זה היה בסוף הקיץ

זה היה בסוף הקיץ

פגישת עבודה בעיר זרה, ממתינה לשעה היעודה. כוס קפה על הספסל בחוץ.
השמש של סוף הקיץ נעימה, מחממת והרוח גם היא מלטפת.
הרגליים צמודות זו על זו, מחניקות את החום הפנימי, זה הבוער ומשווע להתפרץ.
לפתע הוא מגיע מעבר לשדרה, בצעדים קטנים ובטוחים.
הוא יודע שזו אני, בדיוק כפי שאני יודעת שזה הוא.
מתיישב על הספסל צמוד אליי, הכתף נושקת לזרועו, מביטים, מחייכים, מתעלמים מהעוברים והשבים.
מורידה את רגלי והוא מושיט את ידו, מכניס אותה מתחת לשמלה באין מפריע.
את רותחת, הוא לוחש באוזני.
ברורררר, מחייכת לעברו.
היד עוברת ומלטפת את הירכיים בזו אחר זו. הרגליים נפתחות אט אט לקראתו, אצבע מהססת מסיטה את התחתון ורחשי המיצים נשמעים לכל עבר, אני בטוחה.
ידי שלי גולשת אל הג׳ינס הצמוד, מרגישה את זיקפתו העצומה המשתוקקת לשחרור.
אני נקראת להכנס לפגישה.
זה לא יקח יותר משעה...
חניון קומה 3a...חכה לי

נסיעה של 10 דקות ועוצרים ליד מלונית אלמונית.
חדר 7, הוא נותן לי מפתח, תעלי, אני בינתיים אחנה.
אני עולה בצעד קליל, חדר נחמד, מצעים לבנים. נכנסת למקלחת, שומעת מרחוק שהוא הגיע. ממהרת לסיים ויוצאת.
הוא יושב על הכורסא מביט עליי ובידיו כוסית יין אדום. שתי הוא פוקד, אני מתקלח.
שותה לאט, מנצלת את הדלת הפתוחה לסקור את גופו, מתמקדת בחלציו, ישבנו למולי, מוצק. הזין זקור לתפארת מתמלא בקצף הסבון ונשטף. הוא יוצא , לא טורח להתנגב, מושך אותי למיטה. ידיי נשלחות באוטומט לאיברו .
עוד לא, הוא אומר ומחייך.
משכיב אותי על הגב, מפסק את רגלי, אני מכסה את הגוף עם ידיי.
ראשו יורד, לשונו יוצאת ומעבירה זרמים קלים בגופי, מתמקדת בשפתיים שלי ומפסיקה.
את פסיבית לגמרי, הוא פוקד, לא מובילה ולא מנסה כלום.
לשונו חוזרת לחפור בגופי, הדגדגן מגיב בהתאם ומזדקר למולו.
שפתי נפסקות, נשימתי מתקצרת, פני מאדימות, סערת האורגזמה שלי מציפה אותו ברטיבות. תחדור, אני לוחשת, אך לשונו ממשיכה לחפור בי, חודרת את שפתי כמו מחספסת את גופי. מרוגשת כולי, צפה לאורגזמה נוספת. פניו מוצפות רוק ונוזלי כוס, אצבעותיו חופרות בישבני, בבקשה תחדור, אני מתחננת תוך כדי גמירה נוספת.
הוא עוצר.
איברו זקור כמו תורן, הוא מתהפך וממשיך לרדת, מותר לך רק להריח, הוא לוחש, לא נוגעת ולא טועמת.
שינוי הזווית מעיר אותי מחדש, כולי אדומה מרוגשת, לשונו נעה מעלה ומטה מאיצה.
אני ממש קרובה...הוא מכניס אצבע עדינה לישבן ועוד שתיים לכוס ולא מפסיק ללקק.
זין, אני צועקת, תן לי כבר זין וגומרת שוב....
הוא מתרומם פניו לחות מזיעה, רוק, כוס. נעמד מולי ולוחש: מוכנה? מתחילים.....
מרפה, משחררת שליטה, מתמסרת כולי.
זקור למולי מצביע על חבילת הקונדומים. שולפת אחד ומלבישה אותו בעדינות.... ברור לי לאן זה מוביל, המחשבה מתרוצצת בראש
תוך כדי כריעה מולו על 4 .
בלי יותר מידי משחקים הוא חודר, מרגישה אותו כמו בוכנה נכנס, מתכווצת קלות, מחניקה יבבות כאב, מנסה לשנות זווית קצת, מנסה לנחש מתי הוא כולו בפנים. לא קשה לנחש, המגע של ביציו בישבני אומר לי שזה שם, כולו בפנים.
הוא מרוגש, גם אני.
מתגרה בו, גונחת, נאנחת, מגניבה ליטוף אחורי. בתמורה עולה הקצב, שיניים חורקות, גופו מתקשת. מרגישה את איברו רוטט עד שהוא קורס עלי מלוא משקלו.
הוא שוכב לצידי ערום, מטפטף, עיניו עצומות. ידו האחת מציירת מעגלים על השדיים והשניה מלטפת את ישבני.
יש לנו עוד שעתיים, נצלי אותן בתבונה....

