זה היה ממזמן

בלגאנים

New member
זה היה ממזמן

אבל כדי להבהיר ללירון או למה-שמו השני מעסק שחור שהשמיעו את הפינאלי של סבלימינל וערכו בינהם דיון תמוה: אז ככה. איך שהוא אומר בשיר "אני המקור בלי שום קשר לציפור" אז אין מה לצעוק ישר "בלי שום קשר לציפור- לא הבנתי" וגם הקטע של הסנדלר המוזר שדיברתם בסוף סתם הפריע ולא הצחיק לא יודעת אם מישהו ממכם זוכר את זה, זה היה די מזמן (לפני שבוע נראה לי) אבל הייתי חייבת לפרוק את זעמי בהודעה מסוג זה, כי (קיבינימט!!) הדיבורים האלה מופיעים על השיר הזה שהקלטתי מהרדיו. אז יש לי את הפינאלי בקלטת עם כל הדיונים שלכם תוך כדי,לא נורא ושוב פעם אני אגיד,אם אף אחד פה לא הבין את ההודעה הזאת אני אבין.. ביי ותיקנו רק איטונג!! כי זה מספר אחד בבניה, אני עובדת בבניין ורק בזה אני משתמשת, זה אחלה. ולא, אני לא על כלום, זה המצב הטבעי שלי
בבבייייייי לשלוח? לא לשלוח? לשלוח? לא לשלוח? יאללה... נלחץ על "שלח",נראה מה יהיה..

enwhysea

New member
אז ככה

דבר ראשון,, אין באמת עוד משהו בעסק שחור.. זה רק לירון.. הוא עושה את כל הקולות האחריםת מוקה והנטאליסטים והערסים ודפקתם אותי ואפילו הדמות עם הקול המגוחך הזה "קוואמי דה לה פוקס" זה הכל הכל לירון עושה לבד... בן אדם מדהים. דבר שני... לירון מחויב על ידי תאגיד התקליתים הבין לאומי, אקו"ם, אן אמ סי, הליקון היפ הופ והאתר האנטי ישראלי של דייבי די. אני חוזר מחויב. לדבר ולהפריע בשירים.. בשביל שלא יקליטו. אם תבדקי טוב טוב בכל שיר בגלגל"צ עושים את זה.. בדרך כלל עם דיווח תנועה מעצבן בסוף או שיר אחר בפייד אין כזה לא קושר... זה חוק.. זה גלי צה"ל... כמו שלמשל אוסר להגיד כל מני דברים על ראש הממשלה או מפקד התחנה.. ככה גם חייבים להפריע בשירים. דבר נוסף.. הפינאלי זה שיר קאבר זול לשיר "אינפינאלי" של איזה אחד.. לא יודע את שמו... הפינאלי זה ממש חלש לאומת המקור (שאפשר להשיג גרסאות אנדרגראונד בוטלג בפורומים) בקשר לאיטונג.. אני ממש לא מבין.. זה פורום רציני כאן ובדיחות כאלה הם ממש לא מבקום... קצת כבוד לאנשים כנו טופאק ואיזי אי שמתו בשביל המוזיקה הזאת!

למעלה