זה היה לילה סוער.........

vaselius

New member
זה היה לילה סוער.........

שוב לבד בכנס בארץ רחוקה הלילה סוער גשם זלעפות מכה ברעפי המלון מרעידה את החלונות, בחוץ חושך מוחלט שממחיש את בדידותי נכנסתי לבר, כדי לשתות משהו , להתחמם אולי לתפוס שיחה לפני השינה, שתיתי את הוויסקי, נקי , בלי קרח כמו שאני אוהב ואז מזוית עיני ראיתי בדמות של מלאך, פוסעת לדלפק הבר, שיער שטני, לחיים ורדרדים, עיני תכלת , כמו ים רגוע גוף נשית, חזה שופע, עמידה גאה, זקופה, בטח ספורטאית אני לוחש לאף אחד, איזו נוכחות, החדר השתתק, לא נשימה, לא לחש, כל המבטים מופנים אלייך, הזמנת בירה בהירה, הסתובבת וסקרת את החדר, מביטה בעשרות זוגות עיניים, ונוחתת על שלי, הבטתי בתוך עיניך היפהפיות, ליבי החסיר פעימה, ואז חיוך ממך, את נושכת בקלילות את שפתך העליונה, מסדרת את השערות וניגשת אלי. כבר שכחתי את משפטי הפתיחה שלנו, שכחתי את הבילבול והביישנות שלי, נזכר רק ב"קליק" האגדי שהיה לנו על השיחה הקולחת, הציחקוקים, ההרגשה שאנו בעצם זוג חברים, אוהבים וותיקים שנפגשו שוב בפעם המי יודע כמה.. נגיעות קטנות, אני על ידיך, את על ירכי, לחישות באוזניים, ותיכף אנו בכניסה לחדרי, מביטים לצדדים לודא שלא אף אחד לא מציץ מסובב את המנעול, ואנחנו מרחפים לתוך החדר, אש בוער באח האבן אש של תשוקה בוערת בנו אוחזים ידיים, אצבעותינו שלובות, מלטפות אלו של אלו, מבטינו נעולים, אני שוחה בים התכלת הרגוע של עיניך, ואת בוחנת את עיני החומות, חודרת עמוק לתוך נשמתי, קוראת כל מחשבותי אנחנו כה קרובים, נשמותניו מהירות קצובות, הולמות ליבנו דוהרים, אט אט אנחנו מתקרבים, בכח משיכה קסומה, שפתינו נפגשות, נצמדות זה לזו, נשיקה לוהטת מטריפה, לשונות חודרות, חוקרות אחד את השנייה, משתלבות זו בזו, את אוחזת בראשי ואני במותניך, מצמיד את גופך אלי, מתענג על המגע הרך של שדייך על חזי, ואת מרגישה איך אני מזדקר, מקשיח, למגע שלך את מרמה את ידייך ואני פושט את חולצתך, את חצאיתך, ואת פושטת את בגדי, שנינו ערומים, החדר בוער מתשוקה, אני משכיב אותך על גבך, על מצע הפוך הרך, מרים ידיך מעל לראשך, מנשק , כל אצבע, מלקק אותן אחת אחת, ויונק אותן בתוך פי, אני מנשק את זרועותיך, מלקק את שדייך בעיגולים הולכים וקטנים מהבסיס ועד לפטמה הורדרדה, כמו ללקק גביע של גלידת וניל, נושך את התות, את הפטמה המזדקרת, מלקק אותה, נושף על העור הרטוב מנשק ומלקק לאורך בטנך, לכיוון פתח מערתך, חש בחום הרטוב , מוציא לשון ונוגע בקצה הדגדגן, משרטט לשוני לאורך החריץ בין השפתיים, חודר קלות וטועם את מיצך הגניחות שלך, גוברות, תנועות אגנך נהיות חזקות , מהירות, מרימה את האגן לכיווני, דוחפת למגע עם לשוני, אני מרים את ראשי, מביט בך, את מביטה בי, אוחזת את הכלי הזקור שלי בשתי ידייך ומקרבת אותו אלייך, הזין שלי כל כך קשיח, רועד מתוך ציפיה, טיפות נוזל מבצבצות מתוך כיפתו, את מלטפת אותי , מרטיבה אותי עם נוזלי תאוותי, אוחזת בי ודוחפת, מצמידה אותי אלייך בתנועה חדה, וחזקה, אני חודר עמוק לתוך מערתך הבוערת, ממלא אותך,את עוטפת אותי , צמוד צמוד, את מרגישה איך אני מחליק על קירות המשי אל עבר רחמך, אנחנו נעים אחוזי תזזית, נעים ביחד , בקצב אחיד וסחרר, אני עמוק בתוכך כמו שאף פעם לא הרגשת, ואת עוטפת אותי כמו שאף פעם לא הרגשתי, נשיקה לוהטת, לשונות משתלבות, מחובקים, אנחנו יישות אחת, מתענגת, נוגעת בשמיים, ואז ההתכווצויות העדינות, הנשימה המהירה, הגניחות והתלחששויות, אני מכניס אצבע עמוק לתוך ישבנך, מרגיש את הדופק התחתון שלך, את גל ההתכוצויות החזקות על הכלי שלי, ואת מרגישה בזרם החזק שמתפרץ מתוכי וממלא אותך, וככה אנחנו נשארים, אני בתוכך, מחובקים, מתנשקים, מלטפים אחת את השני עמוק לתוך הלילה, בתוך חלום אני מרגיש בנוכחות מלאך, מלאך שמנשק את מצחי, אני פוקח את עיני ומביט במיטה הריקה, ורק הניחוח של בשמך על הכרית הוא העדות היחידה שנשארה מהמלאך אני קורא בשמך, שהתודעתי אליו לפני מספר שעות את השם שלחשתי לתוך אוזנך אך לפני כמה רגעים ואת לא עונה את לא נמצאת בחדר אני מביט באח אמנם להבות האש כבו אך הגחלים עודם בוערים....

למעלה