גם היה קוסאמאמק עם לירוי כרגע זה כל מה שאני זוכר...היה עוד כמה...

Funky Giraffe

New member
מהבמה להפציץ עם רוי וג'וני

רמי פורטיס שר איתם את את לא טובה אליי לא היה ג'רוזלם! הם שרו את זה על הפזמון האחרון של הסטיקר עם מתיסיהו קוסאמאמק עם לירוי הזמן אוזל עם לירוי מה נעשה היה עם רמי מואשם באחזקת סמים קלים מחרוזת שירי המכונה או ליתר דיוק מחרוזת שירי הדג נחש הכילה את השירים (ממה שאני זוכר) עבריין, הווליום עולה, שלום סאלם פיס (כולל הברידג'
), המכונה של הגרוב, מוסיקה, יציב, הפה לפתוח, קצת מלוטוס אפילו זיהיתי וזה מה שעולה לי בראש אבל אני בטוח שהיו שם עוד חלקים משירים אחרים חוץ מזה יש לציין לטובה את שאנן שהכניס שורות מהשיר הנשכח 'תחת צוואר כוס חזה' ב'מה שבא בא', כשמוקי עלה לג'מג'ם איתם....

למעלה