המילים מהדהדות בראשי, מוציאה מהתיק את הצעיף האדום ועוטפת את עיניו. שולפת גם את הצעיף הירוק שנקשר על שתי אמות ידיו.
זהו. אתה שלי. לא רואה. לא נוגע.
נוצה קטנה הצטרפה ומתחילה החגיגה. מלטפת את גופו בסיבוב מעל הפטמות, יורדת מהחזה לבטן. רואה את בטנו מתכווצת מהדגדוג.
מעבירה את הנוצה בין ירכיו, נוגעת בטעות באשכים שרק לפני רגע התרוקנו.
הוא מהמהם ואני ממשיכה ובמקביל מלקקת את גופו בלשוני הרטובה.
מטפסת עליו. מתיישבת. מתחככת. לא נותנת לו לחדור.
מרטיבה את מפשעתו עם הכוס הרטוב , מתנדנדת עליו, משאירה שובל...
משפרת את עמדתי ורוכנת מעליו. הלשון עוטפת את הזין הזקור, הוא רועד קלות ומהמהם חרישות. מלקקת אותו היטב, טועמת, בודקת, לומדת. הידיים מעסות את הביצים המתמלאות, גופו רועד ופניו מאדימות. הוא מניע את אגנו, מנסה לדחוף את הזין עמוק עוד ועוד.
תפסיק. אני צועקת לו. שום תנועה. עולה ומתיישבת על שפתיו. שני זוגות השפתיים מתנגשות ומתחככות, שלי נפערות והלשון שלו חודרת עמוק לתוכי, רחשי המיצים מגרים ומחרמנים. מרגישה את הרטיבות נוזלת על פניו, רועדת מעליו, מרגישה את הזרמים חולפים בגופי ומפסיקה.
חוזרת ללקק את גופו המוצק והשרירי. ריח התשוקה וריח הנקי משכרים את אפי, אני נמרחת מעליו ומתלקקת כחתולה רעבה. אני גוועת, לא סתם רעבה. בבת אחת מתיישבת על איברו הזקור ומושיטה ידי אל התיק. הרוקט החמוד מצטרף, רוטט מעבירה אותו על גופו, מציירת איתו עליו אט אט עד לפתח שפתותיי, שם ממתין הדגדגן לפינוקו.
מניחה אותו בשער החם הרטוב והזקור ונעה מעליו באיטיות, בתנועות מעגליות קטנות שהולכות ומתגברות עם קצב הרטט. מורידה את רגלי אל הרצפה, מחזקת את התנועות, עולה ויורדת בחוזקה, במהירות עד שגמירה ענקית חולפת בגופי. הרעד מאט, נשכבת לצידו בגוף רפוי, עוצמת את עיני, מורידה את הכיסוי מעל עיניו, מתירה את קשירת ידיו והוא לצידי ממשיך את מה שהתחלתי לפני שגמרתי בעצמי, משפשף את הזין שלו בתנועות חזקות ומהירות, גונח, צורח ומתיז על גופי את נוזלי גופו.
מושיט את ידו אל השידה שלצידו, שולף ומעביר לידי את המפתח. תשמרי עליו. זה המקום שלנו.

להוא...שמגיע out of the blue...ובעזרתו הסמויה נכתב הסיפור בשניים.
כמובן גם לכל הקוראים והמצביעים.

תודה תודה

תמיד שמחה לכתוב
ובעיקר לקרוא את התגובות
כייף אמיתי
גם את חזרת לכתוב וזה נפלא!

למעלה